Hjem / Danmark / Løkke: “Normalitet er uacceptabelt”

Løkke: “Normalitet er uacceptabelt”

Der er kristne, som i vores betændte klovnesamfund stadig ytrer, at der findes visse ting som er unaturlige. De finder det krænkende, at de angribes for at sige helt basale korrektheder. Særligt når én af dem der taler højest om det ønskelige i at bryde samfundsnormer helt ned er statsminister Lars Løkke Rasmussen fra det gamle bondeparti Venstre (i dag GloboHomoGayPlex, Division EU-DK).

DR rapporterer.

Har vi i jagten på rummelighed overfor flydende køn og seksualitet glemt at rumme dem, der opfatter ægteskab som en kontrakt mellem mand og kvinde – og køn som biologisk defineret?

“Vi” har aldrig haft en jagt på rummelighed. Accepten af AIDS-spredende børnemisbrugere og krigen mod kernefamilien er afledt af (((kulturelle strømninger))). Danskeren har bare set tv og fået at vide at så længe han ikke generes eller skal have stukket noget op i røven, så er det ikke noget han skal blande sig i. Helt forkert, naturligvis. Men landets ledere skulle jo også være dem der vogter og beskytter mod nedbrydning af det som har holdt Danmark sundt og stabilt i årtusinder.

Det mener Indre Mission i den vestjyske by Harboøre.

Faktisk savner den kristne bevægelses omkring 200 medlemmer, at deres holdning bliver hørt og accepteret.

– Der bliver talt ned til mig. Det virker som om, jeg er under angreb, fordi jeg har den holdning, jeg har, siger Jakob Bro.

Vi hører dig, bro. En traditionel nationalisme med fokus på trivsel for familien kan gå hånd i hånd med traditionel kristendom. Hvis dog bare dette inkluderede folkekirken, ville det hele være en tand mindre absurd.

Ligesom andre medlemmer af Indre Mission i Harboøre lever Jakob Bro et kristent liv, hvor det er en selvfølgelighed, at man holder fast i det køn, man fik ved fødslen og gifter sig med en kvinde, hvis man er mand.

– Jeg synes et mand-kone ægteskab er det bedste, siger Jakob Bro.

Det er egentlig heller ikke fordi, at formanden for Indre Mission i Harboøre, Niels Kirk, har et problem med hverken homoseksuelle, biseksuelle eller transkønnede, understreger han.

Med sit menneskesyn forstår han bare ikke, hvorfor nogle mennesker ønsker at skifte kønsidentitet eller leve i et homoseksuelt forhold, når det for ham er et “unaturlig” valg.

Niels Kirk skal bare have tilladelse til at sætte ord på det vederstyggelige han føler ved tarmpulere og mentalt syge med kønsdysforiske vrangforestillinger. At dette skal ikke tolereres. Respekten tilfalder alene Moder Natur.

Og hvad han endnu mindre forstår er, hvorfor det ikke længere er tilladt for ham at udtrykke sin undren.

– Jeg vil have lov til at sige, at jeg ikke kan forstå det, siger han og tilføjer:

– Men hvis man har en anderledes holdning end det, der er oppe i tiden, så er man sær og bliver man kaldt forkert, gammel og forstokket.

Løkke siger HELT FRA, hvis du ikke mener gode mænd som disse skal være i nærheden af dine børn. Der skal være plads til alle, også transdæmoner.

Forstokket var netop ordet, Danmarks statsminister, Lars Løkke Rasmussen, brugte i sin tale under LGBT-festivalen, Copenhagen Pride den 18. august:

– Copenhagen Pride er en manifestation. For frihed, frisind og fællesskab. Et budskab til hvert et hjørne af Danmark (…) om at mennesker og kærlighed kommer i mange former. Og at der er rigeligt plads til alle. Om at vi her til lands siger fra – som i helt fra – overfor kræfter, som ønsker fortidens forstokkede menneskesyn, lød det.

Bæææjsd! Wow, vi har bare den fedeste statsminister. Han laver den vildeste symbolpolitik, som leder det eksploderende antal muslimer i Danmark til at blive seje danskere uden burkaer, som bor alle steder i alle byer, i alle kvarterer og ikke i ghettoer og som giver hånd og det er bare så fedt. Og så taler han dunder mod det Danmark der var så røvkedeligt i tusind år, med dets kultur, familiestruktur, religion og etniske homogenitet. Så fedt, Løkke. Weimardanmark er himmel på jord!

Nej, Feddersen. Vi siger fra, som i helt fra, over for dit samfundsnedbrydende landsforræderi. Såvel hvad angår din støtte til AIDS-lobbyen og andre perverse subkulturer som din befolkningsudskiftning. Vi siger fra. Vi ånder for at sikre eksistensen af vort folk og trivsel for familie, folk og fædreland. Man må således træffe et valg. Ønsker man et Danmark hvor syge homofile lovligt har hænderne på børn, eller ønsker man en fremtid for danske børn med en mor og en far? Dette er valget. Tilsyneladende er kun nationalister og visse kristne dem der vil tage folkets parti. Så lad det være sådan!

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Ultra kastede børn for pædofil

I 2019 lavede DR [Danmarks Rådenskab, red.] et børneprogram ved navn “Ultra Smider Tøjet”, hvor …

4
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
3 Kommentartråde
1 Tråd kommentarer
3 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
3 Kommentarorer
Eric KreutzmannGoseph JoebbelsOversætteren Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Eric Kreutzmann
Skribent
Eric Kreutzmann

hvad Fanden kan denne side IKKE,lide bøser ? ligsom iSLAM og NAZISTER!!?

Eric Kreutzmann
Skribent
Eric Kreutzmann

(((Vi))) ved, hvem du er, Andersen. Vores toptrænede edomitter overvåger dig 24/7.

Oversætteren
Skribent

De kulturmarxistiske buzz-ord som rummelighed og tolerance er så ulogiske, at selv små børn kan se igennem det. Man vil jo aldrig kunne rumme modsatte værdier på samme territorium. Det er så ekstremt dumt.

Please indtag os russere og sæt boomerne i arbejdslejr..

Goseph
Blæser læser
Goseph

Den galning har drukket øl nok til at fodre hele Nuuk, forklarer hans alvorlige hjerneskade og impotens.