Hjem / Danmark / DR vil høre DIN mening

DR vil høre DIN mening

Der skal være folketingsvalg inden næste sommer. Så kan du stemme på M̶o̶i̶s̶h̶e̶s̶ ̶H̶e̶p̶p̶e̶k̶o̶r̶  Nye Borgerlige eller forkæmperne for integration Udansk Folkeparti. Luften bliver tyk af kulturnational frikadelleduft og den nationale stemme der skal udtrykkeligt tale for det danske folks interesser, vil ikke være at finde. Måske dukker NMB eller Stram Kurs op, som det markante alternativ, men det ville være en overraskelse. Systemet har gjort det meget svært for nye partier, der ikke skampromoveres af Kloakpressen, at blive opstillingsgodkendte.

Vi har en del kritik af Surströmmingssverige og deres system med separate valgsedler for hvert parti, og at nye partier dels selv skal sørge for at disse valgsedler kommer ud på alle valgstederne, dels ikke kan forhindre at andre aktivister smider deres sedler i skraldespanden. Det er ikke et anonymt valg, som vi kender det i Danmark. Men omvendt har dissidentpartier herhjemme meget svært ved at komme over systemets minefyldte tærskel og direkte fusk med godkendelser. Råbet om forandring og muligheden for at ændre samfundets diskurs er altså begrænset af demokratiets tekniske indretning på hver sin vis i Danmark og Sverige.

Men om ikke andet, så kan du give din mening til kende. Hvad synes du er vigtigst? Hvad synes du om politikerne? Det vil Danmarks Radio gerne vide. Så hjælp dem endelig med lidt kalorierigt materiale om konsekvenserne af den befolkningsudskifning som politikere og medier udfører og propaganderer for.

Vær en nationalistisk stemme i deres kattedameundersøgelse. Brug gerne ordet kran.

www.dr.dk/nyheder/politik/folketingsvalg-inden-naeste-sommer-hvad-er-vigtigt-dig

Jeg kan ikke finde den helt store gejst frem omkring næste års valg. Men søndagens knækbrødsvalg er dog en kende interessant. Begivenheden på Kungsträdgården fredag var et frisk pust, hvor den åbne nationalisme var folkelig, positiv og kompromisløs. Frugterne er modne i Sverige og vi kan kun håbe at kunne fostre tusindvis af handlekraftige folk i Danmark på samme vis. Ideer, koncepter og visioner er der i overflod. Men folkets vilje til at yde er endnu i dvale. Holger Danske blunder og så videre. Det skal nok komme, men man bliver jo utålmodig, når man allerede har lejet kraner til 2020.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Lys fremtid for forlaget Logik

De fleste har nok hørt om Logik Förlag, det svenske forlag der har alt indenfor …

13
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
5 Kommentartråde
8 Tråd kommentarer
3 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
7 Kommentarorer
OversætterenClausJarlEgbertIngolf GaboldsenKrematorieEnthusiast Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Johnny
Gæst
Johnny

Mine svar.

“Hvilke emner optager dig lige nu? Hvorfor?”

Indvandring, jeg bor i en ghetto og ser hvordan de allesamme hader Danmark.

“Er der områder, som du mener, politikerne ikke tager sig godt nok af? Hvilke og hvorfor?”

Befolknings udskifting af Danskerne.

“Har du oplevelser eller erfaringer fra dit privatliv eller arbejdsliv, som du synes, politikerne skal kende til? Hvilke og hvorfor?”

Vi havde en somalier ansat på min arbejdesplads, han var klam, forstod ikke Dansk, og gad ikke at arbejde. Hvorfor er han i Danmark?

“Har du et helt konkret spørgsmål, som du synes, en bestemt partileder bør svare på, så skriv dit spørgsmål, og hvem det burde stilles til her:”

Hvorfor gør i ikke nok for Danskerne? I har så travlt med at lefle for fremmede? De er skide ligeglade med Danmark og vil bare have penge fra systemet, så hvorfor smider i dem ikke ud?

“Hvilken kommune bor du i?”

Perkistan gofuckyourself.

Den Funklende Vibe
Blæser læser
Den Funklende Vibe

Med en smule held, så er der bare én praktikant der kommer til at blive bare en smule chokeret.

KrematorieEnthusiast
Gæst
KrematorieEnthusiast

Hvilke emner optager dig lige nu? Hvorfor?

Det endegyldige Lollands-spørgsmål. Roe-niggerne fra LOL-land skal lære at plukke bomuld, så Danmark igen kan blive en verdensmagt.

Er der områder, som du mener, politikerne ikke tager sig godt nok af? Hvilke og hvorfor?

Igen Lollands-spørgsmålet. Vi skal have bygget en mur rundt om Lolland. Både så Lolland ikke synker i havet, og så de ikke kan undslippe bomuldsplantagerne.

Har du oplevelser eller erfaringer fra dit privatliv eller arbejdsliv, som du synes, politikerne skal kende til? Hvilke og hvorfor?

Jeg så engang en lollænder sidde og skide på gaden, mens hans spiste en roe. Igen belyser det problematikken i Lollands-spørgsmålet, nødvendigheden af en mur, og hvordan lollænderne ikke er kompatible med Dansk kultur.

Oversætteren
Skribent

Jeg tror godt, Stram Kurs kunne nå de 20 tusind underskrifter inden næste sommer..

JarlEgbert
Gæst
JarlEgbert

1. Indvandring og den gradvise udskiftning af den etniske befolkning.
2. Den etniske befolkning eksistere ikke ifølge de danske politikere. De er ikke villige til at handle ud fra deres eget folks interesser.
3. Jeg bor i en lille by som er fyldt med muggi lort der hverken taler dansk eller har arbejde. De er grimme, lugter, larmer, og forpester hverdagen for alle danske indbyggere. Jeg kan dårligt nok kende min by længere.
4. Hvorfor er i villige til at pandere til immigranters etnicitet, kulturelle skikke, osv. Når den etniske dansker ikke eksistere ifølge jeres forræder politik?
5. Hvorfor er det overhovedet relevant? Alle steder er fyldt med perkere, med undtagelse af de områder rige politikere bor i. Selvfølgelig.
6. Uffe Elbæk. Mobil: 1488