Hjem / Akbaring / Nike & Colin Kapernick

Nike & Colin Kapernick

Nike er i gang med en tilsyneladende succesfuld, kynisk markedsføringsstrategi, der skal trække et farvet mudderklientel til firmaet. Nike er globalistisk i værste forstand, og de mener altså at kunne drive en profitabel biks ved at fornærme og håne hvide folk. De var pionerer i at etablere asiatiske “sweatshops” hvor de lavede deres produkter for en slik og solgte dem for en formue.

Selvfølgelig lavede Nike en hijab… På den vis viser det GloboHomos makabre dobbeltstandarder. På den ene side vil de gerne tjene penge på et produkt, der promoverer religiøst motiverede voldtægter på ikke-muslimer, mens GloboHomo promoverer iranske, hijabløse aktivistskøger, der taler dunder mod præstestyret, fordi det er i jødisk interesse at destabilisere Israels nabo. Deres støtte til muslimske indvandrere i USA skulle have været det ultimative spark til deres hvide, kristne kunder. Men det var ikke slut dér.

Nu har de lavet en pinlig kampagne med den ynkelige adoptivmulat Colin Kaepernick, som i sin identitetsløse tilværelse besluttede at gå “fuld sort”. Det er ellers en tommelfingerregel, hvis man vil opleve trivsel, aldrig at gå fuld sort.

Er det bare mig, eller ligner denne vanskabning en lesbisk kattedame? Er det hans syge sjæl der manifesterer sig i hans frastødende ansigt, eller er det hans ugudelige ophav, der har givet ham en syg sjæl? Spørgsmålene står i kø.

Colin Kaepernick var en af de første negeratleter, der knælede og udtalte had mod Amerika som landet der undertrykker verdens uden sammenligning rigeste og mest forkælede afrikanere. Det er ham Nike vil identificere sig med. GloboHomoGayPlex fører racekrig. Alle mod hvide.

Colin Kaepernick er vel opvokset i et hårdt ghettomiljø, hvor konfrontationer med “da poh-leese” var dagligdag og Black Power var reaktionen på hans bandevenners evige tvister med det undertrykkende hvide system?

Lol, ikke just. Kaepernick er opvokset som gøgeunge hos naive hvide adoptivforældre, som med kyshånd tog imod dette kulørte statussymbol.

Hans egen mor var en hvid kulbrænderhore, hvis neger-baby-daddy selvfølgelig ikke var at se. Denne skøge med junglefeber afleverede således sit uønskede kneppeaffald (jeg vil gerne undgå det ord; post erstatningsord i kommentarfeltet) hos familien Kaepernick.

Denne kulbrændermor, Heidi Russo, er i øvrigt ikke begejstret for sin søns opførsel, så selv folk med så åbenlyse moralske begrænsninger som hende, kan se at det er helt uacceptabelt at opføre sig så respektløst som Colin.

Nemlig Heidi. Hvis dog bare Antwan og/eller Jam’aal havde brugt kondom, så var vi alle sluppet for denne vederstyggelighed.

Men Colin Kaepernick valgte altså at koble sig på Black Lives Matter og kampen mod det ikke-eksisterende fænomen med ubegrundede mord på sorte begået af politibetjente. Faktisk skydes hvide langt oftere i forhold til sorte i forhold til deres kriminalitetsniveau, netop fordi sorte danner en pøbel, når der krummes et kruset hår på en hærdet ghettodjævel. Hvide kan skydes ned uden reaktioner fra deres lokalsamfund. Sorte har det dog fint med at sorte skyder sorte.

(((Nogen))) har gejlet de sorte op og brugt dem som brikker i et spil, lader det til. Soros var i hvert fald villig til at betale sorte for at “demonstrere” i blandt andet Ferguson.

Det var ikke populært at negerne knælede. Det har kostet NFL milliarder og de hvide der har stoppet med at se afrikanermillionærer kaste med den ægformede genstand, kommer ikke tilbage. Så Ja’han har ret i ovenstående. På samme måde som uregerlige negerspiller har kostet NFL dyrt, har negerborgerne i USA ligeledes været en enorm klods om benet på hele samfundet. Det gik først helt galt omkring 1964, da man indførte såkaldte borgerrettigheder, som effektivt afskaffede den sorte kernefamilie og middelklasse, ødelagde hvide kvarterer, skoler og byer, og skabte en tvunget sameksistens som nu bærer sine samfundsopløsende frugter. Og ja, jøder var arkitekterne bag hele dette katastrofale scenarie. Den regulering hvide havde lavet af sort opførsel, der havde været til ubeskrivelig gavn for afrobefolkningen, blev revet ned og deres “frihed” betød at de tumlede ned på et lavere civilisationsstade, som det ses i 2018. Med kontol og konsekvens, pisk og gulerod kunne man tøjle dem og opløfte dem. Frataget hvides regulering skaber sorte Afrika. Død, uduelighed, fattigdom og kaos.

Nu er tingene helt ude af kontrol og alle negere, selv møgforkælede adoptivmulatter som Colin Kaepernick, har ingen skrupler med at pølle på det land, som er blevet tvunget med magt til at give dem særbehandling. Jo mere de presser citronen, des større bliver lysten til at sende dem tilbage til Afrika. Det var trods alt kun cirka 1% af hvide amerikanere (også blot kaldet amerikanere), der ejede slaver, og hvorfor skal de betale så dyrt for primært jødiske slavehandleres import af negerarbejdere?

En løsning til glæde for de fleste som ligger lige til højrebenet.

Polariseringen af samfundet er som sagt noget der ikke blot promoveres af Nike, men hele GloboHomoGayPlex. Medierne, og vi ved hvem dét er, har hyldet ham endeløst, og ansporet ham til at fortsætte med sin uhyrlige optræden og skamløse udtalelser. Han blev endda Årets Mand hos bladet GQ.

GQ’s chefredaktør er den homofile Jim Nelson, der tidligere har arbejdet for CNN. GQ udgives af Condé Nast, hvis CEO/direktør er (((Robert Sauerberg))).

Således vidende at han har alle magtfulde …personer… bag sig, har Colin Kaepernick ført sin kulturkrig i det mest skingre toneleje muligt. Donald Trump har retteligt brugt ham som et eksempel på den uforskammede, stenrige NFL-spiller.

Colin har sidenhen fejret den afrikanske terrorgruppe Black Panther’s 50-års jubilæum og har markeret muhamedanske højtider. Nu kommer guldregnen fra Nike som belønning.

Der er en kulturkrig i gang. I USA. I Danmark. Vi må og skal tage vores eget parti. Du er ikke verdensborger. Du er hvid. Du har et folk, en fortid og en glorværdig skæbne af galaktiske proportioner. Tid til at vågne op.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Sigøjnerkorsfareren anholdt af F.B.I

Den 32-årige Paul Miller der også er manden bag pseudonymet GypsyCrusader – grundet sin rumænske …

2
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
2 Kommentartråde
0 Tråd kommentarer
3 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
2 Kommentarorer
OversætterenEric Kreutzmann Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Eric Kreutzmann
Skribent
Eric Kreutzmann

Utroligt hvad man skal finde sig i fra denne Kaepernigger.

Oversætteren
Skribent

Så snart hvide vågner, så er dette mareridt ovre.. Det kan ikke tage længe..