Hjem / Verden / Finspångs Dagliga

Finspångs Dagliga

Først kom Dagens Blæser.

Så kom Wang Lins nyhedsbrev.

Derefter Dagens Blest.

Nu har Sverige fået en prægtig side af samme skabelon.

Tjek Finspångs Dagliga!

Om Claus Boatsinker

Tjek også

“Prins raser efter racisme”

Jeg kunne ikke undgå at give projektilopkastpressen hos TV2 et klik, da prins William (ham …

12
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
4 Kommentartråde
8 Tråd kommentarer
3 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
5 Kommentarorer
Lars Agerbæk med æClaus BoatsinkerDanielOversætterenEric Kreutzmann Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Oversætteren
Skribent

Vi må lave en fælles alt-right nordisk konference.

Daniel
Gæst
Daniel

Offtopic. Her er en artikel som fortjener et godt modsvar. Hos løgnepressen og Forrædertinget som har støttet terrorgruppen ”De Hvide Hjelme” er ubådsnationalisme vejen frem. Det gør mig meget sur at Danmark sparer på samfundet imens Danmark bruger penge på terrorgrupper i Syrien som vil vælte Assad

www.dr.dk/nyheder/udland/regeringen-vil-bruge-millioner-paa-stoette-assads-fjender-i-syrien

Jeg syntes at det er en artikel som fortjener et rigtig godt modsvar som en Dagens Blæser artikel.

Oversætteren
Skribent

Hvor kommer udtrykket Wang Lins nyhedsbrev fra?

Daniel
Gæst
Daniel

Jeg er spændt på hvordan den svenske side klarer sig. Problemet er at der er så mange alt medier i Sverige at jeg er skeptisk til hvordan endnu et medie skal klare sig i Sverige. Især når der er så mange nye artikler på Nordfront.se hver dag og medier som der mere radikalkonservative (men meget mere fokus på ytringsfrihed og forræderiske politikkere) Nyatider.se og klassiskeren Friatider.se som er meget blød men de snakker i det mindste ikke om Israel (hvilket er 100 gange bedre end af slikke røv på dem) Jeg er bestemt ikke modstander af Finspångs Dagliga, der er bare for mange alt medier i Sverige (og især Nordfront.se har artikler om de samme emmer som Finspångs Dagliga, men er meget mere kendt og aktiv) Men jeg ønsker den nye side held og lykke, måske taget jeg fejl?