Bestialsk kurder skal holde (((TED Talk)))

Spred kærligheden

TED Talk kender mange hvis ikke de fleste. “Nå, ja, det er det der hvor en eller anden Einstein-type, tryllebinder publikum med en eller anden banebrydende opfindelse, som vil forandre solsystemet inden 72 timer (men som man aldrig hører om igen), eller en eller anden elitesvømmer uden arme som har krydset Stillehavet med en affaldspose over hovedet. Ting der inspirerer og så’n.”.

Det skulle måske have været interessante individer, der havde noget relevant at bidrage med, eller også var det fra starten en skævvreden platform for en politisk dagsorden. Stifteren (((Richard Saul Wuman))) har i hvert fald præsenteret et misk-mask af talere, som peger i begge retninger.

“JORDEN GÅR UNDER! TØM DINE LOMMER, BLEGFJÆS!”

I dag er det ensrettet for en globalistisk dagsorden, hvor sojafolket fodres med sødsuppehistorier, som de kan poste videre på de sociale medier. TED Talk er i dag sponsoreret af GloboJudeo & co., herunder Google, GE, AOL, Goldman Sachs og Coca “can’t beat the feeling – of race mixing” Cola. Den dagsorden de har af antinational globalisme kan formodes at være i overensstemmelse med arrangørernes ditto. Deres motto “Ideas Worth Spreading” inkluderer i hvert ikke en Martin Sellner, som kunne tale om den spirende identitærbevægelse eller en Stefan Jacobsson, der leder et dissidentforlag i Sverige, for at sætte det på spidsen. I stedet er det et forum for snefnug med en livlig fantasi og vederstyggelige kattedamer.

Hun oser af stolthed over at være i selskab med Bono, som denne uge fra scenen i Paris tilsvinede svenskerene for at have stemt på kötbulla-nationale SD i søndagens valg. Hvor vover svenskere at komme med en mild respons på de tre millioner MENA-muggier som hærger deres fædreland? Hvor vover de??? Du er i det rigtige selskab, din vamle kurder. I øvrigt handlede Bonos TED TAlk – naturligvis – om at fodre negere.

Man finder ikke et bedre eksempel på deres nederdrægtige, undergravende dagsorden end dette. Havde de så en modpol, for eksempel den nu pensionerede, hæderkronede politiker Daniel Carlsen, der netop havde holdt offentlige debatter med denne gyselige kurder, så var der lidt balance i sagerne.

Men, nej. Det siger sig selv at Özlem Muggifjæs er inviteret ind i (((varmen))), fordi hun er en højlydt indvandrer, der påberåber sig retten til det land hun er gæst i. Ét individ ud af den dødelige million fremmede som et hårdt prøvet folk, uden at blive spurgt, ufrivilligt er vært for. “Dialog” og “brobyggeri” er jo denne kurdiske kommunists trylleord, som reelt er krav om retten til at være i Danmark på lige fod med de indfødte. Globalisme og åbne grænser. At de fremmede hun repræsenterer skal indgå i samfundet og ikke fise af som de uvelkomne okkupatører de er.

Der er ingen der i forbindelse med hendes tale vil tage danskernes parti. Eller stille kritiske spørgsmål omkring den katastrofale tilstedeværelse af de mange fremmede. At bringe de europæiske folks ret til deres egne lande op som emne. At sætte hendes ækle aktivisme i lyset af den brune invasion af Europa.

Og så videre.

Det bliver en skønmaling af invasionen og en selviscenesættelse skræddersyet til klap fra GloboHomo-publikummet. Özlem spiller på den hest hun tror vinder. Og det er ikke værtsfolket…

To samfundsundergravende fjender af Danmark af mellemøstlig herkomst. Ud!

“Alt går efter planen i Vesten… 20 år til, så er vi i land! *hvæs*”

“Hvad vil I gøre, goyim? Stoppe os?? LMAO”

Efterlad et svar

5 Kommentarer på "Bestialsk kurder skal holde (((TED Talk)))"

Informer om
avatar
Sorter efter:   nyeste | ældste | mest stemt
Ingolf Gaboldsen
Gæst
Ingolf Gaboldsen

Sygt som de lever i en illusion, hendes #dialogkaffe er jo den største joke i Danmark.

Men så længe det libshits i USA hun tager ved (((næsen))), så går det nok.

Oversætteren
Gæst
Oversætteren

Hendes Engelsk er nok forfærdeligt at høre på.. Ligesom hendes Dansk.. Puha det ene billede giver mig myrekryb..

Daniel
Gæst
Daniel
Selvom Paludan er en cuck på flere områder så skriver han det rigtige her Der er en enkel løsning på dette: #DeSkalUd. Eller i forhold til den #fremmedefjende Özlem: #HunSkalHjem. Tyrkiet venter på hende, så hun skal bare rejse hjem. Hun har intet at gøre i Danmark, og hun er naturligvis ikke velkommen her. #StramKurs #Væmmelse #dkpol https://twitter.com/RasmusPaludan/status/977307436611751941 Det er svært at være uenig i dette tweet. Hvis DF og Nye Borgerlige i det mindste havde en ægte national hjemsendelsespolitik der gør at danskerne ikke kommer i mindretal i Danmark så ville jeg til dels kunne leve med deres Israel… Læs mere »
Andersen78
Gæst
Andersen78

(((Krarup klanen)))

JarlEgbert
Gæst
JarlEgbert

Jeg så hende i Go’Aften Danmark og vidste øjeblikkeligt at Claus ikke ville lade den nyhed slippe, ahaha