Hjem / Danmark / Folkeskolereform justeres

Folkeskolereform justeres

Hvis der er noget man kan kalde dansen om den varme grød, så er det enhver politkersnak om den danske folkeskole. Politikere snakker om at vi skal til tops, at “svage læsere” skal styrkes fra de kommer ud ad ægget og at det store forbrug af vikarer skal nedbringes.

Folkeskolen har helt fundamentale problemer som aldrig adresseres. Åbenlyse problemer som nok er store, men nemme at løse for den som bærer jernviljen i sit skandinaviske hjerte.

Statsminister Lars Løkke Rasmussen (V) og undervisningsminister Merete Riisager (LA) præsenterede tirsdag regeringens nye udspil til justeringer af den nuværende skolereform.

Blandt de syv punkter, der skal forbedre den danske folkeskole, er en ambition om at nedbringe antallet af vikarer i folkeskolen.

Ifølge Merete Riisager har en elev i et gennemsnitligt skoleliv vikar i cirka et år. Og i mere end halvdelen af tiden er det en vikar, der ikke har en kompetencegivende uddannelse.

Claus Hjortdal, der er formand for skolelederne, er kritisk over for udspillet fra regeringen, som, han mener, kommer ud af den blå luft.

– Det er ikke blevet drøftet med hverken forskere, fagfolk eller andre politikere. Og sådan udvikler vi altså ikke folkeskolen i Danmark.

Spørg danske forældre om de ønsker at 30-80% af deres børns “klassekammerater” skal være arabiske skægbørn, savlende afroprofessorer og tosprogede hættemåger. Det svar kan du udvikle folkeskolen efter.

Han siger, at han har bedt undervisningsministeren om et møde med alle parterne på området.

Han peger både på, at lærerne har fået skåret i ferien, og at en stor del af lærergruppen har forladt folkeskolen og blandt andet blevet erstattet af unge kvinder i den fødedygtige alder, der tager barselsorlov.

– Det er nogen af de store, tunge dele, der gør, at vi bliver nødt til at ansætte vikarer. Når de siger, at vi ikke kan få uddannede vikarer, så er det fordi, vi ikke har lærere nok, siger han.

Lærere er flygtet i hobetal fra deres kald. De vil hellere være telesælgere eller blive selvstændige øko-hummus-producenter, end at skulle stå i den pestrede af et flygtningecenter, som vores kære folkeskole er i dag. Andelen af fremmede elever er nok en anelse over den generelle andel, så lad os anslå det til omtrent 30% i gennemsnit. Demografi er skæbne. For et land som helhed og for en erhvervsgruppe i særdeleshed.

Hvis du drømmer om at formidle viden til din arvende generation af nysgerrige, vittige og kloge børn, men ender med at stå foran 28 savlende, larmende, respektløse, genetisk determinerede analfabeter fra Somalia og omegn, så drænes energien ret så kraftigt. Al propagandaen fra lærerseminariet omkring multikultur og integrationsindsatsen blegner, og når de søvnløse nætter bliver for mange og narrativets kollaps for tydeligt, så siger man “held og lykke, usle perkere, jeg er den der er skredet!”.

Så hvad er løsningen? 88% af danskere ved det allerede. Folkeskolen reddes enten permanent via hjemsendelsen af de fremmede, eller midlertidigt gennem en straksopdeling af danske og fremmede elever. Det er enhver danskers ret at skulle få sin barndom i fred. Såvel i som uden for skolen skal vi ikke udsætte vores dejlige børn for multikultur.

Har du en klasse med danske elever, har du nærmest per automatik et behageligt undervisningsmiljø. Således har du lærere, der bliver ved i årtier, og dermed stabiliserer skolerne. Dertil tiltrækker man igen mandlige undervisere, som jo er der for at yde en gerning i form af vidensformidling. I dag er skolerne primært fyldt med pladderhumanistiske kattedamer med problembriller, der ser det som deres opgave at være støttepædagoger for muggivældet, mere end at skulle være autoritære undervisere.

“HMMMM, HVAD ER MON GALT MED FOLKESKOLEN??”

KAN DET MON – GULP – VÆRE DE SATANS TIL HELVEDES PERKERE?”

Vi vil blive ved med at glide ned på diverse lister over elevkompetencer indtil vores forræderiske politikere, som har skabt dette helvede af en folkeskole, træder endeligt i karakter (hold ikke vejret). Med skæg, uden skæg, så længe klasselokalerne er fyldt med fremmed affald fra den tredje verden, så kan sumpvældet på Borgen justere nok så meget på dette og hint. Det er blot at hælde penge i et stinkende lokum.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Ultra kastede børn for pædofil

I 2019 lavede DR [Danmarks Rådenskab, red.] et børneprogram ved navn “Ultra Smider Tøjet”, hvor …

13
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
3 Kommentartråde
10 Tråd kommentarer
1 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
5 Kommentarorer
Morten B.DanielLarsLarsenClaus BoatsinkerOversætteren Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Oversætteren
Skribent

Det er nu ikke kun udlændinge.. Hvis man går i folkeskolen, så skal man også belemres med underklasse Danskere.. De er bestemt heller ikke et behageligt bekendtskab..

LarsLarsen
Gæst
LarsLarsen

Dette kan jeg ikke genkende fra mit arbejde. Der er endda flere af de fattigere familier hvis børn er meget mere tilbageholdende og artige.

LarsLarsen
Gæst
LarsLarsen

Der er TONS vis af problemer med folkeskolen. Primært er det multikulturen, men den er skarpt efterfulgt af et væld af uopdragne egoistiske møgunger, kernefamilien er I dag en legende, en legende de fleste børn har hørt om men de færeste har været en del af. Det er nu i dagens Danmark mere normalt at have skilte forældre end at have forældre der er sammen… Det resulterer i masse komplet forvirrede, snotforkælede og følelses mæssigt afstumpede børn, der kun tænker på sig selv, rendyrkede individualister. De har aldrig prøvet andet hjemmefra, de har aldrig været en del af et fællesskab og evner derfor heller ikke at indgå I et I folkeskolen.

Autoritet og udsættelse af egne behov er fremmed for dem.

Udover det så får folk senere og senere børn hvilket betyder at antallet af diagnosebørn er eksploderet voldsomt.

Mine børn skal ikke gå I folkeskole det er helt sikkert.

t. Pædagog

Daniel
Gæst
Daniel

Der er også kulturmarxistisk hjernevask i folkeskolen. Jeg ved dog ikke hvor stort et problem det er i Danmark men jeg ved det er et stort problem i Sverige og England.