Ishockeyhold anklages for “sexisme”

Spred kærligheden

En af de ismer der aldrig rigtig har bidt på hos offentligheden er sexisme. Det er selvfølgelig endnu en angrebsflanke mod den hvide, heteroseksuelle mand, som med begrebet skal sparkes i løgposen hvis han ikke “respæk wamen”, altså undertrykker sin kønsrolle og udlever et feministisk hanrejsliv. Manden i Vesten er i forvejen umyndiggjort på utallige områder og denne isme skal altså holde ham permanent kastreret.

Nu er der en situation fra Rusland, der desværre betyder at vi må indgå en uhellig alliance. Det er selvfølgelig blot af midlertidig karakter, og ret så vigtig. For feminismen, som er den ultimative råddenskab (introduceret af rodløse samfundsundergravere med en etnocentrisk dagsorden med henblik på at svække den europæiske kernefamilie), kan svækkes i det offentlige rum, hvis man afviser den. Gerne med et hånligt smil. Det gør blåhårede landhvaler ekstra mugne.

Ishockeyholdet Sparta Moskva lagde et billede op fra deres massagebænk af en instaskøge, som laver noget præsentationsarbejde for holdet. Denne Yulia Ushakova, er af standardskabelonen: skåret af et godt stykke træ og med en umættelig opmærksomhedssult. Af vise sit veltrænede korpus for horder af mandlige fans er således hendes levebrød. Sørgeligt, men sandt.

Billedet der gav kampen mod patriarket ekstra energi.

Dette billede, der blev lagt op af Sparta Moskava, af Yulia blev opsniffet af feminister, og forargelsen var som forventet. Forestil dig blot hvad reaktionen ville have været i Danmark, hvis det danske landshold (om vi fik sådan et engang) lagde et billede op fra omklædningsrummet med en afklædt, villig tøjte som her. Enhedskattedamelistedanmark ville gå i komplet selvsving. Og der ville blive trukket i land fra nu til juleaften ved firetiden.

Her er et par eksempler på de hovedrystende matriarkale meningsdannere.

Vi har at gøre med Rusland, så der er i sagens natur ikke nogen der har tænkt sig at ændre på noget. Ishockeyfans vil gerne se på en udfordrende, slank russerinde og Ushakova har en mulighed for endorfinrus, al den stund hun fortsætter med at få klik for at udstille sin figur for hele verden.

Det ishockeyfans vil se er det de får. I Rusland.

Grunden til at Dagens Blæser her vælger at støtte Yulia, kontra feministerne er naturligvis, at selvom det ikke er ønskelig opførsel eller på nogen måde et ideal, så er det modparten vil uendeligt mere skadeligt. Vi ønsker at Yulia og andre kvinder underkaster sig en ægtemand og opfylder deres hellige pligt i hjemmet som husmoder. Uden styr på kvinder, så de kan fjerne fokus fra at vise bobs and vagene på Insta og rette folkus mod at opfostre nationens børn, så kan vi ikke få styrket kernefamilien.

Når nationalister taler om familie, folk og fædreland, så er familien det mest fundamentale. Det er ved at gøre kvinden til et rodløst individ, afhængig af en stat og uafhængig af sin ægtemand, at samfundet er blevet råddent. Ikke dette alene, naturligvis, men det er så absolut en hovedfaktor i mange af samfundsulykkerne. Den ansvarsløse, “frigjorte” kvinde er cancer. Kampen mod feminismen er en kamp for kernefamilien.

Så tal imod skøgeopførsel. Hæng dem ud, så budskabet om at de har en anden vej i livet end byturskarrusellen, kan blandes med dem som savlende opmuntrer dem til at være klikhorer.

“Instatøjten er immuniseret overfor alle farer. Kald hende en skøge, en linselus, en opmærsomhedsluder – det preller af hende som vand af en regnjakke. Men kald hende Svigteren af Moderrollen og du vil se hvorledes hun trækker sig tilbage, hvor såret hun er, hvorledes hun krymper sammen: ‘jeg er blevet opdaget'”

Kim Larsen

 

Efterlad et svar

3 Kommentarer på "Ishockeyhold anklages for “sexisme”"

Informer om
avatar
Sorter efter:   nyeste | ældste | mest stemt
Ingolf Gaboldsen
Gæst
Ingolf Gaboldsen

Vi så er godt eksempel på feministisk pis i Rusland forleden, hende der anti-mansplaineren i toget….

Det lign en Soros aktion

Lars Agerbæk med æ
Gæst
Lars Agerbæk med æ
Vi ønsker at Yulia og andre kvinder underkaster sig en ægtemand og opfylder deres hellige pligt i hjemmet som husmoder. Uden styr på kvinder, så de kan fjerne fokus fra at vise bobs and vagene på Insta og rette folkus mod at opfostre nationens børn, så kan vi ikke få styrket kernefamilien. Når nationalister taler om familie, folk og fædreland, så er familien det mest fundamentale. Det er ved at gøre kvinden til et rodløst individ, afhængig af en stat og uafhængig af sin ægtemand, at samfundet er blevet råddent. Ikke dette alene, naturligvis, men det er så absolut en… Læs mere »
Oversætteren
Gæst
Oversætteren

Sørgeligt.. Social medier og smartphones er endnu nogle teknologier, der gør kvinden i stand til at udleve sin sande natur.. Shut it down!!