Hjem / Danmark / Vamle bosniere fester over deres hijra

Vamle bosniere fester over deres hijra

Hijra er udvandring i troens tjeneste. Når koranmuggien tager til Europa, er det ikke blot muhdik han tjener, men også hans sandreligiøse anliggender.

Af de mange afskyelige muggigrupper politikerne har belemret vores hellige fædreland med, finder jeg bosnierne blandt de mest frastødende. Deres eksistens er en konsekvens af århundreders tyrkisk belejring, og at de er i Danmark, skyldes at Birte Weiss og den daværende regering lod disse snyltende muhamedanere tage igennem land efter land for til sidst at kunne suge på den danske pat.

Lægger du en saftig bøf på gulvet, skal du ikke bebrejde katten at den spiser af den. På samme måde bebrejder jeg ikke Balkantægerne, at de følger deres religion og natur. Regnskabet for deres invasion er internt.

Men derfor kan man sagtens føle foragt og væmmelse over, at de 25 år efter deres lykkeriddereventyr begyndte stadig holder fast i Moder Danmarks klæder. En frækhed uden lige og et strålende eksempel på den uvelkomne gæst som ikke frivilligt forlader dit hjem. Efter at han har voldtaget, røvet og dræbt. Mange af ofrene for multikulturen har bosniske banemænd. Ét krummet hår burde have været nok. Ud af vores land. Ud af vores kontinent. Krigen er ovre. Pis af!!!

De er ikke som os. De har ikke pli. De kender ikke anstændig opførsel. Danskfjendske TV2 er talerør for en af disse bosniske charlataner, som uimodsagt for lov at hælde vand ud af ørerne.

Jasmin Ibrisimovic kom til Danmark for 25 år siden. Nu vil han gerne fremhæve de positive historier.

Danmarks modtagelse af flygtninge fortælles i dag oftest gennem historier om, at der bliver udskrevet burkabøder, at flygtninges større kontantbeløb kan blive beslaglagt ved grænsen, og at det foreslås, at håndtryk skal være et krav for at kunne få statsborgerskab.

Men det er ærgerligt, mener folkeskolelæreren Jasmin Ibrisimovic.

Ja, det er ærgeligt at vi stadig har tossegode politikere som tillader fremmede horder af muggier fra fjerne steder på kloden, at sætte deres uværdige fødder på vores forfædres smukke jord. Gudsgiven jord som i tusinde år har tilhørt vores æt. Ærgeligt at man kun laver symbolpolitik i stedet for at sige NEJ! UD!

Han er oprindeligt fra Bosnien, men kom til Danmark som flygtning for 25 år siden, og den modtagelse, han og hans landsmænd dengang fik, var bestemt ikke dårlig.

– Vi blev taget imod med åbne arme, fortæller han til TV 2.

“Vi fik penge, vi fik bolig, vi fik undervisning og så fik vi flere penge. Vi fik lov at gå rundt i danske gader, og selv når vi begik uhyrlige forbrydelser skete der intet med os som gruppe. Det var som at medvirke i en besynderlig b-film!”, siger Jasmin Muggifjæs.

Lørdag aften vil 350 mennesker samles i Albertslund, hvor der vil være en række optrædener og interviews med nogle af de 20.000 bosniere, der i begyndelsen af 1990’erne kom til Danmark.

Krigen er slut! I fik to muhamedanske stater i hjertet af Europa. Værsågod at pisse af med jer allesammen! Danmark tilhører det danske folk. Det er vores børn der skal have en fremtid i Danmark. I har jeres eget land. Som somalierne. Som irakerne. Som kineserne. Ud. Ud. Ud!

Lørdag har Jasmin Ibrisimovic travlt med at få de sidste detaljer på plads til den fest, han har brugt det seneste år på at arrangere.

– Vi kom frem til, at vi alle sad med en følelse af, at vi havde brug for at sige tak og råbe højt, fortalte han fredag i ’Go’ aften Danmark’.

I fremmede er gode til at råbe. Det lærte jeg da usle kurdere forpestede Horsens for et par måneder siden og skadede mit ellers ukrænkeligt gode humør. Men lad i øvrigt OS takke JER. Den dag i tager hjem, bukkende, takkende og undskyldende.

Her fortalte han også, at det måske ikke var helt tilfældigt, at det netop var nu – efter 25 år – at han fik brug for at gøre opmærksom på den varme velkomst, han fik, da han kom til Danmark.

Nu hvor I er blevet en million i antal og alle lande i Europas kan se hvilken plage I er, så begynder jorden at blive lidt varm? Tid til at dysse værtsfolket lidt ned eller hvad, Ibrisimovic?

– Det er blandt andet vores ønske at fremhæve positive sider af vores (*jeres* – red.) land. Nogle gange sidder man og er frustreret over, at man nævner Danmark og danskerne i en negativ kontekst. Vi vil i stedet fremhæve alle de gode og fantastiske ting ved vores (*jeres* – red.) land, sagde han fredag.

Fremhæv hvilket idyllisk, homogent, kriminalitetsfrit, trygt land Danmark var inden I fremmede væltede ind over grænsen. Fremhæv dét!

Vi skal blive bedre til, at retorikken ikke bliver så negativ. For hvis man kun fokuserer på de negative ting, er der ikke plads til de positive ting, som der sker rundt omkring. Dem skal vi i aften have frem i lyset, siger han lørdag.

Vores retorik skal være klar. Vores handlinger endnu klarere. Hør os højt og tydeligt: I er ikke velkomne i vores land. Det er vores primære mål at få jer sparket ud, uanset hvad det kræver af ofre. Ud!! Ud med jer!

Jasmin Ibrisimovic håber, at kulturfesten ikke bliver en engangsforestilling, men at det bliver et tilbagevendende event, der hylder den danske gæstfrihed.

I første omgang tager arrangementet udgangspunkt i flygtninge fra Bosnien, men om det bliver anderledes næste gang, må tiden vise.

Indtil videre er han bare glad for den store opbakning, han har mødt – også fra politisk side.

– Det glæder mig, at der er så mange politikere, der møder op. Jeg er en lykkelig mand, når jeg kan sige, at vi kan samle politikere fra alle partier til festen, lyder det.

Det undrer ingen, at de landsforrædere der fik jer ind, som forholdt sig passive årti efter årti, mens I drænede ressourcer, dræbte og voldtog, også deltager i denne spytklat i hovedet på det danske folk. Det bør absolut ikke overraske nogen. Du er lykkelig nu, Jasmin, men vi skal arbejde intenst på at ændre dette og sidenhen malke salte tårer fra dig og dine, og få jer ud af vores land. Det lover jeg.

Vi har brug for en masse danske Mladic’er som uselvisk vil arbejde for fædrelandets redning. Folk som i tusind år vil blive hyldet, som de helte der mod på papiret uoverstigelige forhindringer, bragte folket en redningskrans og kastede det fremmede åg af sig. Er I derude, eller er disse folk ikke født endnu? Det vil tiden vise. Men arbejd for sagen, for Danmark, og giv skæbnen en hjælpende hånd.

Vi skal sikre eksistensen af vort folk og en fremtid for danske børn.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Ultra kastede børn for pædofil

I 2019 lavede DR [Danmarks Rådenskab, red.] et børneprogram ved navn “Ultra Smider Tøjet”, hvor …

9
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
1 Kommentartråde
8 Tråd kommentarer
4 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
5 Kommentarorer
Ingolf GaboldsenLarsLarsenClaus BoatsinkerOlmerOversætteren Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Olmer
Blæser læser
Olmer

Hørt!! Vi skal nok få dem sparket ud alle og én. Men jeg kan ikke lade være med at være bekymret. Vi har intet parti efter Danskernes parti er væk.. Vi har NMR som jeg bestem gerne så et nationalt parti sammenarbejde med. Men der er intet nationalt parti og jeg tror desværre ej heller at NMR bliver den store magtfaktor i Danmark lige foreløbig. Så selv om jeg ikke tvivler på at vi nok skal sejre i sidste ende kan jeg ikke lade være med at bekymre mig lidt. Vi må og skal sikre vore folks eksistens og en fremtid for danske børn!!
Hil folket! Hil sejer!

Oversætteren
Skribent

Stram kurs?

Olmer
Blæser læser
Olmer

Tjo men jeg har godt nok svært ved at tage ham eller partiet seriøst og jeg tror ikke jeg er den eneste der sidder med den følse. Højrefløjens svar på Jacob Haugaard. Stram kurs har jo kun én politik og det er at muslimerne skal ud og bevares det er en rigtig rigtig god start men der er ingen almindelige mennesker med omløb i hovedet der vil stemme på et parti der kun har én politik. Men han er underholdende og en god provokatør der skaber debatter og det er jeg vild med.

Oversætteren
Skribent

Mange partier starter jo som et et-emne parti. Og havde fremskridtspartiet ikke kun et emne i starten, de fokuserede på? Nemlig afskaffelse af velfærdsstaten.

Ingolf Gaboldsen
Gæst
Ingolf Gaboldsen

Giv i det mindste en vælgererklæring og husk at følge op med underskrift når ministeriet spørger om 3 uger.

Jeg tror desuden du meget velkommen til melde dig ind og bidrage med forslag til andet politik i partiet. Istedet for bare at agere tastaturkriger.

Alternativet blev valgt ind i Folketinget uden nogen politik, utroligt at højrefløjen hele tiden sætter egne stopklodser op.

Olmer
Blæser læser
Olmer

Jeg gav min vælger erklæring til dansk samling så der går vist et halv år før jeg kan give en ny. Før det gik den til danskernes parti. Jeg er som sådan ej heller imod Stram kurs, misforstå mig ikke. Støtter op om alt der vil noget godt for Danmark og folket.
Tastatur kriger.. tja man gør hvad man kan og har mulighed for, bare man gør noget. Gør nu også langt mere en det men det er en helt anden snak;0)

LarsLarsen
Gæst
LarsLarsen

^
Dette

Ingolf Gaboldsen
Gæst
Ingolf Gaboldsen

Det desværre ikke muligt, grænsen for hvad der må tales om, skal rykkes en del. Stram Kurs er med til at bidrage til dette og tager nogle tabuer op, som andre ikke tør.

F.eks. IQ og bevarelsen af et etnisk-homogent samfund.