Hjem / Indsigt / Demografisk katastrofe i Holland hvidvaskes

Demografisk katastrofe i Holland hvidvaskes

På samme måde som Danmarks Statistik svindler og misinformerer det danske folk omkring antallet af fremmede i landet, så er dette åbenbart normen i flere europæiske lande. Hvis folket holdes hen i uvidenhed, og virkeligheden kan udskydes længst muligt, så er tiden, hvor man uden store blodsudgydelser kan rette op på situationen, blevet kriminelt indskrænket.

I Danmark har vi cirka en million fremmede i landet, mens det officielle tal i sammenligning er groft undervurderet.

I Holland begår de nærmest identisk svindel, gennem at kalde tredje generation af negere, tyrkere og andet skidtfolk for hollændere. Derfor er den demografiske ultrakatastrofe “blot” en katastrofe. Officielt bliver hollænderne i mindretal i deres eget land inden en generation, altså cirka 30 år. Reelt er det således endnu tidligere, at det dystre minoritetsstempel tilfalder det hollandske folk.

Den officielle optælling viser at der er 17.081.507 indbyggere af hvilke 13.218.754 har hollandsk baggrund. Af disse indvandrere har 2.173.723 en “ikke-vestlig” baggrund, heraf 391.088 marokkanere, 153.469 fra Antillerne og Aruba, 349.978 surinamesere, 400.367 tyrkere og 878.821 “diverse ikke-vestlige”.

Dertil lægges første generation ikke-vestlige på 1.199.972, anden generation ikke-vestlige på 973.751 samt…? Det er det store spørgsmål. Masseindvandringen fra den tredje verden har stået på i lang tid i Holland, så det øvrige mørketal er rent gætværk. Det officielle tal er 4.347.446, hvilket er 25,45% af befolkningen.

Så hvor slemt situationen er kan man jo gisne om ved at bruge sine øjne, og se på gaden, i skolerne, byerne, telefonbøgerne (findes de stadig?) og andre indikatorer. Sagen er dog, at de officielle tal i sig selv, ligesom i Danmark, vidner om at befolkningsudskiftningen er i sidste fase, og at katastrofen allerede er her. Så, for guds skyld, sluk for X-Factor, kom i form og forbered dig på at kæmpe for alt du har kært. Det er ikke ovre nu, ikke i morgen, ikke om hundrede år. Den der lægger sig til at dø, fortjener at dø. Men al erfaring viser at tal – eller terror – ikke er nok til at få folk op af sofaen, ud af bil nummer to eller hængekøjen i sommerhuset. Det skal gøre ondt. Det vil det komme til. Andre vil mærke smerten før vi gør det i Danmark.

Når pøllen rammer ventilatoren, så skal europæere af den rette støbning nok vækkes til dåd. Men det skader ikke at være forberedt og, indtil vi kan forbedre situationen med praktiske handlinger, forbedre sig selv på alle tænkelige fronter. Tag det alvorligt. Hver dag.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Sigøjnerkorsfareren anholdt af F.B.I

Den 32-årige Paul Miller der også er manden bag pseudonymet GypsyCrusader – grundet sin rumænske …

8
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
2 Kommentartråde
6 Tråd kommentarer
2 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
5 Kommentarorer
ClausKlovneverdenOversætterenDanielClaus Boatsinker Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Lars Agerbæk med æ
Gæst
Lars Agerbæk med æ

hvad mener du med at det vil komme til at gøre ondt?

Oversætteren
Skribent

Elendighedstesen…

Daniel
Gæst
Daniel

Den logik har jeg hørt før, men ser man på Sydafrika så er AWB ikke ligefrem ved med at tage magten. Hvorfor tror du at Europa vil klare sig bedre i en konfliktscenarie?

Oversætteren
Skribent

Boerne er ved at vågne op.. Og Europæerne også.. Jeg tror nogle gange, at vi undervurderer, hvor skidt folk virkeligt skal have det, før de skrider til drastisk handling. Og sammenlignet med andre historiske perioder, så har vi det stadigvæk ufattelig godt.. Tænk bare på depressionen fx..

Klovneverden
Gæst
Klovneverden

Vi har den fordel at vi stadig har majoriteten en del år endnu, Boerne var i undertal længe inden “apartheid” overhovedet blev en realitet.

Et økonomisk sammenbrud, hvilket vi er langt over tid om at få takket være fuldstændig hjernedøde oppustet markeder og helt abnormt sindsyge kreditter, vil gøre underværker og få tingene i skred før nogen kan stave sig igennem titlen på enhver økonomibog. Den fordel havde Boerne aldrig i deres kampen mod (((det internationale samfund))).

Oversætteren
Skribent

Jeg synes, det her virker som et godt initiativ..