Hjem / Danmark / Venstremand: Åbne grænser er sand liberalisme

Venstremand: Åbne grænser er sand liberalisme

Hvad man forstår ved liberalisme kan måske svinge fra person til person, men i en politisk kontekst er det som regel ensbetydende med ren cancer. Dyrkningen af individualismen og dennes frihed til skade for folket, fællesskabet og nationen, er en pervers, infantil og ansvarsløs verdensanskuelse. Når denne politik i praksis, i særdeleshed med åbne grænser, medfører blodige samfundsplager og decideret folkeudslettelse, så prøver den folkevalgte liberale at dæmpe konsekvenserne af egen uansvarlige politik, med minimale restriktioner og fornærmende symbolpolitik.

Men selv disse små, næsten nyttesløse reguleringer er for meget for den “ægte liberale”, der i sin rodløshed vil have “frihed” for “alle”. Jan Jørgensen græder i afmagt, mens han stikker dig i ryggen. Sådanne liberale skulle overnatte permanent i en udtjent vindmølle, hvis du forstår.

Det vakte opsigt på Christiansborg, da Jyllands-Posten i september kunne citere fra foromtalen til Venstre-profilen Jan E. Jørgensens kommende bog “En ægte liberal”.

Her gjorde den nu tidligere indfødsretsordfører det blandt andet klart, at han “havde svært ved at se sig selv i spejlet”, efter regeringen havde vedtaget den såkaldte smykkelov, og at han fandt det “ufølsomt”, at hans partifælle, udlændingeminister Inger Støjberg, fejrede regeringens mange udlændingestramninger med kage.

Men én bestemt bemærkning fra bogens foromtale sprang især i øjnene – særligt internt i Venstre, hvor det af nogle blev opfattet som en trussel. Den sidste sætning i bogens foromtale lød:

“Selv beundrer han den franske præsident Macron, men håber ikke, at det bliver nødvendigt at stifte et nyt parti i Danmark.”

Stift dog et nyt parti. Kald det Goldman Sachs GloboHomo Division EU-DK.

Dén sætning er imidlertid nu ikke længere en del af bogens foromtale. Nu lyder formuleringen på Forlaget Momentas hjemmeside i stedet:

“Selv beundrer han den franske præsident Macron, men mener ikke, at det er nødvendigt at stifte et nyt parti i Danmark. Vi har jo Venstre – Danmarks Liberale Parti.”

Flere medier har på det seneste beskrevet, hvordan de politiske uenigheder internt i Venstre har nået et foreløbigt højdepunkt. Flere fremtrædende Venstre-folk har den seneste tid lagt afstand til Inger Støjberg offentligt.

Blandt andet socialordfører Martin Geertsen, der i et sommer-interview med TV 2 sagde, at “det gør ondt i et liberalt hjerte”, når Venstre pludselig begynder at lovgive om hvilken slags tøj man ikke må have på og diskuterer, om muslimer må gå på arbejde under Ramadanen.

Yderligere kommentarer er som sådan unødvendige, men lad os dog sætte ord på hamen alligevel. Det er jo en skizofren og danskfjendsk ideologi, som gennemsyrer dette parti af landsforrædere og skadevoldere. De fjerner friheden fra det danske folk til at leve i fred, gå i fred og opnå trivsel og tryghed. De påfører danskere mord, voldtægt, gaderøverier og et sådant mylder af snyltere fra den tredje verden af bydele i alle større byer nu er domineret af disse.

Samtidig har de så den frækhed, mens antallet af danske ofre for deres liberale fremmedimport stiger og stiger, dag for dag, år for år, at hyle over at deres interne symbolpolitik omkring burkabrug og andre tåbeligheder, er i strid med deres bizarre kodeks om individets uindskrænkede frihed. Fremmedes frihed. I vores land!

Udtjente vindmøller, 15 meter over landjorden, kan gøre så megen gavn. Der kan man “overnatte permanent”. Måske kan Lolland således blive vores Finspång og endelig tjene et formål som en del af det danske rige?

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Domstolsterror mod dissident – igen igen

Man kan mene hvad man vil om ebola, corona, snue og de restriktioner der med …

6
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
4 Kommentartråde
2 Tråd kommentarer
4 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
5 Kommentarorer
Ingolf GaboldsenAndersen78DanielOversætterenEric Kreutzmann Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Eric Kreutzmann
Skribent
Eric Kreutzmann

Overskrift fra fremtiden: “Liberal heks Jan E. Jørgensen tiltalt for at ødelægge roehøsten for hele Lolland”

Ingolf Gaboldsen
Gæst
Ingolf Gaboldsen

Alle de radikale i Venstre skal snart lukke røven. Utroligt han har noget at sige stadig.

Åbne grænser, blødende hjerter ffs.

Andersen78
Gæst
Andersen78

Du foretrækker at de holder deres agenda hemmelig?

Ingolf Gaboldsen
Gæst
Ingolf Gaboldsen

Nej det en frase man bruger, når folk siger noget der er så dumt, at de skal tie stille.

Oversætteren
Skribent

At importere fremmede og lade dem leve for andre mennesker penge: Det er i hvert fald ikke liberalt. Men igen.. Det har aldrig handlet om argumenter og logik..

Daniel
Gæst
Daniel

Det er også liberalt at bruge skattepenge på terrorister der vil bekæmpe Assad. Det er nemlig hvad lederen af LA går ind for. Ron Paul (som jeg på trods af en del uenigheder har respekt for, da han taler imod krigene og federal reserve) ville ryste på hovedet hvis han så de danske liberale. En sand liberal ville også kæmpe for ytringsfriheden og gå ind for at få fjernet paragraf 266b.