Hjem / Akbaring / Synsk inderskøge: Brug ej kemiske våben!

Synsk inderskøge: Brug ej kemiske våben!

Af komplet uransagelige årsager og meget sørgeligt blev den verdenskendte fortovspøller fra det indiske subkontinent, Nimrata Randhawa, indsat som USA’s FN-ambassadør, da Donald Trump blev præsident. Hun var og er imod præsidentens erklærede udenrigspolitiske mål, og har fra første færd været forbryderisk i sin karryrus, som primært har gået ud over Syrien, Iran og Rusland. Hendes alliance med Islamisk Stat og Al-Nusra, mod den folkekære, sekulære leder Bashar al-Assad, burde for længst havde ført til hendes anholdelse og offentlige henrettelse.

Men Nimrata Randhawa, som er kendt for at have kommet til tops gennem frastødende luderopførsel (og en upassende beklædning der får én til at tro hun stod på en flise for at tjene til dagen), får lov at hærge og tilsværte Donald Trump. Igen, sørgeligt. Som tidligere vil hun nu igen promovere et falsk gasangreb. De tidligere angreb, som det blev dokumenteret var iscenesatte af sunniterroristerne selv, i tæt samarbejde med deres neokonservative allierede og den (((ivrige presse))), bliver nu fulgt op af endnu et angreb, der skal skabe endnu en usmagelig militæraktion mod et tålmodigt og heltemodigt syrisk styre og deres allierede.

Nikki Haley (Nimrata Randhawas falske alias – red.) has stated that she knows “exactly” who is going to use chemical weapons in Syria’s Idlib. The prophecy comes amid warnings that the terrorists are preparing a false flag attack to trigger a US-coalition intervention.

Revealing her extraordinary psychic abilities in addition to notorious diplomatic skills, the US envoy to the United Nations said that the sovereign government of Syria could “continue to go the route of taking over Syria” if it wants, but “if there are chemical weapons that are used [in Idlib], we know exactly who is going to use them.”

The United States has always shown a peculiar eagerness in avenging alleged chemical attacks, but as investigative journalist Rick Sterling notes, this is perhaps the first time that a senior US diplomat has pinned the blame on Damascus before an attack has even occurred.

“In the past when an incident happened, they automatically claimed they knew who was responsible, even before there was an investigation or evidence. And now they’ve even gone further. So even before the incident happens, they claim to know who’s responsible,” Sterling told RT.

Despite breathless media reports and Donald Trump tweets accusing President Bashar Assad of senseless past and future butchery, Sterling noted that all serious investigations into chemical weapons incidents going back to 2013 ultimately “pointed the finger at the terrorists, who after all are the ones who stand to benefit.”

“The Syrian government has no interest, no advantage, no motive, in a chemical weapons incident,” he emphasized.

Social media users also appeared deeply skeptical of Haley’s certainty about a war crime that has yet to happen. “Clairvoyant Haley just knows chemical weapons will be used in a battle that has not begun. As false flag attacks go, this one’s been so clumsily telegraphed, it’s laughable,” one Twitter user commented.

I Syrien var kemiske våben en af undskyldningerne for at gå i krig fra første dag. Obamas “røde linje” var erklæret overtrådt og det var kun en indgriben sendt fra himlen, via russisk intervention, der satte en stopper for Israels dødsturné i Mellemøsten. I Irak var påskuddet “masseødelæggelsesvåben”. I Libyen var det “øh…jo, Ghadaffi slår på m̶i̶l̶i̶t̶a̶n̶t̶e̶ ̶i̶s̶l̶a̶m̶i̶s̶k̶e̶ ̶o̶p̶r̶ø̶r̶e̶r̶e̶ ̶f̶i̶n̶a̶n̶s̶i̶e̶r̶e̶t̶ ̶a̶f̶ ̶U̶S̶A̶  fredelige demonstranter”. I Syrien var det ligeledes “muh fredelige oprørere” som så blev til “gasbabyer sprøjtes med vandslanger, mit hjerte knuses”, efter deres oprørsstøtte havde kostet en kvart million mennesker livet.

I Hollywood er den klassiske “det gode mod det onde”-formel blevet lavet til noget mere ambivalent og mudret. For goyim skal lære, at det der er ondt kan være godt og vice versa. I den virkelige verden ser vi dog at sagen som regel, når man beskuer dem med egne øjne og ikke gennem løgnepressens globalistiske rottebriller, er ret så sort/hvid.

Nu har denne usle hore af en fræk inder spillet sit kort på forhånd. For et par uger siden var der efterretninger om at ISIS og co. havde fået nye leverancer af til at lave kemisk teater igen.

Gør de det? Efter at have annonceret det på forhånd? Formentlig. Jeg vil bare have en gif af Nimrata Randhawas henrettelse.

[Dette sted i artiklen er afsat til i fremtiden at blive redigeret og være en pladsholder for nikkihaleyexecution.gif]

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Ultra kastede børn for pædofil

I 2019 lavede DR [Danmarks Rådenskab, red.] et børneprogram ved navn “Ultra Smider Tøjet”, hvor …

4
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
4 Kommentartråde
0 Tråd kommentarer
2 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
4 Kommentarorer
Den Funklende VibeGrande SvaberOversætterenKristian Niss Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Kristian Niss
Gæst

Det er helt tydeligt at hun gør sit bedste for at underminere USA.
Hun bliver kaldt “Nikki Haley”.
“Haley” er taget fra hendes sikkert næsten lige så samfundsudergravende mand, Michael Haley. (Han var nede og skyde onde nazi-islamister i Afghanistan.) Hans delings officielle opgave: “The unit served in Helmand Province as an Agribusiness Development Team helping Afghan farmers improve farming techniques and develop cash crops to replace opium poppies.”
Den uofficielle var nok ikke lige det.
“Nikki”??…. tjaaa. Lugter mindre af soltørret bæ end Nimrata.

For at være politiker i en nation, skal du tilhøre nationen. Der findes bestemt værre folk at have i sit land end Sikh’ere, men de skal dog ikke være her. Hverken i Nordamerika eller Europa.

Hvis ikke hun havde begået landsforræderi ville jeg opfordre Trump til at give hendes familie en envejs til Punjab regionen.

Oversætteren
Skribent

Der må ligge noget andet bag.. Hvilken interesse kunne USA have i, at Assad ikke generobrer Idlib?

Grande Svaber
Gæst
Grande Svaber

Hvad sker der, hvis en jøde løber ind i en væg med stiv pik?

.. Han brækker næsen

Den Funklende Vibe
Blæser læser
Den Funklende Vibe

Hvad skete der egentligt med ordet “tøjte”?