Hjem / Video / Kristendommens rødder – Nordens Grænse

Kristendommens rødder – Nordens Grænse

www.youtube.com/watch?v=p87t_kU3fPc

En dybdykning af Christian Lindtner, der afdækker nogle spændende aspekter af kristendommens oprindelse i samtale med P.H. Riis-Knudsen.

 

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Virtuel skovtur til Auschwitz

Glædelig nyhed til alle jer som desværre ikke blev slæbt med til Auschwitz på skoleudflugt. …

5
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
3 Kommentartråde
2 Tråd kommentarer
3 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
4 Kommentarorer
ValhallaSkåne er Dansk!OversætterenJohan Waldheim Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Oversætteren
Skribent

2 vise mænd..

GibMelson
Blæser læser
GibMelson

Oversætteren
Skribent

Skriv en kommentar inde på youtube. Lindtner har lovet at svare på alle kommentarer.

Skåne er Dansk!
Gæst
Skåne er Dansk!

Det er totalt gakket det der… det nye testamente står ikke i nogle indiske hulla bulla ruller… det gør det altså ikke.. det er jo noget man relativt let kan klarligge og der er altså heller ingen konspiration fra KU om at gemme denne info for det danske folk… der er ikke noget KU elsker mere end at bashe kristendom, det er absolut nr. 1 på deres liste over yndlings-arbejde. Akademikeren idag er på alle måder antikristen så det er et fuldstændig absurd postulat at påstå at nutidens intellektuelle skulle arbejde i al hemmelighed for kristendom.. helt ærlig…

Jeg kan godt forstå det er svært for nogen at accepterer kristendom – men i er også blevet bragt op i en verden af jødisk propaganda, hvor kristne altid bliver latterliggjort… om det er i form af heavy metal bands som er eget af jøder, om det er i form af hollywood eget af jøder, eller comedy hvor kristendommen konsekvent bliver gjort til grin – så sidder der altså en juten bag det i sidste ende… og det skal man være opmærksom på.

Hvis du hader kristendommen er der formentlig en jøde bag det… det er der sikkert nogen der bliver sure over at høre – men det er sandheden – uden jødisk indflydelse var vi et 100% kristent samfund som for 100 år siden. Hvis jøderne havde 2 kugler og Hitler Odin og Jesus stod foran dem, så skød de Jesus 2 gange. Det må i aldrig i glemme.

lebensraum
Blæser læser
lebensraum

kristendommen er jødisk og har kun skadet europa www.badnewsaboutchristianity.com/