Hjem / Indsigt / Marie Krarup og DF’s kapitulation

Marie Krarup og DF’s kapitulation

Mangt og meget er blevet sagt om Dansk Folkeparti i vores dybtdykkende analyser på Dagens Blæser. Nu skal vi så finde notesblokken frem igen og præsentere noget af det mest tåkrummende delleopkast, denne skadelige svamp for det nationale stemmekvæg hidtil har præsteret.

Jeg ved godt det er fristende, når man snakker med folk fra det store udland, at præsentere dette store parti som et bevis på at Danmark virkelig har styr på sit muggiproblem, og at vi sandelig ikke er Sverige. Men det vi ser på den koshernationale, kontrajihadistiske frikadellefløj er så kaloriefattigt og sørgeligt, at vi må råbe vagt i gevær og påpege deres diskurs højt og tydeligt. Den folkelige modstand mod befolkningsudskiftningen og de fremmedes tilstedeværelse, er blevet misbrugt og perverteret. Dansk Folkeparti og deres samarbejdspartnere rygklapper hinanden over inderligt stupid symbolpolitik, mens de arbejder for integration af dem de som deres højst prioriterede opgave skulle sende ud af vort land.

Eksemplet over dem alle: integrationsordfører (!) Marie Krarup.

Kvinder bør ikke involvere sig i politik. Marie er ingen undtagelse der kunne bekræfte denne redningsplanke af en regel.

Integration skal handle om at blive dansk, og muslimer bør lære af jødernes måde at blive integreret på, mener Dansk Folkepartis nye integrationsordfører Marie Krarup

”Jeg skal være med til at formulere en politik, hvor det står lysende klart, at integration, det er ikke at gøre det nemt for indvandrere at bo i Danmark. Integration er, at dem, der skal bo her, de skal blive danske”.

30 år med utallige ofre, og tusindvis af spildte milliarder samt et demografisk dødsspil, og så vil denne landsbytosse gøre Bobo fra Mogadishu “dansk”. Marie skulle daskes med en sammenrullet avis, med beskeden “fyyy, slem Krarup! *dask* Danskerne er et folk, Danmark er deres land. *dask*  Nej. Nej. Nej, du skal ikke uddele den hellige titel Dansker til de savlende muggier, du vil integrere. *dask*”.

Præcis hvem er det af de utallige fremmede Dansk Folkeparti vil have skal blive danske? Jeg kan ved en tur gennem Vejle gågade ikke skue disse kandidater. Der er uendelige mængder af perkere, blandet med østarbejdere og asiater. Ingen som skulle eller kunne optages i vores folkefællesskab. Er det negere som skal kristnes og hylde “moderne værdier”? Snakker vi Bertels boomer-ed om igen? Er det alle de brune horder som skal danskificeres? Er det den grad af tåbelighed Marie Krarup og ledelsen af DF promoverer? Svar udbedes, DF.

Lidt krarupsk integration og så er vi i mål!

Og jøderne er det gode eksempel…. Fortæl, fortæl, Marie.

Om de skal tilegne sig en dansk kultur, eller om danskerne skal tilegne sig deres kultur. Det mål flyder. Derfor er der brug for at sige klart, hvad målet er. Og målet er, at de skal blive danske. De skal assimileres. På samme måde som jøderne er blevet det,” siger Marie Krarup.

Danske jøder er ifølge Marie Karup det lysende forbillede for integration i Danmark.

”De er ikke konverteret til kristendommen, men de er blevet assimilerede. Vi har en jødisk menighed i Danmark, som er dansk. Så danske, at danskerne reddede dem under 2. verdenskrig.

Reddede dem fra deres værste mareridt: manuelt arbejde.

Det bør være forbilledet for muslimer i Danmark. Vi må gøre det klart, at det er det, vi forventer”.

Jøder er et lysende forbillede? Står der det?

At ville gøre vores uregerlige, uvelkomne perkere til at agere som jøder, er som at have beriget uran, man vil have lavet til en decideret atombombe. De muggier der er ankommet hertil, er jo ikke dem der fortrinsvis taler om åbne grænser, om promovering af homofile og transsyge og som gennem høje, taktisk vigtige positioner i medier og relevante organisationer er med til at undergrave deres værtsfolk. Ikke blot aktuelt i Danmark men igen og igen gennem historien. Dette er den jødiske tilstedeværelse. Officielt kylet på porten rundt omkring i Europa 109 gange, reelt langt flere gange. Men desværre ikke effektivt nok.

Javel, DF, muslimer er en vederstyggelighed og at I ikke arbejder for at hjemsende dem alle er en gåde. At I tillige ser jøder som forbilleder er præcis lige kontraproduktivt. Af alle de fremtrædende jøder vi har døjet med i nyere tid, så find mig den afviger som ikke arbejder for integration, masseindvandring og multikultur, præcis som de gør i alle andre hvide lande. Det er en international klike af rodløse globalister som meler deres egen kage til skade for os. De er de europæiske folkeslags dødsfjende.

Selve Marie Krarups ideal for at udskifte Danmarks befolkning med assimilerede congolesere, kan læses i sit fulde omfang på DF’s boomerside her. Den sørgelige sandhed. Væk er ambitionerne om at kæmpe for danskernes ret til deres eget land. I deres sted er mål om fordanskning af den fremmede million, så de dæmper deres islamiseringsiver og udfoldelse af deres egen kultur. Det er så dumt, så dumt. Dansk Folkeparti anno 2018.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

TV2 og deres (((redaktionelle linje))) – hvad sker der?

Vi har nok alle set det altsigende meme: Diverse medieorganisationer og deres ledere…. Ja, den …

5
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
5 Kommentartråde
0 Tråd kommentarer
3 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
5 Kommentarorer
zyklon brusenbadensteinLarsLarsenDanielOversætterenIngolfGaboldsen. Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Ingolf Gaboldsen
Skribent

Så danske at jøderne satte en stopper for et omskæring-forbud 90% af danskerne var for.

Oversætteren
Skribent

“Om de skal tilegne sig en dansk kultur, eller om danskerne skal tilegne sig deres kultur. Det mål flyder”. Jeg er faktisk chokeret over den udtalelse..

Daniel
Gæst
Daniel

En af de få kvinder i politik jeg godt kan bakke op omkring er Vera Oredsson fordi hun har kæmpet for nationalsocialismen lige siden hun var barn og gik med i Bund Deutscher Mädel. Selv i dag som 90 årig kæmper hun stadigvæk som æresmedlem i Den Nordiske Modstandsbevægelse
en.wikipedia.org/wiki/Vera_Oredsson

Det opvejer ikke de mange forræderiske kvinder men Vera Oredsson er et lyspunkt blandt forræderiske kvinder.

LarsLarsen
Gæst
LarsLarsen

Fucking boomere mand… Jøsses.

zyklon brusenbadenstein
Gæst
zyklon brusenbadenstein

Ved at læse udgydelserne fra Marie Krarup,burde det stå klart for enhver at vi lever under en besættelsesmagt.
Hvis nogen er i tvivl så hedder besættelsesmagten ZOG.