Tidligere Trump-funktionær afsløret som neonnazist

Spred kærligheden

Vi ved i forvejen, at USA’s nuværende præsident er KKK-nazist. Hans højesteretskandidat, Brett Kavanaugh, er det utvivlsomt også. Men nu viser det sig, at de igangværende høringer af Kavanaugh er fuldkommen inficerede af nazister. Én af dem (den eneste, vi p.t. med sikkerhed kender til) er en kvinde ved navn Zina Bash. Hun har tidligere arbejdet for Trump-regeringen, og er nu ansat hos Texas’ justitsminister.

Til gårsdagens Kavanaugh-høring blev hun taget i at lave det infamøse ‘White Power’-håndtegn, noget hun utvivlsomt har lært ved at kigge på tusindvis af Pepe-memes, mens hun lyttede til Moonman.

Du tænker måske, at hun er lidt brun i huden. Og det kan du nok have ret i. Det skyldes sandsynligvis det faktum, at hun er halvt jøde og halvt mexicaner. At selv en kvinde med en sådan baggrund kan blive neonnazist, viser os bare hvor stærkt og hvor allestedsnærværende hadet er nu til dags.

Endnu mere utroligt bliver det, når man ved, at Zina Bashs polsk-jødiske bedsteforældre var holocaust-ofre, der bl.a. overlevede at blive skåret i fire stykker og spist af Josef Mengele. For hvis en tredjegenerations-holocaust-overlever kan ende med at dedikere sit liv til Adolf Hitler, så tænk blot på, hvor ultra-neo-Ku Klux-nazistiske unge hvide mænd, hvis forfædre aldrig er blevet myrdet med hjerneknusermaskiner eller elektriske gulve, kan blive.

Efterlad et svar

6 Kommentarer på "Tidligere Trump-funktionær afsløret som neonnazist"

Informer om
avatar
Sorter efter:   nyeste | ældste | mest stemt
Oversætteren
Gæst
Oversætteren

De brune holder ved, hvor magten er på vej hen!!11

Claus
Gæst
Claus

Dette had, Kreutzmann. Hvorfor bærer de det i deres hjerter? Sørgeligt!!!!1

Goseph Joebbels
Gæst
Goseph Joebbels

Det er godt vi har den modige presse til at angribe status quo. Hvordan skulle vi ellers vide at nazisterne rent faktisk stadig sidder på magten?

Johnny
Gæst
Johnny

Det mest komiske ved alt dette er, at OK håndtegnet blev gjort til et White Power symbol på grund af 4Chan.

Jeps, MSN tog en prank fra 4Chan, og slugte den råt.

*slow clap*

Ingolf Gaboldsen
Gæst
Ingolf Gaboldsen

Husk at tyskerne brugte en diesel-motor fra russisk u-båd til at gasse folk

Ingolf Gaboldsen
Gæst
Ingolf Gaboldsen

Zina bash er memelord, hun lavede også en sleeping Ruth Bader Ginsburg bagefter.