Hjem / Akbaring / [OPDATERET] Vestjyde og DF konkurrerer om at være den største spade

[OPDATERET] Vestjyde og DF konkurrerer om at være den største spade

OPDATERING: Som forventet var det et udslag af junglefeber. Socialdemokraten John var gift med en homo africanus fra Burundi og af hendes fem nigletter, var to af disse angiveligt afledt af hans samkvem. Så gyseligt som det kan være. Se hele afdækningen på uriaskarbonaden.

Nogen dage møder man ind på redaktionen på Krystalgade fuld af energi og journalistisk iver. Andre gange har man så meget at gøre ved siden af, at man håber dagens dont bliver en hurtig, positiv bette skriveopgave. Denne tirsdag faldt i sidstnævnte grøft.

Men så ser man at en TV2-propagandist, Katja Mejborn Østergaard, har været nødt til at skifte underbukser to gange på grund af overdreven sneglesporsproduktion. Hvad har gjort hende så opstemt, at en jubelreportage skulle forfattes? Jo, en “gæv vestjyde” har åbenbart en muggikone og muhamedanske muggibørn, omkring hvilke der foreligger præcis nul oplysninger i artiklen. Men denne tilsyneladende folkeforræderiske hummusslikker, er ude efter Dansk Folkeparti, på baggrund af deres ubeskriveligt stupide kampagne om at få muslimer til at integrere sig rent tekstilmæssigt.

Nogen gange er hadet til Klovnedanmark så intenst, at man egentlig bare vil have en pause fra det hele. Det er så dumt.

Dansk Folkepartis budskab stemmer ikke overens med John Jørgensens opfattelse af, hvad det vil sige at være dansker.

”Smid tørklædet og meld dig ind i Danmark”, lyder det fra en tegnet udgave af Martin Henriksen (DF).

Budskabet og Dansk Folkepartis gruppesekretærs ansigt pryder lige nu plakater, der er sat op landet over – heriblandt i Struer.

Netop her i det nordlige Vestjylland bor John Jørgensen. Og han er rasende over, at han ikke engang kan tage ud for at handle, uden han skal konfronteres med plakaterne.

Faktisk er han så rasende, at han har lavet en video med titlen ’Hold nu kæft’ og lagt den på nettet.

– Hvem har givet jer patent på, hvad der er dansk? spørger han i videoen, hvor han også fortæller om sin 12-årige datter, der har valgt at gå med tørklæde.

– Hun er den ondelyneme mere dansk, end I nogensinde bliver. For hun accepterer nemlig, at vi er forskellige alle sammen, og at vi har ret til at gøre, hvad vi vil. Det er dansk. Og det har det alle dage været, lyder budskabet, der er ligeså skarpt som den vestjyske dialekt.

Ja, wow, det er bare skarpt. Golfklap. Igen, John har tænkt med Lille-John i hans bremsesporsregion, og er filtret ind i et muhamedansk muddernet. Og nej, disse reproduktionsresultater er ikke “ondelyneme” danske. Det er utilgivelig opførsel, men han stiller er fint spørgsmål: Hvem har givet jer patent på, hvad der er dansk? For det har det usle integrationsparti, Udansk Fremmedslikkerparti, i hvert fald ikke fået patent på. De har tværtimod mistet retten til at være folkets parti.

Mandag aften gæstede han Go’ Aften Danmark, og her fortalte han om, hvad der fik ham til at lave videoen.

– Jeg fik lige pludselig nok. Når jeg kører forbi sådan en plakat, får jeg et billede af, at når jeg skal aflevere min datter i skole næste morgen, vil folk stå og kigge op og ned ad hende og sige, at hun nok er islamist, fortæller han om datteren, der ligesom sin mor og nogle af sine søskende er muslim.

Igen, hvad i alverden er det du har lavet, John Jørgensen? Din 12-årige datter render rundt med tørklæde?? Denne historie stinker langt væk. Hvorfor er det lige at du tillader dit tvivlsomme afkom at promovere voldtægt på ikke-muslimer? Din kone og “nogle af (den 12-åriges) søskende er muslimer”? Hvad i helvede foregår der, Jihad John? Jesus Kristus. Tænk med hovedet, ikke med Mikro John. Skulle dette, og det er ypperligt usandsynligt, være en ren etnisk dansk familie, så skal myndighederne jo tvangsfjerne børnene, da der så foregår et eller andet komplet sygt, ja gennemført syt, i det Jørgensenske hjem. Der er nok bare tale om en liderlig, lavintelligent bondekarl, som ikke har tankevirksomhed der omfavner det samfund og land han har fået i arv.

“Ønsker I den totale stupiditet?”

Hvad angår Dansk Frikadelleklan, så er deres kampagne det mest tåkrummende, ærketossede stykke kapitulationsmateriale, vi endnu har set. Tidligere prøvede de i det mindste at narre vælgerne med et “Dit land, dit valg”-slogan og lignende. Nu er det “integration er bææææjsd, af med affaldssækken, Fatima, og kom ind i den danske varme, med regnbueflag og hede håndtryk”. Til helvede med jer, DF. Vores demografiske situation er så kritisk, at det er nu de få tilbageværende danskvenlige elementer i partiet skal træde i karakter. Et af dem troede nogen var Martin Henriksen, og så bliver han ansigtet på deres komplette underkastelse for befolkningsudskiftningen, karakteriseret af hjernedød symbolpolitik og det dødelige fantasifoster kaldet integration. Føj for den lede.

Alternativ plakatkampagne for DF.

Danmark og Grønland for danskerne. Ligesom “man bliver hvad man spiser”, så opnår man også hvad man ønsker, hvis man tør træde den sti. Den totale defaitisme skal lægges i graven. En kursændring er blot muligt hvis vi fostrer individer som rent faktisk arbejder for Danmark og ikke lader Weimarjorden få dem ned med nakken. Det er en stor fristelse at sige at intet nytter, hvilket selvfølgelige er en selvopfyldende profeti. Man skal ikke lade sig opsluge af Klovneeuropas daglige udgydelser, men være nationalist 24 timer i døgnet. Nationalismen skal være det der er ens stålskelet; det der udstikker en kurs, som intet kan få en til at vige fra. Den sværeste opgave er at knytte bånd i kødrummet og skabe fasttømrede vennegrupper, hvorpå man kan bygge grundlaget for fremtidens handlinger. Men defaitisme er en kræftsvulst som man personligt skal skære bort. Så riv dig løs fra hverdagens kloak og se det i et større perspektiv. Find inspiration i hvad der sker rundt omkring i den hvide verden, tænk på vores forfædres arbejde og at fremtiden for danske børn er værd at kæmpe for.

I ovenstående historie har vi to sider, John Kebab og Martin Dellemongol. De skulle begge bortredigeres med hjælp af rette mod tools.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Perverse bøsser hærger fynsk skov, Normiedanmark trækker på skuldrene

På den fynske side af Lillebæltsbroen ved Middelfart ligger den hyggelige Staurby Skov imellem familieboliger …

12
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
6 Kommentartråde
6 Tråd kommentarer
4 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
7 Kommentarorer
britta westrinDen Funklende VibeTyksakOversætterenClaus Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
LarsLarsen
Gæst
LarsLarsen

[Indsæt Kreutzmann boomerpost her]

Olavleivar
Blæser læser
Olavleivar

Bare gå til den .. uden at ..som i siger .. Give op !

Oversætteren
Skribent

Jeg går og roder med en lille lommeteori om, at disse mænd kan ikke få en Dansk kvinde pga. feminisme, så derfor går de ind for multikultur/raceblanding, idet det retfærdiggører deres egne forhold til kulørte lav-iq kvinder. Hvorfor de så ikke kommer over til os og gør oprør imod feminisme, er jo så det næste spørgsmål..

Oversætteren
Skribent

Hans datter er ikke Dansk.. Og det ved han godt inderst inde. Og det æder ham selvfølgelig op. Det er en forfærdelig skæbne, at ikke kunne se sig selv i sine børn.. Det er derfor, at han reagerer med vrede, som han gør, overfor DF. Fordi de tvinger ham til at anerkende hans forfærdelige skæbne..

britta westrin
Gæst
britta westrin

Hvad med at opdrage hende som Dansker.

Den Funklende Vibe
Blæser læser
Den Funklende Vibe

Men hun ER jo ikke dansk…

britta westrin
Gæst
britta westrin

Nej, takke være faderen som må være binde gal.

Den Funklende Vibe
Blæser læser
Den Funklende Vibe

Tror du ikke at det faktum at piges moder er neger har mere at skulle have sagt?

britta westrin
Gæst
britta westrin

Det burde det ikke gøre for ham, men han er åbenbart idiot. Hvilken Dansker vil syntes det var iorden at ens barn gik med tørklæde.

Tyksak
Gæst
Tyksak

Neger eller risfeber, jeg ved ikke hvad der er værre. Jeg ved bare at alle landsforrædere skal på porten omgående.