Hjem / Indsigt / Socialdemokrat afbooker Alternativ for Sveriges valgfinale

Socialdemokrat afbooker Alternativ for Sveriges valgfinale

Sveriges styreform er ofte blevet kaldt for et demokratur. Valghandlingen er ikke anonym, meningskorridoren er yderst smal og dissidenter udsættes for grov hetz af hele statsapparatet. Dertil Decemberoverenskomsten, som skulle annullere SD’s tilslutning i 2014, og holde dem og deres vælgere fra al indflydelse Det lyder i mine ører som frugter fra demokratiets træ; et system som med al tydelighed, i stort set alle vestlige lande, har ledt os mod en selvdestruktiv dødsspiral. Et system der i sin form var og er perfekt til at blive udnyttet af vores værste fjender. Et system der bringer de værste elementer til tops og splitter folket i unødvendige fraktioner.

Valget i Sverige den 9. september 2018 bliver et protestvalg, og nu har regimet hældt en ekstra kop (afgiftsbelagt) benzin på bålet.

Alternativ for Sverige havde lejet det kommunale Kongens Have, Kungsträdgården, i Stockholm til at afholde sin valgfinale om fredagen. Med få dage til valget var alle forberedelser vel overstået. Internationale gæster var inviteret, musikanter hyret, sikkerhedsforanstaltninger sikret og så videre. Alt var klar til at fejre deres overståede valgkampagne, “udvandringsturnéen”. Men så får en kommunal socialdemokrat, Karin Wanngård, en god idé: “LMAO, jeg afbooker det, for jeg kan ikke lide dette parti, ROFL”.

Tingen, Karin Wanngård, i noget der vist er et forsøg på et glamourfoto. Ooosh.

Svegot rapporterer følgende:

Det skulle bli finalen på Alternativ för Sveriges återvandringsturné. Hela Kungsträdgården var bokad och partiet har utlovat en fullspäckad dag med underhållning, tal och internationella gäster.

Idag beslutade dock Stockholms stad att ta tillbaka bokningen, på grund av att en av partiets företrädare anmälts för hets mot folkgrupp vid ett torgmöte i Malmö igår, söndag.

Finansborgarrådet Karin Wanngård säger att partiet inte är välkommet eftersom de ”aktivt hetsar mot stockholmare”.

— Stockholmarna har rätt att känna att vi står på deras sida och en organisation som aktivt hetsar mot stockholmare är inte välkomna att ta stadens och stockholmarnas resurser i anspråk.

Vidare menar hon, utan att förklara hur, att Alternativ för Sverige vill skada Sveriges demokrati.

— Våra lokaler och anläggningar ska inte användas av dem som vill skada vår demokrati. Detta gäller lika oavsett vilken antidemokratisk eller extrem politisk inriktning man stödjer.

Detta är en tvärvändning då Stockholms stad tidigare, via sitt twitterkonto förklarat att Kungsträdgården är en offentlig plats och att staden har ”ytterst begränsade möjligheter” att neka arrangörer tillstånd.

Det verkar som att en av dessa ”ytterst begränsade möjligheter” var en simpel misstanke om hets mot folkgrupp.

Partiledare Gustav Kasselstrand meddelar att han inte tänker låta sig tystas och uppmanar nu alla som tänkt komma på valfinalen att helt enkelt komma dit ändå.

Dette er en skandale ovenpå en skandale, for anledningen til at denne skægbarnskneppende heks foretager dette kup er, at nogen har anmeldt AfS for “hetz mod folkegruppe”, Sveriges egen gummiparagraf i stil med vores 266b. Hvad blev dette rigsdagsdeltagende parti anklaget for? Jo, for på deres torvemøde i Malmø at have sagt “Sverige for svenskerne!”.

Et politisk parti politianmeldes for at arbejde for et svensk Sverige. Muligvis er anmeldelsen kommet fra politiet selv, så dette kan vise sig at være regimets ananas i egen juice. Loyale systemsosser, der spænder ben for en ideologisk afvigende opposition. Demokratur indeed.

Heldigvis er AfS ikke som Sverigedemokraterne, der jo har gjort alt for at slikke bagen på det etablissement, som i årevis har kaldt dem nazister, racister, fascister og børnelokkere. SD har sammen med Feministisk Initiativ demonstreret mod Alternativ for Sverige! SD har været ivrige for at ville forbyde den Nordiske Modstandsbevægelse. De vil stikke hvem som helst til højre for dem selv i ryggen for at komme ind i varmen hos Sveriges fjender. Sådan er AfS ikke. De kalder loven for det den er: en gummiparagraf ingen tager alvorligt. Ved efterfølgende torvemøder, som foregår dagligt, har lederen Gustav Kasselstrand tydeliggjort sin position ved at afslutte med “Sverige for svenskerne, svenskerne for Sverige!”. Og de har tænkt sig at føre deres arrangement i Kungsträdgården til dørs, trods den socialdemokratiske aflysning.

Når de magiske trylleord mister deres effekt, når lovgivning der skal skræmme politiske dissidenter og menig mand til at bøje hovedet og tie, ikke længere tjener formålet, så er vi på vej mod nye tider. Politikerleden er på et niveau som aldrig før. Svensken er begyndt at hade. Det var på tide.

www.youtube.com/watch?time_continue=187&v=QMzyivp5ljk

Om Claus Boatsinker

Tjek også

“Oprørende og dybt beskæmmende”: en fortælling om ”Dagskost i en KZ-lejr”

Forleden da kreative aktivister med mottoet ’dårlig opmærksomhed er bedre end ingen opmærksomhed’ og med …

7
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
5 Kommentartråde
2 Tråd kommentarer
4 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
7 Kommentarorer
Ingolf GaboldsenLarsLarsenvivian edsbergClausKristian Niss Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Oversætteren
Skribent

Kan de ikke bare holde det alligevel? På det sted? Hvad vil de gøre? Arrestere dem?

vivian edsberg
Gæst
vivian edsberg

Jo, det er så vidt jeg forstår også, hvad de vil gøre. De har i hvert fald opfordret alle til at komme alligevel.

Kristian Niss
Gæst

Finspång when?

LarsLarsen
Gæst
LarsLarsen

Lmao epic troll xD

Ingolf Gaboldsen
Gæst
Ingolf Gaboldsen

Det samme med politiet herhjemme. Odense Politi valgte at sigte Stram Kurs for flyvers der ikke var noget problem at uddele ugen før i Århus.