Hjem / Danmark / Venstre sætter fart på fremmedimporten (Dagens Blæser ikke begejstret)

Venstre sætter fart på fremmedimporten (Dagens Blæser ikke begejstret)

“Jamen, Inger Støjberg er den ultimative muggidomptør! Hun forstår at sætte de langskæggede perkerimamer til vægs! *gnasker på fedtglinsende køleskabskarbonade* Hun skal nok få styr på de mu-SLIM-er!”. Således bilder mange sig ind at Venstre og regeringen som helhed ikke er en bande af usle landsforrædere, præcis som sidste regering og forrige regering og den før den, og den før den før den.

“NU er der styr på befolkningsudskiftningen. NU stopper indvandringen. NU fortryder de deres fremmedkurs. NU vil vi endelig se strømmen vende!”

Nej. Bare nej.

De har ikke en flig af vilje til at tjene det danske folk. Må helvedes flammer i evighed omspænde dem alle.

Indere, kinesere, russere, mexicanere og statsborgere i en række andre lande vil fremover få nemmere ved at få arbejdstilladelse i Danmark.

I hvert fald hvis det står til regeringen, som senere i dag præsenterer et udspil, der skal gøre det lettere for danske virksomheder at hyre udenlandsk arbejdskraft. Både S og DF har dog på forhånd erklæret sig særdeles skeptiske.

Jyllands-Posten og TV2 har set regeringsdokumenter, der viser, at regeringen vil sænke den såkaldte beløbsgrænse, som en udenlandsk arbejdstager minimum skal tjene, fra 418.000 kroner om året til 330.000 kroner for statsborgere i 12 lande.

Udlændingeministeriet bekræfter overfor DR Nyheder listen med de 12 lande, som kan ses i bunden af denne artikel, samt den nye beløbsgrænse på 330.000 kroner for borgere i de pågældende lande.

Statsminister Lars Løkke Rasmussen (V) begrundede i P1-programmet ”Statsministeren i krydsild” i går, hvorfor regeringen vil lave en såkaldt differentieret beløbsgrænse:

– Man kommer til Danmark for at arbejde, og så går man på arbejde fra 9 til 17, eller hvad man nu gør. Men man er her jo også udenfor arbejdstiden. Og der er der altså forskel på, om du kommer som en canadier eller en fra Sudan, sagde Lars Løkke Rasmussen.

– Så vi siger helt åbent: Kan vi lave noget differentiering her, så vi gør det lidt enklere for nogle lande, som vi i forvejen har stor samhandel med.

Listen med de 12 lande, som regeringen vil sænke beløbsgrænsen for:

USA
Singapore
Kina (inklusive Hong Kong)
Australien
Canada
Japan
Brasilien
Malaysia
Indien
Thailand
Mexico
Rusland

Nej. nej, nej! Det er jo bare mere indvandring, mere benzin på det katastrofale bål der blev startet i 60’erne. Og det er jo ikke europæere fra Canada og USA dette vil tiltrække. Grænsen er sænket for at få lavtlønsarbejdere. Disse vil vælte ind fra Indien. Måske Mexico, Thailand og de værste slumnegere fra Brasilien. Og selvfølgekig flere af de i forvejen talrige kinesere. Vi skal ikke have en beløbsgrænse. Vi skal have NUL indvandring. Er der akutopgaver som kræver et kortvarigt visum, så denne specifikke opgave kan løses, så er det ikke et problem. Men det vi har set de sidste tres år er hæmningsløs indvandring, så nogle få kan få gavn af brune hænder, mens samfundet rives ned som bivirkning. Det er intet andet end folkeforræderi.

Kære regering, vi laver vores egne arbejdere. Det er jeres simple opgave at give incitamenter, så vi kan få masseproduceret danske børn. Men det gør I ikke, For I er ikke repræsentanter for folkets vilje. I er kriminelle landsforrædere. Overnat i en udtjent vindmølle. Permanent.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Ultra kastede børn for pædofil

I 2019 lavede DR [Danmarks Rådenskab, red.] et børneprogram ved navn “Ultra Smider Tøjet”, hvor …

10
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
6 Kommentartråde
4 Tråd kommentarer
3 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
7 Kommentarorer
Lars Agerbæk med æClausKomponistenLord LollandDaniel Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
LarsLarsen
Gæst
LarsLarsen

Kæft det er sindsygt… Hvad fanden tænker de på?

Lord Lolland
Administrator

De tænker på bundlinjen, intet andet.

Lord Lolland
Administrator
Komponisten
Gæst
Komponisten

Print en masse plakater og sæt dem op i nattens mulm og mørke.

Oversætteren
Skribent

Hvis de nu sendte arbejdsløse udlændinge ud, så kunne vi i det mindste snakke om at importere såkaldt produktive arbejdere, men det gør de jo ikke. De lægger selv op til, at folk kan få den tanke, at de vil udrydde befolkningen.

Daniel
Gæst
Daniel

Jeg er overrasket over at Rusland er en af landene. Er de ikke bange for at russererne hakker noget?

Lord Lolland
Administrator

Hvis vi får de bedste russere ind så bliver de automatisk danskere og så kan de ikke begå cyber imod os.

Komponisten
Gæst
Komponisten

Den hvide mands raseri vil få voldsomme konsekvenser for Europa, det vil sikkert ende i borgerkrig, hvis det fortsætter på denne måde.

En af Lars Lykkes primære drivkræfter må simpelthen være grådighed og fadbamser. “ingen kommentarer”, nej, ligesom med billagssagen har du jo nok ingen kommentarer når dit fædreland bliver ofret på det multikulturelle alter…

Lars Agerbæk med æ
Gæst
Lars Agerbæk med æ

DAISY ER INGER STØJBERG!?!?!? Holdkæft hvor vildt!!!