DR vil høre DIN mening

Spred kærligheden

Der skal være folketingsvalg inden næste sommer. Så kan du stemme på M̶o̶i̶s̶h̶e̶s̶ ̶H̶e̶p̶p̶e̶k̶o̶r̶  Nye Borgerlige eller forkæmperne for integration Udansk Folkeparti. Luften bliver tyk af kulturnational frikadelleduft og den nationale stemme der skal udtrykkeligt tale for det danske folks interesser, vil ikke være at finde. Måske dukker NMB eller Stram Kurs op, som det markante alternativ, men det ville være en overraskelse. Systemet har gjort det meget svært for nye partier, der ikke skampromoveres af Kloakpressen, at blive opstillingsgodkendte.

Vi har en del kritik af Surströmmingssverige og deres system med separate valgsedler for hvert parti, og at nye partier dels selv skal sørge for at disse valgsedler kommer ud på alle valgstederne, dels ikke kan forhindre at andre aktivister smider deres sedler i skraldespanden. Det er ikke et anonymt valg, som vi kender det i Danmark. Men omvendt har dissidentpartier herhjemme meget svært ved at komme over systemets minefyldte tærskel og direkte fusk med godkendelser. Råbet om forandring og muligheden for at ændre samfundets diskurs er altså begrænset af demokratiets tekniske indretning på hver sin vis i Danmark og Sverige.

Men om ikke andet, så kan du give din mening til kende. Hvad synes du er vigtigst? Hvad synes du om politikerne? Det vil Danmarks Radio gerne vide. Så hjælp dem endelig med lidt kalorierigt materiale om konsekvenserne af den befolkningsudskifning som politikere og medier udfører og propaganderer for.

Vær en nationalistisk stemme i deres kattedameundersøgelse. Brug gerne ordet kran.

www.dr.dk/nyheder/politik/folketingsvalg-inden-naeste-sommer-hvad-er-vigtigt-dig

Jeg kan ikke finde den helt store gejst frem omkring næste års valg. Men søndagens knækbrødsvalg er dog en kende interessant. Begivenheden på Kungsträdgården fredag var et frisk pust, hvor den åbne nationalisme var folkelig, positiv og kompromisløs. Frugterne er modne i Sverige og vi kan kun håbe at kunne fostre tusindvis af handlekraftige folk i Danmark på samme vis. Ideer, koncepter og visioner er der i overflod. Men folkets vilje til at yde er endnu i dvale. Holger Danske blunder og så videre. Det skal nok komme, men man bliver jo utålmodig, når man allerede har lejet kraner til 2020.

Efterlad et svar

13 Kommentarer på "DR vil høre DIN mening"

Informer om
avatar
Sorter efter:   nyeste | ældste | mest stemt
Johnny
Gæst
Johnny
Mine svar. “Hvilke emner optager dig lige nu? Hvorfor?” Indvandring, jeg bor i en ghetto og ser hvordan de allesamme hader Danmark. “Er der områder, som du mener, politikerne ikke tager sig godt nok af? Hvilke og hvorfor?” Befolknings udskifting af Danskerne. “Har du oplevelser eller erfaringer fra dit privatliv eller arbejdsliv, som du synes, politikerne skal kende til? Hvilke og hvorfor?” Vi havde en somalier ansat på min arbejdesplads, han var klam, forstod ikke Dansk, og gad ikke at arbejde. Hvorfor er han i Danmark? “Har du et helt konkret spørgsmål, som du synes, en bestemt partileder bør svare… Læs mere »
Claus
Gæst
Claus

Meget lig hvad jeg skrev. Det er hvad mange tror og tænker.

Den Funklende Vibe
Gæst
Den Funklende Vibe

Med en smule held, så er der bare én praktikant der kommer til at blive bare en smule chokeret.

KrematorieEnthusiast
Gæst
KrematorieEnthusiast
Hvilke emner optager dig lige nu? Hvorfor? Det endegyldige Lollands-spørgsmål. Roe-niggerne fra LOL-land skal lære at plukke bomuld, så Danmark igen kan blive en verdensmagt. Er der områder, som du mener, politikerne ikke tager sig godt nok af? Hvilke og hvorfor? Igen Lollands-spørgsmålet. Vi skal have bygget en mur rundt om Lolland. Både så Lolland ikke synker i havet, og så de ikke kan undslippe bomuldsplantagerne. Har du oplevelser eller erfaringer fra dit privatliv eller arbejdsliv, som du synes, politikerne skal kende til? Hvilke og hvorfor? Jeg så engang en lollænder sidde og skide på gaden, mens hans spiste en… Læs mere »
Claus
Gæst
Claus

Nu fortryder jeg som ind i helvede at jeg ikke brugte muligheden til at kaste lys på Lollandsspørgsmålet. Det sydlandske problembarn.

Oversætteren
Gæst
Oversætteren

Jeg tror godt, Stram Kurs kunne nå de 20 tusind underskrifter inden næste sommer..

Claus
Gæst
Claus

Stort hmmmm… DP fik efter alt at dømme den dybe stat imod sig. At samle og få godkendt er to – desværre – helt forskellige ting.

Ingolf Gaboldsen
Gæst
Ingolf Gaboldsen

Jeg vil til hver en tid holde fast ved at grunden til DP ikke slog igennem hos Danskerne, var Daniels relationer med NyNazismen da han var ung. Han larpede for hårdt.

Oversætteren
Gæst
Oversætteren

Og folk har det ikke for hårdt endnu..

Claus
Gæst
Claus

Folk fik en human politik der var skræddetsyet til at løse Danmarks problemer skånsomtmed DP. Men Daniel var ikke fin nok til dette folk. Tiden var ikke moden. Man kastede perler for sofagrise.

Oversætteren
Gæst
Oversætteren

Det gjorde man. Men Hr. Carlsen kan i det mindste trække sig tilbage med god samvittighed. Og alle andre involveret i projektet.

Oversætteren
Gæst
Oversætteren

Hvis tingene er slemme, nok så skal folk nok stemme på hvad som helst, de tror kan løse deres problemer. Hvis der var daglige terrorangreb i gaderne og staten holdte op med at udbetale overførselsindkomster, så ville NMB komme ind i folketinget fx.

JarlEgbert
Gæst
JarlEgbert
1. Indvandring og den gradvise udskiftning af den etniske befolkning. 2. Den etniske befolkning eksistere ikke ifølge de danske politikere. De er ikke villige til at handle ud fra deres eget folks interesser. 3. Jeg bor i en lille by som er fyldt med muggi lort der hverken taler dansk eller har arbejde. De er grimme, lugter, larmer, og forpester hverdagen for alle danske indbyggere. Jeg kan dårligt nok kende min by længere. 4. Hvorfor er i villige til at pandere til immigranters etnicitet, kulturelle skikke, osv. Når den etniske dansker ikke eksistere ifølge jeres forræder politik? 5. Hvorfor er… Læs mere »