Hjem / Danmark / Dagens Blæser forbydes

Dagens Blæser forbydes

Som enhver ved, er alle nationalister betalt af Putin for at underminere NATO, EU, FN, og vesten generelt. Ingen vestlig mand ville uden en pose Rubler fra Putin poste på facebook om hvor irriteret han er over at alle hans naboer taler arabisk, eller hvor lidt han sætter pris på at datteren er blevet begramset -hvis ikke direkte voldtaget- af somaliere. Alle elsker multikulturen, alle elsker bøsser, alle er helt vilde med kurdiske, syriske, eller afrikanske “læger” og “ingeniører” der kommer til landet og starter en grønthandel i smug mens de hæver kontanthjælp.

Som hyppige læsere af Dagens Blæser ved, så falder den redaktionelle linje lidt uden for globohomogayplexs konsensus. Det bør som sådan ikke komme som nogen overraskelse at vi modtager alle vores penge fra Kreml og alle vores instruktioner fra Lubjanka-bygningen (FSBs hovedkvarter), og er som sådan 100% en forlængelse af det russiske efterretningsvæsen. Som en internet-baseret dansk udvidelse af Putins ellers fysisk korte arme er det derfor faldet os for brystet at Justitsminister og bagbordspirat per excellence, Søren Pape Poulsen, vil forbyde os.

Pape har fremsat et forslag der vil ændre på straffelovens §108, der er i høring indtil d. 11 oktober. Lige nu forbyder §108 at hjælpe fremmede efterretningsvæsener, ændringen vil gøre så denne paragraf også forbyder folk at prøve at ændre på andres meninger.

1. I § 108, stk. 1, ændres ”efterretningsvæsen” til: ”efterretningstjeneste”, og efter ”danske stats område,” indsættes: ”herunder ved udøvelse af påvirkningsvirksomhed med henblik på at påvirke beslutningstagning eller den almene meningsdannelse,”

Påvirkningsvirksomhed med henblik på at påvirke beslutningstagning eller den almene meningsdannelse. Man må altså ikke udfordre andres ideer og holdninger hvis staten mener det sker i ledtog med fremmede magter. Og det er ikke bare os russiske agenter der kommer til at få problemer, du kære læser kan også komme til at sidde i den juridiske saks hvis du lader dig overbevise af hadfakta! For hvis vi eller andre der arbejder for den russiske efterretningstjeneste skriver en artikel om at NATO er noget lort og vi skal ud hurtigst muligt, og du så deler den på facebook -ikke fordi du er agent, men fordi du er enig i indholdet- så har du udøvet påvirkningsvirksomhed og kan straffes med fængsel indtil 6 år!

Det er ikke bare en overdrivelse jeg har fundet på. Eksemplet står faktisk i de officielle bemærkninger til lovforslaget, med en anerkendelse af at det teknisk set vil kunne ramme almindelige facebook brugere!

Strafansvaret for den danske bruger af Facebook
I det omfang brugeren ved at dele opslagene har sat en fremmed efterretningstjeneste i stand til at virke inden for den danske stats område med henblik på at påvirke den almene meningsdannelse, har brugeren opfyldt det objektive gerningsindhold i straffelovens § 108.
-Punkt 3.3.9 af bemærkninger til lovforslaget

På den ene side tænker jeg på at det måske er på sin plads at sørge for vi har folk på ydersiden der kan hjælpe med at lave et Fængsels-podcast a la Christopher Cantwell’s “Live from Seg” da han sad i fængsel for at gasse jøder og transkønnede i Charlottesville, Virginia.

På den anden side tænker jeg at det ikke er besværet værd, for alle der bruger facebook og ikke har den officielle holdning kommer til at sidde inde samtidig med os. Så der vil ikke være nogen på ydersiden til at lytte.

For lige at sætte trumf på så udvides også paragraffens styk to, der på nuværende tidspunkt fordobler den mulige straf til 12 år hvis man bryder §108 med hensyn til militære anliggender eller under en krig;

2. I § 108, stk. 2, indsættes som 2. pkt.:
”Det samme gælder, hvis påvirkningsvirksomheden efter stk. 1
udøves i forbindelse med de valg og stemmeafgivninger, der er omfattet af
§ 116.”

Straffelovens §116 forbyder valgfusk og sabotage og omfatter alle valg og officielle afstemninger. Så ændringen af §108s stk. 2 betyder at hvis du deler en facebook-post med de forkerte holdninger op til et hvilket som helst valg, og den post var lavet af en russer eller på anden måde koblet til en efterretningstjeneste, så kan du kikke på op til 12 år i hotel trammely.

Tænk på hvilken ultimativ joke det ville være hvis vi fik en fremmed efterretningstjeneste til at lave et par artikler op til et valg og fik dem til at gå viralt så medier og politikere delte og snakkede om dem… 12 år i spjældet til alle journalister og politikere for at prøve at påvirke resultatet af valget… En mand kan drømme.

Før nogen prøver at afmontere hele sagen med “Jamen ikke alle artikler med dissidente holdninger er skrevet af russere”, nej bevares. Men hvis man end ikke selv behøver direkte kontakt til fremmede efterretningsvæsner når man udbreder holdninger delt af russerne for at blive straffet, hvornår har man så lov til bare at have og udbrede holdninger der er anderledes end mainstream?

Spørgsmålet var retorisk. Svaret er naturligvis at det må man aldrig.

Om Lord Lolland

Lars "Lord" Lolland, gennemsnitlig Lollandsk kontanthjælpsmodtager og uansvarlig redaktør på Dagens Blæser

Tjek også

TV2 og deres (((redaktionelle linje))) – hvad sker der?

Vi har nok alle set det altsigende meme: Diverse medieorganisationer og deres ledere…. Ja, den …

7
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
6 Kommentartråde
1 Tråd kommentarer
3 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
6 Kommentarorer
RottefængerenTom VensterEdomit-slayerOversætterenDaniel Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Claus Boatsinker
Administrator

Nu kan Pape blive båret i guldstol på CNN for hans handling. Ok, guldstolen er en sexgynge og interviewet foregår i fisting-området. Det gode selskab.

Daniel
Gæst
Daniel

Selve paragraffen virker logisk nok

Straffeloven § 108
§ 108 Den, som, uden at forholdet falder ind under § 107, i øvrigt foretager noget, hvorved fremmed efterretningsvæsen sættes i stand til eller hjælpes til umiddelbart eller middelbart at virke inden for den danske stats område, straffes med fængsel indtil 6 år.
Stk. 2. Såfremt det drejer sig om efterretninger vedrørende militære anliggender, eller virksomheden finder sted under krig eller besættelse, kan straffen stige indtil fængsel i 12 år.

Men det Pape har gang i er diktatur. Men så kan Danmark blive et diktaturland som Finland hvor Den Nordiske Modstandsbevægelse er blevet forbudt (med mindre højsteret frifinder dem) eller England hvor National Action blev fornudt

[s40]Den Nordiske Modstandsbevægelse forbydes i Finland[/s40]

Mon Straffenlovens § 108 også kommer til at gælde AIPAC?

Oversætteren
Skribent

Virkeligheden overgår fantasien..

Edomit-slayer
Gæst
Edomit-slayer

Good luck Babe-Pape lakrids stang. Jeg er bag 7 proxier!

Rottefængeren
Gæst
Rottefængeren

Næh hvad har vi her, minsandten om ikke man er stødt på en del af den tænkende minoritet. Tillykke.

Tom Venster
Gæst

Huff, der ble vi visst avslørt alle mann. Å fornærme minoriteter på internett på Putins regning var en flott måte å tjene til livets opphold, men det kunne ikke vare evig. Heldigvis har jeg samlet opp seks millioner rubler og er nå klar til å flykte landet.

trackback

[…] Præsident Assad er skyld i 500.000 syrere død, det er en naturlov, det ved alle og er så sandt at vi vedtager love der skal sikre mod russisk propaganda. […]