Hjem / Andet / Et flertal af danskere går ind for den mest åbenlyst tænkelige flygtningepolitik

Et flertal af danskere går ind for den mest åbenlyst tænkelige flygtningepolitik

Dansk Folkeparti har fået tændt op under frikadellerne. Allerede i 2017, blot 16 år efter de første gang fik indflydelse i dansk politik, krævede de et “paradigmeskift”. Og jeg kan love jer for, at det er lidt af en idé, de har fået.

Det går ud på, at fokus skal være at hjemsende flygtninge med midlertidigt ophold frem for at integrere dem.

Kravet vil blive fremsendt igen, når regeringen indkalder til forhandlinger om næste års finanslov.

Hold da fast. Så folk, der har fået lov til at komme til Danmark, ikke på baggrund af deres kompetencer eller evne til at passe ind, men snarere pga. af midlertidigt dårlige forhold i deres hjemlande, skal ikke bare have lov til at blive hængende? Og vi skal derfor fokusere på at klargøre dem til hjemsendelse, i stedet for at lære dem, hvordan man får et arbejde, mens man synger Grundtvig og spiser stegt flæsk? Hvorfor har ingen tænkt på dét noget før?

Har vi en flygtningepolitik, der i bund og grund handler om at oversvømme os med brune mennesker, som er lettere at regere, eller sådan noget?

En meningsmåling, som Voxmeter har foretaget for Ritzau, viser at 54 procent af de adspurgte er enige i, at flygtninge skal hjælpes midlertidigt i Danmark med henblik på hjemsendelse frem for at blive integreret med sigte på permanent ophold.

Kun 24 procent er uenige i udsagnet.

Så ud af de 78%, der ikke blot svarede “øh… det ve’ jeg sgu ikk’, mand…”, er altså godt to tredjedele enige i, at brune mennesker snarest muligt skal sendes hjem til brune lande. Eller sagt på en måde: de mener, at flygtninge skal behandles som det, de er, nemlig flygtninge, ikke som indvandrere.

Både i Venstre og hos Socialdemokratiet bakker man op om kravet.

Men i modsætning til DF mener de to partier ikke, at en større hjemsendelsesindsats behøver blokere for integrationstilbud som sprogundervisning og jobtilbud.

– Meningen er, at de skal have beskyttelse her, samtidig med at de bliver opkvalificeret.

Og så skal de vende hjem og hjælpe til med genopbygningen af deres land, når det igen er sikkert, siger Marcus Knuth, der er udlændingeordfører for Venstre.

Jeg ved ikke helt, hvordan jeg skal tolke dette. Hvis Venstre virkelig kun går ind for at “opkvalificere” flygtninge, så de kan genopbygge deres hjemlande, vil jeg ikke skabe mig over dét. Hvis det er den slags solstrålehistorier, der skal til for at få smidt dem ud, er det vel på sin vis penge givet godt ud. Men hvorfor så omtale det som “integrationstilbud”? Hvordan skal det hjælpe med genopbygningen af f.eks. Syrien, at man tropper op og siger “gu’da’, gu’da’, jeg spis mang ryd pøls!”, hvorefter man giver sig til at synge første vers af I østen stiger solen op?

Integration betyder vel blot “undskyldninger for fortsat at fylde dit land med perkere”. Og det har tilsyneladende fungeret meget godt indtil videre.

Det er kun omkring 10 procent af de 100.000 asylansøgere, der er kommet til Danmark de seneste 10 år, der er rejst hjem efterfølgende.

Flygtninge: blot en pænere måde at sige infinity niggers.

Om Eric Kreutzmann

Tjek også

Nomineret til ‘Bedste Film,’ så har du vel husket bøsserne og negerene?

Husker du Hollywood? Du ved den der jødiske enklave, hvor adskillige højtprofilerede magtjøder sidder og …

2
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
2 Kommentartråde
0 Tråd kommentarer
1 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
2 Kommentarorer
OversætterenClaus Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Claus Boatsinker
Redaktør

I dag som alle dage siden 1964 siger danskere NEJ til perkere. Ud med dem! Ud!!!

Oversætteren
Skribent

De bliver ved med at sige det samme, og folk bliver ved med at tro på det..