Hjem / Samfund / Hjælp mig med ikke at hade boomere

Hjælp mig med ikke at hade boomere

Jeg har brug for hjælp.

Når jeg ser den kendte islamkritiker Pat Condell, hvis videoer jeg engang selv fandt fornøjelse ved at se, komplet afvise at jøder som gruppe kan have en dagsorden og at dette kan have negative konsekvenser for deres værter, ikke mindst i Europa, så bliver foragten enormt kraftigt.

Pat Condell ser jøder som evige ofre, og hans logiske tanker går aldrig videre end “jamen, jøder bliver forfulgt af muslimer i Europa. De har nogen steder vagter ved deres synagoger! Skulle de ville importere muslimer som hader dem? Hvilken vanvittig tanke!”

og

“jøder udgør ‘x’ procent af befolkningen. Skulle de kunne have så stor indflydelse på ‘x’? Hvilken vanvittig tanke!”.

Sagen er at Pat Condell også oplyser, at han bombarderes med fakta omkring jøder, når han laver en klynkereportage om de stakkels møntklippere og den altid uforklarlige kontrasemitisme. Så hans panser består i at møde al ubekvem faktalevering med stolte skyklapper og total afvisning. Han er stålsat på ikke at komme videre i sine sidste leveår.

Han afviser at Barbara Lerner Spectre er jødisk aktivist (!), og selv om han er meget sikker på at Zions Vise Protokoller er et falsum, så undgår han helt og aldeles og forholde sig til, at det der står i dem – falske eller ej – faktisk er præcis det der har udspillet sig. Det er skræmmende tæt på virkeligheden, så hvem end der har forfattet dem har haft en dyb indsigt bag kulisserne. Pat Condell er en ynkelig mand. Nu får han i det mindste selv chancen for at spille offeret, så han en kort stund kan lege at han sidder i en mørk kreaturvogn på vej mod de elektriske gulve, da (((YouTube))) har sat restriktioner på hans seneste video, noget “jødehadere” er heldige, hvis de kan nøjes med.

” My new video (which has been restricted by YouTube for being offensive to Jew haters) now has Hebrew subtitles. Many thanks for the translation.”

“Ikke alle jøder er så’n” er ikke en holdbar forklaring. Man må og skal forholde sig til ubestridelige fakta omkring deres vidtrækkende indflydelse og konsekvenserne af denne.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Venstre ekskluderer lokal mand der afskyr håndtryk med brune fæceshænder

Det er småt med de virkeligt interessante nyhedshistorier, men uha, der er en her fra …

Efterlad et svar

11 Kommentarer på "Hjælp mig med ikke at hade boomere"

Informer om
avatar
Sorter efter:   nyeste | ældste | mest stemt
Lord of the Frogs
Admin

HAHAHAHAHAHA! Pat ‘Israel is our greatest ally™’ Condell’s video er kommet i limited state 😂😂😂😂

Daniel
Gæst
Daniel
Der er en ting jeg ikke forstår med (((Youtubes))) censur. Hvorfor er en bommervideo som denne her fra Pat Condell i limited state, imens langt de fleste videoer fra Mark Collett er ikke i limited state. Flere videoer fra The Public Space Potcast hvor personer som David Duke er med er heller ikke blockeret som denne her video der har 120000 seere https://www.youtube.com/watch?v=V9OSvEuAQGM Denne her er heller ikke https://www.youtube.com/watch?v=gBhU6t5hyyQ Men denne her (som fik en del flere seere kan jeg huske) er https://www.youtube.com/watch?v=ewrSH7TtubI Det er ikke fordi at dette potcast er værre end de andre som ikke er i limited… Læs mere »
Oversætteren
Gæst
Oversætteren

Han overdriver for at latterliggøre.. Der er vel ingen seriøse kontrasemitter, der siger at indvandringen til Vesten udelukkende og direkte er pga. jøder.. Men at sige, at de ikke presser på er langt ude. De indrømmer det jo selv konstant..

Kristian
Gæst
Hahahaha… Han tror at den spirende antisemitisme i Europa er pga. “jew hating Muslims”. Jeg er ikke blevet woke på the shlomo question gennem islamistisk propaganda eller ved at blive overbevist gennem debat med en imam. Kristne var mildest talt opmærksomme på jøden før Muslimer overhovedet eksisterede, desuden er det ikke nødvendigvis et religiøst spørgsmål. Jeg, og rigtig mange “ondskabsfulde antisemitter” er ikke religiøst motiverede. Når det så er sagt, så er hellig krig bajsed. Jeg ville efterlade en hidsig kommentar på hans video, men kan se at (((YouTube))) allerede har censureret hans kanal, på trods af at han bruger… Læs mere »
Ogier the Dane
Gæst

Hvide Krist er bajsed.

Andersen78
Gæst
Andersen78

Men det skyldes jo blot uvidenhed at du ikke er religiøst motiveret.

IngolfGaboldsen
Gæst
IngolfGaboldsen

comment image

Lars Agerbæk med æ
Gæst
Lars Agerbæk med æ

er det kun mig der får det indtryk, at Pat Condell først har set Barbara Spectre videoen nu? eller at han ikke kender til nogen af alle de andre videoer; Sarkozy, Gyrsi, Anetta Gahane osv. som om det er en reaktion på lige præcis den video. Det er i hvertfald det indtryk jeg får. Som om han har læst kontrasemitiske kommentare på hans videoer i årevis uden at trykke på de links folk har slået op.
Jeg har hørt ham komme med lignende udtalelser om såkaldte jødehadere før men han har aldrig henvist til nogen specifikke sager som han gør her.