Hjem / Danmark / Blæseren på Scandza

Blæseren på Scandza

Jeg ville lige afvente modtagelsen af pressebillederne fra Scandza, men mine fordomme om svensk langsommelighed er altså blevet bekræftet, og Danmarks førende kontrasemitiskse netavis må således undvære dette materiale.

Cirka sådan så det ud omkring klokken 13.

Vores broderside i Norge, Dagens Blest, har allerede lavet en kort opsummering af den hyggelige begivenhed, så den vil jeg henvise til i stedet. Vi gennemgik som sådan de forskellige taler på Radio 266b.

Min egen oplevelse af Scandza Forum var faktisk helt som forventet. Et møde med mange interessante mennesker og en samling udmærkede taler, der spændte vidt i deres emnevalg. Lige fra man gik ind ad døren ser man Stefan Jacobsson og Logik forlag, som har et større bord med bogsalg klart. Han fortæller om den sørgelige tilstand hos Alliance for Peace and Freedom, efter at EU har reguleret reglerne, så denne paraplyorganisation for nationalistiske partier ikke længere kan få økonomisk støtte på lige fod med andre. Derefter ser man Hans Lysglimt Johansen fra det norske Alliansen, som har sit eget materiale med. Den ene interessante samtale afløser den anden. Hele dagen og frem til den sene aften er i godt selskab, ikke mindst de glimrende folk fra redaktionen på Dagens Blest, der til ingens overraskelse har en glimrende humoristisk sans.

Der er link til videoer af talerne på Dagens Blest. Scandza i Danmark var en dejlig oplevelse, som er værd at rejse efter. Professionelt arrangeret og besøgt af ligesindede af høj kvalitet. Og så Lolland (jk).

Og ja, de eneste berusede individer var naturligvis fra Finland.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Perverse bøsser hærger fynsk skov, Normiedanmark trækker på skuldrene

På den fynske side af Lillebæltsbroen ved Middelfart ligger den hyggelige Staurby Skov imellem familieboliger …

6
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
3 Kommentartråde
3 Tråd kommentarer
4 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
6 Kommentarorer
Tom VensterLord LollandClausEric KreutzmannIngolfGaboldsen. Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Oversætteren
Skribent

Jeg ville have ærgret mig, hvis jeg ikke var kommet..

Ingolf Gaboldsen
Skribent

Jeg syntes vi skal afholde BlæserCon et sted i Jylland. Jeg forslår Eric Striker som gæstetaler, han kan købes for en flaske Whisky

Eric Kreutzmann
Skribent
Eric Kreutzmann

BlæserCon 2019 i Nørre Snede.

Talere:

Erik Striker – Maoisme, den hvide mands ideologi?

Lord Lolland – Roediæt for begyndere

Nicklas Bendtner – Den kommende racekrig

Lord Lolland
Administrator

Undertitel på min tale: Lad være og køb deres brune skidt, rigtigt sukker ska være hvidt!

Tom Venster
Gæst

Ingen av oss er vel overrasket over at enkelte finner ikke kan komme seg gjennom en konferanse uten å bli overstadig beruset. Min frykt for at nordmenn skulle gjøre noe tilsvarende var således helt ubegrunnet. Virkelig en lettelse!