Hjem / Verden / Humanitær krise—Congo behøver din hjælp (helt og aldeles seriøs opfordring)

Humanitær krise—Congo behøver din hjælp (helt og aldeles seriøs opfordring)

Det er ikke ofte, at vi på Dagens Blæser opfordrer til solidaritet med folk fra andre racer, og da særligt ikke negre. Vi er dog nødt til at gøre en undtagelse. Mændene i den Demokratiske Republik Congo er ofre for en af de mest forfærdelige forbrydelser, der i øjeblikket finder sted—nogen stjæler deres pikke.

De sagesløse negre tror selv, at fænomenet skyldes trolddom. Faktisk har hele 13 mennesker congolesere været forsøgt lynchet, efter de er blevet beskyldt for vha. sort magi enten at skrumpe eller stjæle mænds kønsorganer. Dette er—til alles store overraskelse, er jeg sikker på—ikke første gang, den slags har fundet sted i Afrika. I Ghana blev 12 mistænkte penistyve f.eks. i sin tid banket ihjel af radikale penisister.

Men vi ved nok godt allesammen, hvad der i virkeligheden foregår. Det er selvfølgelig jøderne, der har stjålet pikkene. De har set for mange af deres egne pornofilm, og er nu overbeviste om, at den gennemsnitlige afrikaner er udstyret med en svaber på størrelse med et baseballbat. Herefter giver det selvfølgelig sig selv: større diller = mere forhud = bedre ofringer til Jahve.

Hvis du endnu ikke er overbevist, kan jeg forresten nævne, at befolkningen i DR Congo, såfremt de ønsker at beholde deres kønsdele, bl.a. er blevet rådet til at tage sig i agt for folk med guldringe.

Nu tænker du måske, hvorfor stjæle hele pikken? Skal de ikke bare bruge forhuden? Hvad bliver der af resten? Til det kan jeg kun svare: hvad tror du, disse sorte tingester med Dannebrogs- og israelske flag i er lavet af?

Om Eric Kreutzmann

Tjek også

Voldtægten af Tyskland

Voldtægten af Tyskland (Frit oversat fra et nu slettet twitter-opslag)   Da den røde hær …

4
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
3 Kommentartråde
1 Tråd kommentarer
1 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
3 Kommentarorer
ClausLarsLarsenClaus BoatsinkerOversætteren Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Oversætteren
Skribent

Afrika.. Gaven der bliver ved med at give..

Claus Boatsinker
Administrator

Præcis det niveau af indsigt og perspektivering som kun Dagens Blæser kan levere.

LarsLarsen
Gæst
LarsLarsen

Tænk på alle de negerdamer der vil stå I kø for at komme herop og gifte sig med en fedladen boomer når alle pikke er forsvundet fra Congo.

Gisp..

Claus Boatsinker
Administrator

Liberal Alliance får reguleret au pair-reglerne, så jumbonegertøserne kan strømme ind.