Hjem / Danmark / Hårspray forbydes

Hårspray forbydes

For 2 år siden lavede det daværende Danskernes Parti en aktion hvor man prøvede at skabe opmærksomhed om immigranter og asylanters voldsomme overrepræsentation i gerningsmandskolonnen i voldtægts-statistikkerne, og om partiets foreslåede politiske løsninger. Spraydåser fyldt med den mest xenofobiske hårlak fra den super-hadske materialistkæde Matas (Matas har striber, det havde fange-uniformerne i koncentrationslejre også, ergo går Matas ind for et nyt holocaust) fik påklistret etiketter der sagde “Asylspray” og blev uddelt på en gade i Haderslev, ganske gratis!

Partiet lukkede ned i 2017, men som vi dækkede i marts i år rejste anklagemyndigheden ved Syd og Sønderjyllands Politi sag og ville have henholdsvis fængsels- og bødestraffe til partiets formand og de 3 partimedlemmer der hjalp ham med aktionen. Man anklagede de gæve danske opfindere for brud på våbenloven, straffelovens gummi/racisme-paragraf, og i formandens tilfælde Gummiparagraffens stk.2, hvoraf det fremgår at overtrædelser af stk.1 der kan tolkes som propaganda straffes særligt hårdt.

Boatsinker tegning af daværende Justits-minister/morder Søren Pind…. Pind brød sig ikke om tegningen og blokerede Lolland på twitter for at sende den til ham.

Syd og Sønderjyllands politi har mandag d. 24. ved retten i Sønderborg fået deres vilje, da formanden for det nedlagte parti blev idømt 30 dages  betinget fængsel, og de 3 medlemmer blev hver idømt 15 dagbøder af 500 kroner. Den tidligere partiformand anker dommen med det samme, det gør et af de tre partimedlemmer, mens de to andre ikke har besluttet sig endnu men anbefales at anke af deres advokat.

Det vil altså sige at hårspray nu er et racistisk selvforsvarsvåben, i hvert fald indtil dommen forhåbentlig omstødes i lands- eller højesteretten. Dagens Blæser er naturligvis mod enhver form for lovovertrædelse, og vi opfordrer derfor alle til at melde deres lokale Matas, frisør, og supermarked til politiet for besiddelse og salg af racistiske selvforsvarsvåben. Vi vil også på det strengeste fraråde folk at følge vores guide fra marts til hvordan man laver racistiske supervåben ud af almindelige æbler, og vi opfordrer også folk til at returnere vores “Asylsalt” selvforsvarsvåben hvis de har købt det, mod fuld tilbagebetaling naturligvis.

Om Lord Lolland

Lars "Lord" Lolland, gennemsnitlig Lollandsk kontanthjælpsmodtager og uansvarlig redaktør på Dagens Blæser

Tjek også

Lys fremtid for forlaget Logik

De fleste har nok hørt om Logik Förlag, det svenske forlag der har alt indenfor …

7
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
3 Kommentartråde
4 Tråd kommentarer
3 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
5 Kommentarorer
OversætterenEric KreutzmannLord of the FrogsClausDaniel Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Claus Boatsinker
Administrator

Tilbage er kun kæppe og pinde, som muggier har påvist. Så kører politiet hjem og guffer citronmåne i stedet.

Daniel
Gæst
Daniel

Den tidligere partiformand skrev dette

Lad mig sætte hysteriet over asylsprayen i perspektiv. Samme dag, som jeg blev sigtet og mit hjem blev ransaget, blev en asylansøger anholdt og varetægtsfængslet for et brutalt voldtægtsforsøg begået i august.

Voldtægtsforsøget fandt sted blot få kilometer fra, hvor jeg og mine partifæller stod og delte asylsprays ud den 24. september.

Det gik noget hurtigere for politiet at rejse sigtelse for asylspray end for asylvoldtægt. Folketingsmedlemmet Zenia Stampe gjorde et noget større nummer ud af asylspray end af asylvoldtægt. Og pressen var mere optaget af asylspray end af asylvoldtægt.

www.jv.dk/laeserbreve/Asylspray-eller-asylvoldtaegt/artikel/2404675

Det er svært at være uenig med den kommentar.

Claus Boatsinker
Administrator

Danmark har et pilråddent system. Det er vanvittigt.

Lord of the Frogs
Administrator

Stop det anti-semitisme Claus!

Oversætteren
Skribent

Gad vide hvorfor han har valgt Stockholm som sit nye efternavn?

Eric Kreutzmann
Skribent
Eric Kreutzmann

Sort humor?

Oversætteren
Skribent

Det virker usandsynligt, at man ville bruge sit efternavn til sådan noget.. Medmindre man er en såkaldt provokunstner.. Og det ser jeg ham ikke som..