Hjem / Samfund / Hjælp mig med ikke at hade boomere

Hjælp mig med ikke at hade boomere

Jeg har brug for hjælp.

Når jeg ser den kendte islamkritiker Pat Condell, hvis videoer jeg engang selv fandt fornøjelse ved at se, komplet afvise at jøder som gruppe kan have en dagsorden og at dette kan have negative konsekvenser for deres værter, ikke mindst i Europa, så bliver foragten enormt kraftigt.

www.youtube.com/watch?v=Z8Hu2-uZCE4&bpctr=1538133343

Pat Condell ser jøder som evige ofre, og hans logiske tanker går aldrig videre end “jamen, jøder bliver forfulgt af muslimer i Europa. De har nogen steder vagter ved deres synagoger! Skulle de ville importere muslimer som hader dem? Hvilken vanvittig tanke!”

og

“jøder udgør ‘x’ procent af befolkningen. Skulle de kunne have så stor indflydelse på ‘x’? Hvilken vanvittig tanke!”.

Sagen er at Pat Condell også oplyser, at han bombarderes med fakta omkring jøder, når han laver en klynkereportage om de stakkels møntklippere og den altid uforklarlige kontrasemitisme. Så hans panser består i at møde al ubekvem faktalevering med stolte skyklapper og total afvisning. Han er stålsat på ikke at komme videre i sine sidste leveår.

Han afviser at Barbara Lerner Spectre er jødisk aktivist (!), og selv om han er meget sikker på at Zions Vise Protokoller er et falsum, så undgår han helt og aldeles og forholde sig til, at det der står i dem – falske eller ej – faktisk er præcis det der har udspillet sig. Det er skræmmende tæt på virkeligheden, så hvem end der har forfattet dem har haft en dyb indsigt bag kulisserne. Pat Condell er en ynkelig mand. Nu får han i det mindste selv chancen for at spille offeret, så han en kort stund kan lege at han sidder i en mørk kreaturvogn på vej mod de elektriske gulve, da (((YouTube))) har sat restriktioner på hans seneste video, noget “jødehadere” er heldige, hvis de kan nøjes med.

” My new video (which has been restricted by YouTube for being offensive to Jew haters) now has Hebrew subtitles. Many thanks for the translation.”

“Ikke alle jøder er så’n” er ikke en holdbar forklaring. Man må og skal forholde sig til ubestridelige fakta omkring deres vidtrækkende indflydelse og konsekvenserne af denne.

www.youtube.com/watch?v=-7ldT3YL2Kw

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Ultra kastede børn for pædofil

I 2019 lavede DR [Danmarks Rådenskab, red.] et børneprogram ved navn “Ultra Smider Tøjet”, hvor …

10
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
6 Kommentartråde
4 Tråd kommentarer
3 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
9 Kommentarorer
Edomit-slayerLars Agerbæk med æIngolfGaboldsenDanielClaus Boatsinker Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Lord of the Frogs
Administrator

HAHAHAHAHAHA! Pat ‘Israel is our greatest ally™’ Condell’s video er kommet i limited state 😂😂😂😂

Daniel
Gæst
Daniel

Der er en ting jeg ikke forstår med (((Youtubes))) censur. Hvorfor er en bommervideo som denne her fra Pat Condell i limited state, imens langt de fleste videoer fra Mark Collett er ikke i limited state. Flere videoer fra The Public Space Potcast hvor personer som David Duke er med er heller ikke blockeret som denne her video der har 120000 seere

www.youtube.com/watch?v=V9OSvEuAQGM
Denne her er heller ikke www.youtube.com/watch?v=gBhU6t5hyyQ

Men denne her (som fik en del flere seere kan jeg huske) er www.youtube.com/watch?v=ewrSH7TtubI

Det er ikke fordi at dette potcast er værre end de andre som ikke er i limited state

Denne video har fået 2,3 millioner seere men er heller ikke i limited state. Jeg fatter virkelig ikke hvorfor

Youtube kan ikke finde ud af censur. Jeg kan ikke se logikken selv

Oversætteren
Skribent

Han overdriver for at latterliggøre.. Der er vel ingen seriøse kontrasemitter, der siger at indvandringen til Vesten udelukkende og direkte er pga. jøder.. Men at sige, at de ikke presser på er langt ude. De indrømmer det jo selv konstant..

Kristian
Gæst

Hahahaha… Han tror at den spirende antisemitisme i Europa er pga. “jew hating Muslims”.
Jeg er ikke blevet woke på the shlomo question gennem islamistisk propaganda eller ved at blive overbevist gennem debat med en imam.
Kristne var mildest talt opmærksomme på jøden før Muslimer overhovedet eksisterede, desuden er det ikke nødvendigvis et religiøst spørgsmål. Jeg, og rigtig mange “ondskabsfulde antisemitter” er ikke religiøst motiverede.

Når det så er sagt, så er hellig krig bajsed.

Jeg ville efterlade en hidsig kommentar på hans video, men kan se at (((YouTube))) allerede har censureret hans kanal, på trods af at han bruger mindst 10% af tiden på at sutte på rabbiner tæer.

Ogier the Dane
Gæst

Hvide Krist er bajsed.

Ingolf Gaboldsen
Skribent
Lars Agerbæk med æ
Gæst
Lars Agerbæk med æ

er det kun mig der får det indtryk, at Pat Condell først har set Barbara Spectre videoen nu? eller at han ikke kender til nogen af alle de andre videoer; Sarkozy, Gyrsi, Anetta Gahane osv. som om det er en reaktion på lige præcis den video. Det er i hvertfald det indtryk jeg får. Som om han har læst kontrasemitiske kommentare på hans videoer i årevis uden at trykke på de links folk har slået op.
Jeg har hørt ham komme med lignende udtalelser om såkaldte jødehadere før men han har aldrig henvist til nogen specifikke sager som han gør her.