Hjem / Danmark / Utålelig kurder gav en utvivlsomt utålelig (((TED Talk)))

Utålelig kurder gav en utvivlsomt utålelig (((TED Talk)))

De værste folk fra de varme lande lukkes ind af korrupte politikere; de sluses ind i de danskfjendske, politiske partier og når de arbejder fuld tid med at propagandere på frækkeste vis mod deres værtsfolks basale ret til deres eget land, så bæres disse fremmede på hænder og fødder af landsforræderetablissementet. Dette gælder ikke mindst den bizarre kurder Ozlem Cekic, som alle dage har manglet enhver form for situationsfornemmelse, for hvorledes man kan tillade sig at opføre sig. Hun er hvor tids Bashy Quraishy, om nogen kan huske ham.

Med sit fupnummer “dialogkaffe”, som kort og godt betyder “Danmark tilhører ikke danskerne, det er alles land – jeg knepper jer”, har denne bibliotekarforfører draget land og verden rundt, uden at møde et kritisk pip fra den elite der bærer ansvaret for det igangværende folkemorderiske demografieksperiment. Se hvorledes regimepressen DR håndterer hendes besøg hos det globalistiske propagandaprojekt TED Talk, der er fluepapir for rodløse sojamænd m/k. Klassisk jubelreportage.

I nat gik den tidligere folketingspolitiker Ozlem Cekic på en for danskere lidt uvant scene, da hun gav en såkaldt Ted Talk i New York.

Emnet var ’dialogkaffe’, som Cekic tidligere har fremført på forskellige platforme.

– Det gik fantastisk og fuldstændig, som det skulle. Folk var med og publikum var begejstrede for budskabet om, at vi skal dyrke samtalen – og at de faktisk selv kan gøre noget, siger Özlem Cekic til DR.

This shiksa really knows how to stick it to the crusty, fascist Danes!“, sagde den begejstrede arrangør Ben Yamin Shekelblatt.

De populære Ted Talks giver foredragsholdere muligheden for at nå til et stort publikum. Under mottoet “Ideer, der er værd at sprede” er de mest populære Ted Talks blevet set af millioner af mennesker på Youtube og Ted Talks egen hjemmeside.

Kun en enkelt dansker har tidligere givet en Ted Talk. Konkurrencekommisær i EU, Margrethe Vestager, gav for et år siden et foredrag om multinationale monopoler.

Hvilken diversitet blandt “vores” udsendte til Ted Talk! To hysteriske, landsskadelige møgkællinger.

Det foredrag er siden blevet set næsten 1,5 millioner gange.

– TED er jo en kæmpe platform, og jeg har øvet talen hver dag 1-1,5 time siden juni. Jeg er vant til at holde taler, men det er jo på mit eget sprog. Jeg har først lært engelsk de sidste tre år, siger Özlem Cekic.

Udover TED findes også TEDx Program, der er en slags lokal lillebror til det globalt orienterede TED.
Der er sat over til mere dialogkaffe

42-årige Cekic, der blev valgt ind i Folketinget for SF for første gang i 2007, har efter sin optræden i New York også har tænkt sig at arbejde videre med at bygge bro som alternativ til at grave grøfter herhjemme .

– Jeg har fået 500.000 kroner fra Trygfonden til at lave brobygning på skoler. Og jeg har en masse dialogkaffe-aftaler, og det budskab skal jeg have spredt med endnu flere foredrag, siger Cekic.

Özlem Cekic’ ’dialogkaffe’ går i al sin enkelthed ud på, at hun opsøger personer, der ytrer sig i meget hårde vendinger og inviterer sig selv forbi til en konstruktiv snak over en kop kaffe.

500.000 kroner fra Trygfonden? Til at udsætte vores helligste helligdom, danske børn, for hendes ækle dagsorden? Hvad i helvede foregår der i dette syge land? Og togbilletter til diverse skoler, måske mad oveni. Det dækkes med en halv million? Dagens Blæser vil søge midler øjeblikkeligt, så vi kan få belyst om kun danskfjendtlige holdninger belønnes med en sådan guldregn, eller om også de heltemodige sjæle, som udtrykkeligt taler fædrelandets sag, kan understøttes økonomisk.

Kigger man på Trygfonden, så kan dette ildelugtende cirkus lettere forklares. Ledelsen er en hekseduo og 17 af 27 af Trygfondens medarbejdere er fra kattedamecentralen. Jeg gengiver billedet fra fondens hjemmeside, så advarslen er hermed givet. Meget kvalmende materiale.

3

 

2

 

1

(((Heidemann)))?

Trygfonden skulle tvangsopløses og deres midler beslaglægges, når de, ligesom Nordea Fonden, igen og igen kaster guld på landsskadelige, samfundsundergravende projekter, der skal promovere multikultur og befolkningsudskiftning, på bekostning af danskernes ret til deres eget lille land. Paramilitære styrker burde i netop dette øjeblik baldre ruderne og storme deres bygninger.

Imens kan vi vente til universets uendelige endeligt på at TED Talk og DR bringer balance i tingene og giver taletid til den angrebne part, de hvide værtsfolk, som på planeten Jorden en kort historisk stund er befængt med uforskammede fremmede.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Perverse bøsser hærger fynsk skov, Normiedanmark trækker på skuldrene

På den fynske side af Lillebæltsbroen ved Middelfart ligger den hyggelige Staurby Skov imellem familieboliger …

6
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
4 Kommentartråde
2 Tråd kommentarer
2 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
6 Kommentarorer
IngolfGaboldsenEric KreutzmannKristianKomponistenClaus Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Oversætteren
Skribent

Ved ikke helt, om jeg tør at høre hendes engelsk.. Hendes Dansk er forfærdeligt.. Hvis man har en forsikring hos tryg, så burde man nok flytte den et andet sted hen..

Eric Kreutzmann
Skribent
Eric Kreutzmann

Desværre bliver det nok svært at overtale hende, en (((kurder))), til at rejse “hjem” til Tikyyyd.

Komponisten
Gæst
Komponisten

Hmm… måske kunne hun få gang i “dialogkaffen” mellem Israel og Palæstina, så vi ikke skal høre mere om deres lorte konflikt her i Europa…

Kristian
Gæst

lad os få O-D-I-N’s take på det her lol

Ingolf Gaboldsen
Skribent

Med kattedamecentralen, mener du så RUC? Har du stalked hårdt på LinkedIn?