Hjem / Danmark / Danskere jubler over racerent dansk landshold

Danskere jubler over racerent dansk landshold

Det hårdt prøvede danske folk fik et lille pusterum i går. Flagstangsdanmark fik lov at opleve en lille oase af danskhed, der ellers er blevet frarøvet dem af slimede orme, som har installeret politikernes importerede affald på vores ellers gloværdige, folkesamlende, dejlige danske fodboldlandshold.

624.000 seere så landskampen mod Slovakiet.

Der var flere seere til Danmarks kamp mod Slovakiet, end der normalt er til en venskabskamp.

Det er ligeså mange seere som CNN har i gennemsnit i USA med sine 300 millionere potentielle kunder.

Hvad er los? Jo, de usle, møgforkælede slamnegere som har modtaget den ellers for danskere forbeholdte ære at spille på Guds eget hold, er utilfredse med betalingen. Utilfredse med forpligtelserne. Utilfredse. Det er hvad de er. Så de vil ikke acceptere den ufortjente guldregn DBU øser på dem. Jeg ved ikke om de vil have ret til at spise menneskekød eller ret til at pølle på plænen, men det var i hvert fald ikke lykkedes DBU’s integrationskonsulenter at indgå en aftale med disse tropeegoister.

Derfor stillede Danmark, som en nødløsning, op med et dansk landshold. Gisp! Danskere som fyldt med stolthed og nationalfølelse, spillede for dansk blod fra Ejderen til Sukkertoppen. Væk for en stund var de klamme, uforskammede negere. Nu fik Elkjærsdanmark en smag af noget de troede var væk for evigt. Nu vil de have mere. Det er sikkert og vist.

Som en af amatørspillerne, der afløste Team Affe sagde: “ja, det var en vild ære, altså. Røv at vi tabte, men fuck vi kæmpede. Men ja ja, nu har de lavet en aftale med de der sorte nu, og så er vores tjans ligesom overstået. Men det var fedt, kææft mand. Træls nok at det ik’ kan være danske spiller hver gang, bare?”.

Ja, anon, det er mega træls.

KOM SÅ DANMARK! KOM SÅ DANMARK! VI ELSKER VORES LAND OG VORES HOLD!!!

Oooog vi er tilbage til at slukke for shlomokassen, mens Congo tilsværter vores hellige trøjer. Åge: det er krantid.

 

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Domstolsterror mod dissident – igen igen

Man kan mene hvad man vil om ebola, corona, snue og de restriktioner der med …

9
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
4 Kommentartråde
5 Tråd kommentarer
5 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
6 Kommentarorer
Ingolf GaboldsenJohnnyClaus BoatsinkerOversætterenKomponisten Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Eric Kreutzmann
Skribent
Eric Kreutzmann

Men hvorfor var der ingen negre eller perkere blandt dem, der stillede op for at spille i stedet for landsholdet? Hvordan skal dét tolkes? Vil brune mennesker kun repræsentere “deres” fædreland, hvis de får en stor pose penge for det, eller hvad?

Ingolf Gaboldsen
Gæst
Ingolf Gaboldsen

Nej, der var en del med i den potentielle pulje, specielt showboating Futsal-spillere. John Faxe Jensen valgte dem fra.

Komponisten
Gæst
Komponisten

I Frankrig må de være misundelige på vores landshold.
“Ik’ fler’ negere seriøst” (oversat fra fransk) er noget man hører franskmænd sige efter en absinth eller to på en café, efter mørkets frembrud i selskab med andre hvide franskmænd.

En anden ting er, at i Frankrig bruger regeringen negerhordernes chimp-out tilfælde (f.eks. da “Frankrig” vandt VM) til at nedrive gamle bygninger, venstrefløjen siger det er racisme, men i virkeligheden er det gratis arbejdskraft.

Oversætteren
Skribent

Patriotisme er ikke, hvad det har været..

Johnny
Gæst
Johnny

Fra Parken I København. Jeg elsker når musiken toner ned, og det kun er sangen fra publikum man kan høre, det er så smukt.