Hjem / Danmark / #Dialogkaffe – HVAD GIK GALT?

#Dialogkaffe – HVAD GIK GALT?

Lørdag var en begivenhedsrig dag for redaktionen på Dagens Blæser. Som sagt skulle hele dagen være brugt på forsoningsmøde i synagogen på Krystalgade, men det var en svær øvelse for alle involverede.

Vi ankom 14 mand og blev mødt af hvad jeg troede var jødevagter med gummimasker på, ligesom Sasha Baron Cohen havde i sin nylige tv-serie, måske for at ligne groteske karikaturer af en mellemøstvariant af Bøffen fra Olsen Banden. Men det var altså deres rigtige ansigter fik vi at vide. Kontaktpersonen Moishe Shmekelbaum mødte os derefter, og førte os ind i et mødelokale. Mens vi beskuede de sataniske, okkulte symboler der var til syne overalt, samt et meget stort, farverigt Hornsleth maleri med skriften “FUCK GOYIM” som det altdominerende på kanvas. På bordet lå en pose af Crispy Foreskins, som inden serveringen af kaffen blev gemt væk.

“Ja, I skal da være glade *hvæs* for at vil vil møde jer på schabbat”, sagde en skinger, skrøbelig røst. Det var Bent Melchior; hans sjuskede jakkesæt domineret af et badge med teksten “NEVER AGAIN”. Selv havde jeg min “Danmark for danskerne” klaphat på, så jeg håbede vi kunne lave en interkulturel udveksling og bytte disse symbolske elementer. Snakken overtog dog hurtigt, og fokus var på samtale, dialog og heling. Et panel af 3 andre semitgutter der lignede Melchior nærmest på en prik, var med i samtalen

“Vi har nogle krav til jer”, sagde en af dem, en rabbiner ved navn Joshua Ree Jensenvich, “og så kan vi jo finde ud af, om det ikke flasker sig for alle parter”.

“Vi ønsker *hvæs* at Dagens Blæser skriver en undskyldende artikel omkring følgende: at den rabiate antisemitisme i Danmark kommer ud af den blå luft, at holocaust kostede præcis seks millioner livet (dette blev afbrudt af de andre som i kor spontant skreg SEKS MILLIONER, samt små oy veys)… ja, just det, seks millioner, og at Dagens Blæser ser taknemmeligt på de utallige bidrag som de jødiske handelsmænd og aktivister har beriget Danmark med. At I ligeledes ophører med at producere radio er også helt basalt”.

Melchior supplerede: “altså, yderligere vil vi også have, at I ophører med at skrive om politik generelt. Enhver tendens mod hævdelse af national suverænitet er at sidestille med nazifascistisk racistnazisme, og denne tale ender i Auschwitz’ ovne. Aldrig igen! Aldrig!”.

Vi begyndte at opremse de, set med blå, danske øjne, samfundsulykker som direkte eller indirekte kunne tilskrives dette trossamfunds repræsentanter, men en høj alarm lød pludseligt og lamper i loftet begyndte at blinke blåt. En stemme lød fra et højttalersystem “luk det ned, luk det ned, luk det ned”. Det var højst bizart. Joshua Ree Jensenvic hev et dokument frem i larmen og sagde: “bare skriv under her!”. Mens én af os smed en 50-øre på gulvet for at distrahere dem, rejste jeg mig sammen med den øvrige redaktion og vi gik forvirrede men bestemte ud fra lokalet og søgte udgangen. “Hov, hallo, vi er ikke færdige *hvæs* her”, lød det. Eric Kreutzmann sagde, viftende med sin pegefinger: “Dette rodløse cirkus er ikke blot optaget, men også streamet til ekstern lagring, og hvis I ikke stopper jeres møntklipperopførsel og lader os gå i fred, så bliver det værst for jer selv”. Mens der blev mumlet på hebraisk og skulet i vores retning gik Blæserens redation fra stedet uden yderligere kontroverser.

Dialogkaffen var således en fiasko, men vi ville ikke spilde dagen. “Skal vi ikke bare tage til Scandza Forum, så?”, spurgte jeg redaktionen og det var der bred enighed om.

Så det gjorde vi. Det var en pragtfuld dag i godt selskab af fantastiske mennesker fra ind- og udland. En uddybende beskrivelse af dette fortjener sin egen artikel og den kommer snarest, når vi modtager billeder fra Scandzas fotograf (en svensker, og de kører jo desværre på CPT, så det kan vare en stund).

Der skal dog inden artiklen lyde et tak til Frodi Midjord og de øvrige arrangører for en herlig konference og tak til dem der gjorde det til en mindeværdig kødrumsoplevelse. Begivenheder som denne må være noget af en særling for at snyde sig selv for.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Perverse bøsser hærger fynsk skov, Normiedanmark trækker på skuldrene

På den fynske side af Lillebæltsbroen ved Middelfart ligger den hyggelige Staurby Skov imellem familieboliger …

8
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
4 Kommentartråde
4 Tråd kommentarer
4 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
5 Kommentarorer
Lars Agerbæk med æEric KreutzmannClaus BoatsinkerOversætterenClaus Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Den gamle
Gæst
Den gamle

The goyim know!

Lars Agerbæk med æ
Gæst
Lars Agerbæk med æ

en særling? hmmm….

Oversætteren
Skribent

Det var virkeligt en super dag.. Det havde også været der værd, hvis det havde kostet dobbelt så meget..

Eric Kreutzmann
Skribent
Eric Kreutzmann

Det var lidt af et møde, vi havde med Melchior & co. Spændende at få historien om, hvorfor der er huller i vores 1-, 2- og 5-kroner.