Hjem / Samfund / Hundedyr multikultur: Pensionist hopper i døden

Hundedyr multikultur: Pensionist hopper i døden

I Sverige har de noget der hedder “fattigpensionärer”. Jeg ved ikke om der er et lignende begreb i Tyskland. Det dækker over normale pensionister, der har fået skåret deres udbetalinger helt ind til benet, så de ikke længere kan dække faste udgifter. Derfor oplever man fænomenet med oldinge, som går rundt og leder efter pant i skraldespande og konkurrerer med sigøjnere om at få en reklameomdelingstjans.

Dette sker fordi man samtidig inviterer millioner af iPhone-ejende skægbørn fra Pøllestan ind i Europa, og giver dem krav på førsteret til boliger, dækker deres ophold og tertiære behov, uden at have de ekstra ressourcer til at yde disse tililende parasithorder denne luksusbehandling. Så man hæver skatter og afgifter, samt fryser eller sænker udbetalinger til de svageste indfødte.

Pludselig har dit hårde slid gennem et langt arbejdsliv været forgæves, da du ikke længere kan betale din husleje. På vej hen i Aldi ser du bare store grupper af larmende udlændinge. Breve med opkrævninger hober sig op. Desperationens tårer gør ingen forskel. Ingen har din ryg. Kan du ikke betale for din beskedne bolig, kan du bo på gaden. Weimartyskland, version II, er ved sin endestation. Hvad gør man?

The desperate 70-year-old, Renate P., jumped from her balcony and commit suicide when she was to be evicted, A local newspaper reports.

On Wednesday morning around 9:45 am, the elderly woman was visited by the housing company and the police to make her leave her apartment.

According to neighbours the 70-year-old pensioner could no longer pay her rent. Because the woman announced that she would resist the eviction, policemen were on site for support.

When the men knocked on her door and she didn’t answer a locksmith was commissioned.

“After opening the front door and two locked room doors, the elderly woman climbed onto the balcony railing and without warning jumped to her death,” the police say.

The woman jumped from the 7th floor onto the grass in front of her apartment. An emergency doctor pronounced the woman dead at the scene.

“Evidence of possible suicidal behaviour was not available to the authorities,” police say.

Earlier Voice of Europe reported on how Germany’s pensioners are increasingly poor, while Merkel’s government spends 78 billion euros on migrants.

Figures show that in 2016, around 8.6 million pensioners receive a pension below 800 euros per month. That equates to 48 per cent.

A good 11.3 million, or 62 per cent of pensioners receive less than 1,000 euros on retirement pensions.

Vi kan ikke putte vores æg i statens kurv. Denne enkeltsag og de mange andre lignende klovnehistorier, skal anspore os til adskillige ting. Selvfølgelig at arbejde for det frelsende nationalistiske alternative samfund, som sætter folket først i alle spørgsmål, smider fremmede ud med magt og stiller forrædere til ansvar for deres unævnelige forbrydelser. Nar vi har fattige landsmænd er det jo ikke fordi der ikke er penge til dem. I Sverige er prisen for befolkningsudskiftningen en milliard – om dagen. Så ressourcer er der såmænd nok af. Når man vil sætte fattige oldinge på gaden, mens der samtidig findes somaliere med skatteyderbetalt tag over hovedet, så er ingen dybere analyse nødvendig.

Vigtigt men overset er dog også, at vi indtil bedre tider, som måske ikke er på vej i 100 år, skal skabe vores egne sociale sikkerhedsnet, stærke bånd og gensidig familiestøtte. Det er fint nok at Paludan gejler perkere op i de besatte boligområder, men vi skal også selv opdyrke handlevillige grupper, som vil bekæmpe Venstredanmark. Nationale skal finde sammen, skabe store familier, og det skal være utænkeligt at nationalister har familiemedlemmer som skal lide en desperat selvmordsdød, fordi ingen var der til at hjælpe dem mod et regime som undergraver deres eksistensgrundlag.

Så hvis Renates brutale død skal gøre gavn for nogen af Dagens Blæsers læsere, så er det hvis man agerer på opfordringen om at møde ligesindede, og skabe ægte, varige bånd baseret på en fælles kamp for familie, folk og fædreland. Ikke at man spiller co-op i Ghost Recon, eller elsker at se NFL. Det er nok for fjernt for de fleste at forestille sig en virkelighed hvor vi er hinandens netværk, og ved at andre nationalister vil yde hjælp på alle fronter og niveauer, skulle det være nødvendigt. Men udviklingen peger ikke mod at Danmark stabiliserer sig og bevarer sin status som semi-lortehul. Vi vil, ligesom Sverige, blive et totalt lortehul. Moder Stats mugne pat vil ikke kunne suges på i det lange løb. Vi vil ikke kunne stole på at staten sørger for os som individer. Vi skal blive det eneste alternativ. Dagens Blæser vil prøve at sætte yderligere initiativer i gang for at hjælpe dette på vej, men det kræver også at folk af den rette støbning derude, tager skeen i egen hånd.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Ultra kastede børn for pædofil

I 2019 lavede DR [Danmarks Rådenskab, red.] et børneprogram ved navn “Ultra Smider Tøjet”, hvor …

6
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
3 Kommentartråde
3 Tråd kommentarer
2 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
3 Kommentarorer
ClausOversætterenKristian Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Oversætteren
Skribent

Nationalister i alle lande, foren jer!

Oversætteren
Skribent

Jeg er dog lidt ambivalent mht. pensionister: På den ene side er de vores kød og blod, og jeg vil selvfølgelig MEGET hellere give dem penge end udlændinge. Men på den anden side, så har de altså også skabt det her samfund, som nu krakelerer. De har haft en ekstrem stor velfærdsstat med efterløn og 7 års dagpenge. De har fået få børn, imens de har stemt for massiv indvandring. De har åbenbart ikke sparet penge op selv men regnet med, at der altid ville være masser af penge i statskassen. Hvis man skal være lidt hård, så ligger de altså selv, som de har redt.

Kristian
Gæst

Ved godt det er et meget hensynsløst spørgsmål, givet hendes skæbne…

Men gad godt vide hvor mange gange hun har stemt på Mama Merkel. Hvor mange gange hun har doneret penge til jøde NGO’er. Hvor mange gange hun har rynket på næsen over hvad hun opfattede som racisme. Hvor mange gange hun har følt skyld over de 6 trilliarder.

Brænde på bålet. Mindre boomer, mere racekrig.
Hvil i fred.