Hjem / Danmark / Simon Kjær angreb heltespillerne fra landsholdet!

Simon Kjær angreb heltespillerne fra landsholdet!

Dagens Blæser leverede forleden en aldeles prægtig og velskrevet artikel om det gudssendte vikarhold som holdt Dannebrog højt mod Slovakiet, mens vores groteske negerhold strejkede. Det var som bekendt under sloganet “færre forpligtelser, flere penge og infinity modne bananer!”, at Åge Hareides jungletrup satte sig ned i protest, mens de brændte vores rød-hvide fane i et bizart voodooritual.

Nu ruller skandalen så videre. Og lad det være sagt: skandale er en mild beskrivelse. Af de danske spillere der er tilbage på Team wit dey Negro (DBU’s officielle landsholdsnavn), håbede jeg at denne nyhed handlede om, at Simon Kjær opmuntrede og hyldede de amatører af hans æt og blod, som gik på banen i stedet.

Men nej.

Han vovede at brokke sig!

Der blev i sidste uge lagt stort et pres (sic) på de vikarspillere, der stillede op for det danske landshold i Slovakiet.

Foruden presset at skulle præstere for deres fædreland, kom også presset fra A-truppens selvudnævnte rygknivsstikkende forræder, Simon Kjær.

Da de normale landsholdsspillere, Spillerforeningen og Dansk Boldspil-Union (DBU) ikke kunne blive enige om en ny landsholdsaftale, valgte en flok vikarer at træde til for at afværge en mulig sanktion fra Det Europæiske Fodboldforbund (Uefa).

Vi skylder jer evig tak, brave danske spillere, for at have givet os denne oplevelse. At se – måske for sidste gang nogensinde i Weimardanmarks mørke tidsalder – et dansk landshold. Tak.

Den sidste gang i Danmarks historie?

Anfører Simon Kjær havde personlig fat i nogle af vikarerne, inden de gik på banen i Slovakiet.

Det fortæller futsalspilleren Rasmus Johansson til BT.

– Han ringede og forklarede situationen, men det var ikke fordi, at han direkte prøvede at tale os fra det.

– Vi fra futsal-landsholdet talte også vores sag, og vi forklarede, at vi frygtede, at det kunne gå ud over holdet, hvis vi ikke stillede op til kampen mod Slovakiet.

– Det kunne han jo godt se, og der var egentlig ikke så meget mere i det, siger Rasmus Johansson til BT’s hjemmeside.

En meget diplomatisk Rasmus Johansson fortæller om den udeblivende støtte fra hans blodsbroder, som i stedet leverede en kritik over at Danskerholdets tiltræden gjorde, at Lillasorte Sambo ikke kunne afpresse DBU til en nødløsning. Du er en ussel repræsentant for dit fædreland, Simon Kjær.

Futsal-landsholdets målmand Christoffer Haagh, der vogtede det danske mål i 0-3-nederlaget i Slovakiet, bekræfter desuden opringningen fra Simon Kjær til gruppen af futsalspillere på vikarlandsholdet.

Efter nederlaget i Slovakiet lykkedes det DBU og Spillerforeningen at indgå en midlertidig aftale, så det normale landshold kunne spille søndagens kamp mod Wales i Nations League i Aarhus.

“Midlertidig aftale”.

Efter 2-0-sejren over waliserne var Simon Kjær på ingen måde taknemmelig over, at vikarerne var trådt til i Slovakiet.

– Man tager en side i en konflikt. Jeg kan læse, at de forventer en tak. Men vi kan ikke takke dem, for det var ikke vores side, de tog.

– At de sagde ja til at spille, gjorde at vi ikke kunne komme på banen. Havde de sagt nej, kunne det være, vi kunne have fundet en løsning, sagde Simon Kjær til tv-stationen 6’eren.

Dit usle spektakel. Græd mere, negerlakaj. De danske spillere tog en side. At spille for Danmark på et dansk hold. Noget du ikke selv gør, Simon Kjær. Javel, du kan ikke forhindre Åge Hareide i dag, som Morten Olsen før ham, i at stille op med tæmmede kannibaler, men du kan da, som det mindste, takke disse spillere! Måske endda komme med en frøfløjte om at det var dejligt, smukt og befriende at se de danske drenge repræsentere Danmark.

Der skal for altid være skam over dit navn, Simon Kjær! Bevares, der kan rettes op på det. Der er mange mulige scenarier som kunne give Simon Kjær heltestatus igen. Men det indbefatter ikke at være hanrej for Tropetruppen. Derimod bør det nok inkludere et besøg hos damefrisøren.

Modsat Simon Kjær så glæder vi os over at danskerne ikke sagde nej til at spille. Det vil faktisk ikke undre mig om Simon Kjær møder ulykker nu i sit personlige liv efter denne skammelige optræden. At den ene eller anden art. For vores memetiske hyldning af det folkelige krav om danske spiller på landsholdet, er en så stærk universel kraft, at det vil dirigere skæbnens retning. Bare vent. I læsere kan selvfølgelig give dette mere styrke ved at komme med konstante glorværdige kommentarer på vores ypperlige artikler (sløve padder).

Simon Kjær, Simon Kjær

Vi er en hel hær.

En hær der søger danskens lykke.

Det Danmark du vil skide et stykke.

Vores samlede vrede dig årle rammer.

Og sender dig lukt mod helvedes flammer.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Ultra kastede børn for pædofil

I 2019 lavede DR [Danmarks Rådenskab, red.] et børneprogram ved navn “Ultra Smider Tøjet”, hvor …

2
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
2 Kommentartråde
0 Tråd kommentarer
4 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
2 Kommentarorer
OversætterenIngolf Gaboldsen Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Ingolf Gaboldsen
Gæst
Ingolf Gaboldsen

NordicBet sponsoratet han indgik lige inden VM, var hån mod DBU og en direkte provokation i opløbet til de her forhandlinger.

Det kommer dog ikke fra fremmede Daniel Agger kørte en ligeså hård stil overfor DBU.

Oversætteren
Skribent

Simon Kjær skal ud og køre negertaxa med Nicklas Bendtner..