Hjem / Akbaring / Analyse: slå ring om helten Bendtner

Analyse: slå ring om helten Bendtner

Nicklas Bendtner har netop holdt pressemøde med sin fjelddanske klub Rosenborg, hvor beskeden var at han fortsatte som spiller. Dette kunne blive taget op til revision hvis han dømtes for vold.

Alle har vel hørt om den groteske sag, men lad os for god orden skyld sige det: Dagens Blæser opfordrer alle til at bakke op om Nicklas Bendtner nu. Ideelt set burde en pøbel finde den skyldige neger og placere hans afhuggede hoved på en pind ved en af byportene (i Luigi’s Mansion – Copenhagen DLC), men Bendtners tidligere udskejelser og klovnerier (han er som os alle opvokset i Weimardanmark), skal ikke være ham til last i denne sag. Bendtner blev offer for Christiansborgs Multikultur Eksperiment (TM), og reagerede værdigt og – efter dagens standarder – heltemodigt.

Vi gengiver for klarheds skyld Bendtners 3D gf‘s redegørelse for hændelsesforløbet.

“Hej alle. Selv om det egentlig ikke var planen så har jeg brug for lige at forklare nogle ting omkring det der skete natten til søndag…. Aviserne skriver at taxachaufføren blev overfaldet af Nicklas, men det var ikke ligefrem det der skete.

Pressen stikker det danske offer i ryggen og fremstiller det som om den barbariske neger er den angrebne part? Forestil dig i dit indre univers, mit totale chok.

Klokken lidt over to ville Nicklas hjem og sove, mens jeg gerne ville blive lidt længere så det diskuterede vi stadig da vi satte os ind i en taxa ved Kongens nytorv. Det skulle være en helt kort tur over til Nicklas, men alligevel kørte chaufføren os to gange i en anden retning end vi bad om.

Ting man tidligere læste om i rejsevejledninger til Jordens lortehuller, herunder lavintelligente tyveknægtes fuptaxatricks, er 1:1 overført til vores tidligere sobre samfund gennem import af disse lokaliteters værste bioaffald. Personlig anekdote: som ganske ung tog jeg fra smukke Jylland til København, for at tage til koncert. Udenfor Hovedbanegården ville jeg kapre en taxa. Jeg så horder af ildelugtende, skulende perkere stå ved næsten alle biler, så jeg skuede med mit falkeblik en dansk chauffør, som jeg selvfølgelig udvalgte. Han måtte bedrøvet meddele, at man skulle tage de forreste pakistanerdjævles hyrevogne. Samme sag var tilfældet i Bruxelles forrige år. Muggier med muggi ovenpå og muggi til dessert. En tryg køretur i en smuk by med en vidende, høflig chauffør er blevet til en perverteret oplevelse med en ond stemning, hvor konflikten lurer lige under overfladen.

Taxametret viste lidt over 50 kroner da vi i utilfredshed står af ved Nationalbanken og nægter at køre videre med chaufføren. Det får ham til at gå amok. Han laver en U vending og speeder efter os og råber ting som luder og bitch og kælling.

Vi har brug for Fremmedreguleringsloven, som tillader at uforskammede sataner som Meron Hagl Solomon anholdes eller aflives af civile, når de fysisk og/eller verbalt angriber værtsbefolkningen. Giv os loven i hånden og så skal vi gøre det arbejde der er så bydende nødvendigt.

Til sidst kører han ind foran os og springer ud af bilen og kaster en flaske imod mig. Den rammer ikke, men det er tæt på. Derefter farer han frem mod os og min mand slår ham en gang og rammer åbenbart meget uheldigt.

Fremmedreguleringsloven. Vi skal have ret til selvforsvar og mere til indtil en udrensende repatriering er fuldført. Dette kunne have gået grueligt galt. Sådanne brikker i brætspillet Klovnedanmark, skal fjernes med nådesløs strakshandling.

Selvfølgelig skal man ikke slå, men det var ikke Nicklas der overfaldt nogen. Han blev forfulgt og forsvarede sig selv og mig. Hvor mange ville ikke have gjort det samme for sin kæreste? De kan sige og skrive hvad de vil – men at beskytte den man elsker når man føler sig truet er ikke forkert i mine øjne.

Bendtner er /voresdansker/ og hans opførsel, er præcis hvad man skal levere som mand, når en truende, hjernesvækket afrikaner går amok. Giv helten Nicklas hans fortjente støtte. Lad vreden mod junglepsykopaterne blive pisket op. Vi er trætte af tingenes tilstand, vi har fået nok og vi føler et had, født af forbrydelser mod det land vi har evig kærlighed for. Dette var Kæbens Dag. Der kommer andre dage.

Denne gang blev din opførsel reguleret.

Men ikke reguleret tilstrækkeligt.

Dem der inviterede dig ind i Danmark, er heller ej blevet regulerede.

Men vi lover at tørre jeres smørrede grin af permanent. Reguleringen venter.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Ultra kastede børn for pædofil

I 2019 lavede DR [Danmarks Rådenskab, red.] et børneprogram ved navn “Ultra Smider Tøjet”, hvor …

5
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
4 Kommentartråde
1 Tråd kommentarer
1 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
5 Kommentarorer
ClausIngolfGaboldsen.KomponistenDanielEric Kreutzmann Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Eric Kreutzmann
Skribent
Eric Kreutzmann

Har aldrig interesseret mig for fojbål, men jeg sætter da stor pris på det, hvis en mand, der sikkert er et forbillede for masser af drenge og unge mænd, sådan i ny og næ (fuldt lovligt) prygler en neger.

Daniel
Gæst
Daniel

Det er altid positivt at der er nogen der angriber løgnepressen. Jeg håber at udover at folk bliver mere positive til en hjemsendelsespolitik så bliver folk også mere kritiske overfor løgnepressen. Det er vigtigt at folk indser at løgnepressen er en fjende af folket og det gælder bestemt også i Danmark.

Komponisten
Gæst
Komponisten

Nicklas “King of kings, and Lord of lords, and he shall reign for ever and ever” Bendtner stod op for sig selv og sit land da han hamrede negeren ned i jorden, må hans heltedåd blive husket for evigt.

Ingolf Gaboldsen
Skribent