Hjem / Akbaring / Anders Samuelsen bør udleveres til retsforfølgelse i Damaskus

Anders Samuelsen bør udleveres til retsforfølgelse i Damaskus

McCain er død. Obongo er ikke længere præsident. Thorning er et fjernt minde.

Men der er stadig masser af politikere, som er stålsatte på med støtte til terrororganisationer at destabilisere Syrien til fordel for Israel. Det får tilsyneladende aldrig en ende.

Støtter man disse internationalt finansierede terrorgrupper, så er man medskyldig i den kvarte million døde, som den globalistiske kampagne mod Assad har kostet. En af disse, som burde rådne op i et fængsel, er Liberal Alliances Anders Samuelsen.

Der er blevet begået mange krigsforbrydelser under borgerkrigen i Syrien, som indtil videre har varet i godt syv år.

Derfor er det vigtigt, at der allerede nu bliver indsamlet så mange beviser som muligt, der kan bruges, når de skyldige på et tidspunkt skal retsforfølges.

Derfor er det vigtigt, at der allerede nu bliver indsamlet så mange beviser som muligt, der kan bruges, når de internationale forbrydere i Danmark, Europa, USA og Mellemøsten på et tidspunkt skal retsforfølges for deres terror mod Assad og Syrien.

Det er meldingen fra udenrigsminister Anders Samuelsen (LA), der sammen med resten af regeringen vil bruge 355 millioner kroner over de næste tre år på blandt andet at støtte syriske organisationer, der indsamler beviser på krigsforbrydelser.

Perverse, vamle stodder. Det er den syriske regering og deres officielt indbudte samarbejdspartnere, der alene har mandat til at stille de rette til ansvar for dette afskyelige, neokonservative blodbad. Folk som Anders Samuelsen, John Bolton og lignende udskud bør være mål for et sådant retsopgør.

Men ER det så penge tiltænkt terrorstøtter, eller er det noget Dagens Blæser blot insinuerer? Nej, forbryderen Samuelsen erklærer åbenlyst, at han er allieret med Al Qaeda, Al-Nusra, Islamisk Stat, FSA og andre (((vestligt))) støttede sunniterrorister:

Udenrigsministeren understreger nemlig, at pengene kun skal gå til de områder i Syrien, hvor den syriske regering med præsident Bashar al-Assad i spidsen ikke har kontrollen.

Dem er der dog ikke mange tilbage af, erkender han.

– Det er klart, at situationen bliver sværere og sværere, og det erkender vi også fuldt ud. Men der er stadigvæk lommer, hvor vi kan gå ind og hjælpe, siger han.

Danmarks navn sværtes til, så vores pisregering kan fortsætte forrige pisregerings terrorstøtte, så sunnimuslimske hellige krigere i samarbejde med Israel kan svække stabile nabolande. Udfri os fra denne klovnejord!

– Pengene skal bruges på initiativer, som alle skal række ud i fremtiden.

Syrien må aldrig blive stabilt, i Samuelsens visioner. Dette burde være en forsideryddende skandale.

Risikerer vi at komme i karambolage med russerne og syrerne ved at give penge til De Hvide Hjelme?

Et 8-årigt barn ville på fem minutter kunne dokumentere, at de Hvide Hjelme er en gren af terrorgrupperinger, og at de er medskyldige i blandt meget andet de opstyltede gasangreb, som pølleskøgen Nimrata Randhawa bruger som påskud for at holde USA i “konflikten”. Vi har dokumenteret det tidligere, men vil man forarges, så er man velkommen til at søge på det selv.

– Det er ikke ukendt, at vi har det samarbejde, og at vi bakker op om det arbejde. Det er vigtigt at række en hånd ud til de mennesker, som faktisk forsøger at gøre en positiv forskel, siger Anders Samuelsen.

– Den løsning kan i vores øjne ikke inkludere Assad, fordi han har så kæmpe stort et medansvar for de ulykker, der er sket i landet.

Vi har en løsning for Danmark og den kan i vores øjne ikke inkludere Liberal Alliance, Venstre og de Konservative, samt den samlede opposition, fordi de har så kæmpe stort et medansvar for de ulykker, der er sket i landet, foruden den katastrofale, morderiske udenrigspolitik der til stadighed føres.

Anders Samuelsen og øvrige syrienkrigere, burde i tætpakkede lastfly flyves til Damaskus, så de kan stilles for en domstol for deres forbrydelser mod det syriske folk. Og danske skatteborgere burde beholde deres 335 millioner i lommen, i stedet for at give dem til Shlomos hellige krigeres “”””dokumentationsarbejde””””. Føj!

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Danmarks Shabbos-goy nummer et. Smidt på porten af Kina!

’Amerika vi har et problem’ sagde Jackie Speier (Jødisk far/Armensk mor), der er en af …

5
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
3 Kommentartråde
2 Tråd kommentarer
3 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
4 Kommentarorer
zyklon brusenbadensteinOversætterenDanielKomponisten Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
zyklon brusenbadenstein
Gæst
zyklon brusenbadenstein

Med det niveau der vises i ovenstående indlæg fortjener Dagens Blæser at ligge på førstepladsen af danske websites.

Daniel
Gæst
Daniel

Syrienblog er sku da også god. Jeg ved ikke hvem der har de bedste artikler, men der er MEGET tæt løb omkring førstepladsen.

Komponisten
Gæst
Komponisten

Jeg tænker at borgerkrigen i Syrien og sanktioner mod Iran, er konsekvenser af at modstå den (((internationale klike))) af banker og Israels geopolitiske interesser…

Da Hitler i mellemkrigsårene indførte Deutsche mark og sparkede jøderne ud af landet, fik han omvendt Tysklands økonomi på 2 år, og folket elskede ham for det. Mange i dag siger det var pga. oprustning, men det var infrastrukturen som udgjorde over 80% af økonomien på det tidspunkt ifølge de kilder jeg har.

Man tænker aldrig over hvor meget infrastruktur og transport betyder for en økonomi. Ved at bruge Deutsche mark, som var en interessefri valuta, kunne han overkomme Tysklands dybt forgældede situation.

Det er skræmmende hvor meget magt (((de))) har, og hvor meget (((de))) kan kontrollere fra skyggerne igennem banker, lobbyisme, medier, universitetet, ja selv vestlig kultur og kunst, som er vores stammes unikke udtryk i denne verden, er blevet ødelagt af (((i ved hvem)))… Moderne kunst er en omgang lort, og meget kontemporær klassisk musik er en stor fed joke… Det eneste denne “kunst” symboliserer er vores moralske og åndeløse forfald samt en kæmpe identitetskrise.

#1488GlemIkkeJeresKunstOgKultur.

zyklon brusenbadenstein
Gæst
zyklon brusenbadenstein

Korrekt.Hitler frigjorde Tyskland fra det internationale finanssystem,så de ikke længere kunne profitere på det tyske folk.Og det var grunden til at anglo-zionisterne startede krigen mod Tyskland,noget der åbent blev indrømmet af krypto-jøden Churchill.Og så sparkede Hitler ikke jøderne ud af landet,han fjernede dem bare fra samfundets nøglekirtler,heriblandt banker,presse,kunst og kultur,og naturligvis offentlig administration.

Oversætteren
Skribent

Hykleriet vil ingen ende tage.. Hvis Rusland poster et par memes på facebook: Jammer uden ende.. Hvis vi støtter den ene part i en borgerkrig i et fremmed land: Så er det ren humanisme.. Men ja, der er kun et princip: Magt giver ret..