Hjem / Indsigt / Pia Kjærsgaard: Jeg faldt for propaganda

Pia Kjærsgaard: Jeg faldt for propaganda

Jyllandspostens overskrift “Pia Kjærsgaard blev i årevis snydt af sydafrikansk propaganda: Nu går hun til erkendelse” lyder utrolig. Hvordan kunne Pia Kjærsgaard, frikadellenationalisternes dronning, falde for propaganda? Desværre er det en artikel kun for abonnementer så vi må nøjes med hvad vi kan få gratis.

Under Den Kolde Krig blev befrielsesorganisationerne i Sydafrika over en bred kam stemplet som kommunistreder og frontorganisationer for Sovjetunionen. En del af propagandaen fra det hvide mindretalsstyre var uden hold i virkeligheden, erkender en sydafrikansk superspion. Og Pia Kjærsgaard medgiver nu, at Nelson Mandela alligevel ikke var kommunist.

Æhhhh godt så. Er du sikker på det var ren propaganda, Pia?

Winnie Mandela, Nelson Mandela, og deres med-frihedskæmper “Joe” (((Yossel Mashel Slovo))), leder af det sydafrikanske kommunistparti ’84-91. Hvornår har du sidst set Mette Frederiksen eller nogen andre center-venstre politikere stå foran hammer og segl?

Er du helt sikker på at der ikke var den mindste smule hold i at Mandela var kommunist, fru Kjærsgaard?

Nelson Mandela med sin gode ven og støtte, Cubas kommunistiske diktator Fidel Castro. Alle almindelige center-venstre politikere var gode venner med ham.

Tænk grundigt over hvad det er du siger, fru folketingsforkvinde.

Bevares, det hvide styre brugte den kommunist-støttede hvide-hadende Mandela i deres propaganda. Men de opdigtede ikke ligefrem karakteren selv. Den bedste propaganda er sandheden.

Dagens Blæser ønsker god bedring til Pia Kjærsgaard og alle andre der tror at det kun var ren hvid propaganda at Nelson Mandela var en blodtørstig kommunist.

Om Lord Lolland

Lars "Lord" Lolland, gennemsnitlig Lollandsk kontanthjælpsmodtager og uansvarlig redaktør på Dagens Blæser

Tjek også

“Oprørende og dybt beskæmmende”: en fortælling om ”Dagskost i en KZ-lejr”

Forleden da kreative aktivister med mottoet ’dårlig opmærksomhed er bedre end ingen opmærksomhed’ og med …

10
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
9 Kommentartråde
1 Tråd kommentarer
5 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
10 Kommentarorer
IngolfGaboldsenDen gamlezyklon brusenbadensteinOversætterenLars Agerbæk med æ Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Claus Boatsinker
Administrator

Hendes eftermæle stinker værre end et indisk fortov.

Lord of the Frogs
Administrator

Mandela var en terrorist, der ikke så sig i vejen for at slå børn ihjel eller sågar bruge necklacing, en af de mest ondskabsfulde tortur metoder der endnu har set dagens lys.

Ingolf Gaboldsen
Gæst
Ingolf Gaboldsen

Og lige et shoutout til den afdøde (fryd) svenske statsmininster Olaf Palme, der valgte at bruge betydelige midler af den svenske velfærds stats-ressourcer i hemmelighed, så han kunne give økonomisk støtte til terroristerne i ANC.

Hvis vi spørger Pia om Rhodesia så syntes hun sikkert også det var fair at FN erklærede valgsvindel da Rhodesian Front i sammenarbejde med indfødte sorte (en.wikipedia.org/wiki/United_African_National_Council), vandt en sejr i 1979. Og ikke gjorde det samme da Mugabe “vandt” i 1980 med totalt voldelig genocide lign intimidering af befolkningen.

Eric Kreutzmann
Skribent
Eric Kreutzmann

Pia skulle måske sende nogle af sine opdagelser videre til forfatteren til den engelsksprogede Wikipedia-side om Nelson Mandela. Her står der nemlig bl.a.:

“Political party: African National Congress
Other political affiliations: South African Communist Party”

Daniel
Gæst
Daniel

Jeg har det svært hvordan kulturnationalisterne forsvarer dette. Jeg tror selv moderate typer som Uhrskov og Kim Møller er uenig med Pia K her (det håber jeg da) Jeg har set Paludan tweete mange gange om hvidt folkemord i Sydafrika og at sorte havde det bedre under apartheid, så der vil jeg godt give ham ros og respekt for. Men DF viser mere og mere at de gør meget større skade på den nationale fløj end en person som Zenia Stampe gør det. Jeg kan virkelig ikke se noget positivt med DF mere, ikke engang deres EU politik hvor de stemmer for artikel 11 og 13 (WHAT THE FUCK) kan man bakke op omkring mere.

Lars Agerbæk med æ
Gæst
Lars Agerbæk med æ

Jeg tror at grunden til at Syd Afrika aldrig blev kommunistisk, er at negere har for lav iq til at gennemføre sådan en omvæltning af samfundet. Nu er jeg ikke ekspert på området men jeg tænker da at man skal oprette en helt masse råd og organisationer og sådan noget. Det kan negere da ikke finde ud af.
Se nu hende her skolebænks-kommunisten. Det virker ærlig talt mere som om hun repetere udenadslære end at hun rent faktisk forstår hvad det er hun selv siger. Det kunne ellers blive en god Holodomor-sult katastrofe til at tynde ud i den sorte befolkning.
www.youtube.com/watch?v=yH7WCYl9WGM

Oversætteren
Skribent

Jonas Nilson og hans Palaestra Media kanal på youtube har rigtig meget godt om emnet.

zyklon brusenbadenstein
Gæst

Nu var stifterne og dirigenterne af ANC slet ikke negre.
balder.org/south-africa-terrorism-anc revolution-jewish-involvment.php.

Den gamle
Gæst
Den gamle

Eks-Morgen-Fascistens artikel er heldigvis mere oplysende end den vildledende overskrift, man får at vide at ANC havde flere ledende kommunister i organisationen, og at det fik stor støtte fra Moskva og Cuba naturligvis til guerillakrig og terror.

Kære lille Pia var heller ikke helt så naiv, som man får ud af overskriften. Men hun giver dog terrorist-Mandela ros, fordi han, efter at komme ud af fængslet, gik ind på en forsonende vej. Hun ville naturligvis være blevet udskreget som ignorant og apartheidtilhænger, hvis hun havde gjort anderledes.

Brian Mikkelsen var som ung i organisationen Konservative Studerende på venskabsbesøg hos det pro-hvide styre, rejse og ophold betalt og med en sum penge til antikommunistisk oplysning. KS skrev derefter noget i stil med at, der skal fokuseres på kommunisme frem for apartheid i en pjece. Briandrengen vil dog idag, ikke stå ved sin dengang ungdommelige og sunde idealisme, herved fremstår han i mine øjne som en kujon cuckservativ.

Ingolf Gaboldsen
Skribent

Og PET sammenarbejde med apartheid-styret fra 68 indtil midt 80erne. Ved en kommision ang det “forfærdelige” sammenarbejde, som venstrefløjen ville have afdækket via den såkaldte “PET-komission” der tog 10 år fra 1999 til 2009. Kunne man ikke bekræfte om man videregav oplysninger om danskere til SASS.

www.information.dk/indland/2013/12/pet-samarbejdede-apartheid-styret-indtil-1985