Hjem / Akbaring / Lars Hedegaard: Alle der ved besked skal lukkes ned!

Lars Hedegaard: Alle der ved besked skal lukkes ned!

Det er ret nemt at konstatere en mærkelig dobbeltstandard hos frikadelleprinsen Lars Hedegaard. Han vil gerne påpege kritiske ting ved islam og muslimer, baseret på observationer og fakta, men når der påpeges åbenlyse problemer med jøder, så er det klassisk “oy vey, shut it down“. Et træk man ser gentaget ad nauseam hos mange andre af disse personligheder.

Dette klip fra (((canadisk tv))), da Hedegaard var gæst hos jøden Coren, er en god start for at forstå Lars Hedegaard. Se hvor han klukker og strutter af stolthed, da han (sandt eller ej) beretter, at han er selv er jøde. Der er ikke tvivl om at hans judeofile tendenser går i vejen for en objektiv bedømmelse af denne rodløse klikes opførsel som etnisk gruppe i deres værtslande.

Bizart for at udtrykke det mildt. Im-goddamn-jewish.wav

Lars Hedegaard er en kransekagefigur for hele den kontrajihadistiske bevægelse, en bevægelse der godt kan siges at have stor indflydelse, da nogle af deres besynderlige symbolpolitiske ønsker, er just dem som vores regering blamerer sig med at implementere. Hvorfor ikke bare kæmpe for et Danmark for danskerne? Så er vi udenom at skulle udenadslære slemme korancitater og stirre os blinde på elementer af islam. Bare ud med dem allesammen. Hvorfor regulere muggiers brug af affaldssække som tøj? Hvorfor regulere ørkentægers moskebyggeri? Eller kæmpe for leverpostej i Ishøjs madpakker? Problemet er selve deres eksistens og ophold i Danmark. Lars Hedgaard er for koshernationalister, hvad en lygte er for natsværmere. En distraktion og spild af energi.

Hvad er det så Lars Hedegaard surmuler over nu? Lad os se.

Et rystende opslag, favæfam. Jeg er enig i at man må være idiot for at spørge om Rod Rosenstein tilhører den distinkte race Homo Møntklipperanus.

“Er dette en jøde?”

“Er dette en hund?”

Men nej, Hedegaard er ikke muggen over at folk ikke kan se at Rosenstein, der ligner en kontrasemitisk karikatur af en hændergnidende kyllingesvinger, åbenlyst er en jøde. Han brokker sig over at folk bemærker, at Rod Rosensteins jødiske herkomst kan have noget at gøre med hans undergravende virksomhed. Som de andre jøder i kongressen. Som de jødisk styrede medier. Fy fy, ikke bemærke.

Lars Hedegaard vil blokere enhver der berører dette tabu. For at gøre opmærksom på jødisk opførsel og aktivisme er “had”. I klippet ovenfor, hvor Lars snakker om at være jøde, bekræfter han overfor Coren at han så ikke kan færdes i Malmø. Men hvem var det der promoverede multikultur i Sverige, blandt andet i den jødiske avis Dagens Nyheter, som ledte til katastrofen i 1975, hvor Riksdagen vedtog at multikultur skulle være samfundskursen? Det var jøder. Så det er det stammefolk han tøjrer sig til, der bærer skylden for Malmø og Sveriges deroute. Det skulle han forholde sig til. Men det ville være (selv)had, ikke sandt?

Tænk hvis Lars Hedegaard havde samme skyklapper på overfor muslimer, både som enkeltpersoner eller som gruppe, når disse lavede slemme ting mod deres værtsfolk. Utænkeligt, men et passende tankeeksperiment.

“En idiot har spurgt om dødsbilisten Mahmoud Abd’allah skulle være muslim. Dette skulle angiveligt være efter navnet at dømme. Og det skal altså tælle som argument.

For mig er det sidste udkald. Jeg vil fra nu af blokere enhver, der lufter deres muhamedanerhad. Vi har rigeligt med had i forvejen”.

Vi skal kun se på branden. Studere flammerne. Ikke undersøge hvem der startede branden. Det er had at pege fingre af brandstiftere.

Pure had.

Angående Rod Rosenstein, så er der mange glimrende, dybtdykkende artikler om hans (((aktivisme))) på Daily Stormer, vores amerikanske broderside (som vi vist nok inspirerede journalisten Wang Lin til at starte). Den seneste omhandlede Rosensteins angivelige plot om at bruge skjult mikrofon for at få fjernet Blumpfff ved at erklære ham sindssyg.  Vi er på vej mod 110.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

“Oprørende og dybt beskæmmende”: en fortælling om ”Dagskost i en KZ-lejr”

Forleden da kreative aktivister med mottoet ’dårlig opmærksomhed er bedre end ingen opmærksomhed’ og med …

10
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
5 Kommentartråde
5 Tråd kommentarer
5 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
8 Kommentarorer
Oversætterenzyklon brusenbadensteinAndersen78Den gamleKristian Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Eric Kreutzmann
Skribent
Eric Kreutzmann

Lars Hedegaard er jøde, omend ikke i etnisk forstand. Fra Wikipedia: “Lars Hedegaard har været gift to gange. I 1969 ægtede han Barbara Levin fra Los Angeles og konverterede til jødedommen.”

Andersen78
Gæst
Andersen78

En konvertit er langt værre end en etnisk jøde. Derudover er wiki intet værd i denne sammenhæng. Udover at det beskriver ægteskabet med en jøde.

Daniel
Gæst
Daniel

Så Dagens Blaeser går ind for ovn-nationalisme? Jeg ved ikke om jeg er mest til ovne eller kraner selv, begge dele har deres unikke rolle i et nationalistisk samfund….

Kristian
Gæst

Jeg tager afstand fra begge former for nationalisme. Fods-først flishugger nationalisme vil i sidste ende stå tilbage som den eneste sti danerne kan betræde.

Den gamle
Gæst
Den gamle

Jeg kan aldrig blive æresmedlem i Trykkefrihedselskabet, for jeg har jo forsøgt at forsvare Danmark ved at støtte alt til højre for Dansk Fjolseparti. Selvsagt er jeg persona non grata, hvis jeg nævner min fortid i disse kredse. Men en eks-kommunist som Hedegaard er straks inde i varmen hos Den Danske Forening, Trykkefrihed og andre koshernationalistiske kredse.

Dobbeltmoral og kulturmarxistisk indflydelse langt ud på højrefløjen, ja desværre!

Men ungdommen viser nu vejen og I har fat i noget, så jeg kan kun forsøge at videregive min dyrekøbte erfaring til jer.

Oversætteren
Skribent

Det er så besynderligt alt det med jøderne.. Meget interessant..

Andersen78
Gæst
Andersen78

Besynderligt? De har opført sig på præcis samme måde altid. Altså i årtusinder.

Oversætteren
Skribent

Tænkte mere, at der er det ekstreme tabu omkring kritik af dem. Og det er på alle fløje..

zyklon brusenbadenstein
Gæst
zyklon brusenbadenstein

Hvis man gør sig ulejlighed at undersøge de faktuelle forhold,så finder man man hurtigt ud af at praktisk taget hver eneste destruktiv bevægelse er blevet ledet af jøder.