Hjem / Indsigt / Brett Kavanaugh bliver højst sandsynligt nomineret

Brett Kavanaugh bliver højst sandsynligt nomineret

51 af det amerikanske senats 100 medlemmer har nu stemt ja til at gå videre til sidste nomineringsrunde af højesteretskandidaten Brett Kavanaugh. Den endelige afstemnning vil finde sted i morgen.

Ift. nomineringen har spekulationen gået på, hvordan de tre republikanske senatorer Jeff Flake, Susan Collins og Lisa Murkowski og den demokratiske senator Joe Manchin ville stemme. Indtil videre har alle disse, pånær Murkowski, stemt ja; Collins siger dog, at hun først vil offentliggøre sin endelige intention senere i dag. Men hvis alle andre stemmer i morgen, som de har stemt i dag, er hendes holdning i grunden ligegyldig. I så fald står det nemlig 50-50 i senatet, hvilket betyder, at retten til at afgøre sagen tilfalder vicepræsidenten.

Nomineringen har været ét langt og frastødende cirkus, og jeg har ærligt talt ikke gidet at følge det særlig nært. Det korte af det lange er dog, at en række kvinder er stået frem med meget gamle og yderst dubiøse sexanklager mod Kavanaugh.

Den første, Christine Blasey Ford, påstår, at Kavanaugh forsøgte at voldtage hende, da han var 17 og hun var 15, mens en anden kvinde, Deborah Ramirez fortæller, at Kavanaugh drak sig fuld til en fest og viste hende sin dillermand. Sikke traumer hun må leve med. Den demokratiske senator Cory Gardner har desuden fået tilsendt et anonymt, men fuldkomment, helt og aldeles sandfærdigt brev, hvori der står, at en fuld Brett Kavanaugh i 1998, efter at have mødtes med en gruppe venner på en bar, skubbede en af de tilstedeværende kvinder mod en mur på en “meget aggressiv og seksuel måde”.

 

“Højesteretsdommeren strammede rebet om hendes håndled og ankler. “Nu er det tid til, at du skal mærke lovens lange arm”.”

 

Min yndlings Kavanaugh-voldtægtshistorie kommer imidlertid fra (((Julie Swetnick))), der egentlig ikke direkte beskylder højesteretskandidaten for noget, men blot siger, at han var tilstede ved adskillige ‘gruppevoldtægtsfester’ i løbet af 80’erne. Underforstået her må vel nødvendigvis være, at også Swetnick selv har besøgt flere af disse fester. Havde hun ikke været jøde, ville jeg undre mig meget over, hvorfor hun flere gange har valgt at tage til fester, hvor hun åbenbart vidste, at man risikerede at blive gruppevoldtaget. Ja, ikke nok med dét, hun påstår faktisk selv at have været et af ofrene.

Hidtil har hun, som tidligere nævnt, ikke påstået, at der skete noget mellem hende og Kavanaugh; jeg fik dog et lidt anderledes svar, end jeg havde forventet, da jeg kontaktede hende i sammenhæng med denne artikel.

Det var Brett Kavanaugh, der voldtog mig. Jeg husker det tydeligt“, erkender en grådkvalt Julie Swetnick. “Jeg lå på sengen, og han tårnede sig op over mig—han var mindst to meter høj. Han dryppede af sved, og det fik hans lyse lokker [jeg kan ikke finde nogen information om Kavanaughs højde, men er til gengæld ret sikker på, at han ikke er lyshåret, red.] til at klistre til hans hud og delvist dække for hans gnistrende øjne. De var blå som gasflammer. Efter et stykke tid så jeg, at han på sin ene overarm bar et hagekors. Det var først i dette øjeblik, det gik op for mig, at han hele aftenen igennem havde været iklædt fuld SS-uniform.

Under hele interviewet var det som om, jeg kunne høre Swetnick stønne. Det tog overhånd, hvilket fik mig til prompte at afslutte vores telefonsamtale, da hun gik i gang med at beskrive Kavanaughs penis, der åbenbart var “lige så lang som en togvogn, der stille tøffede mod Auschwitz“.

Udover disse eskapader har Kavanaugh-sagen også indebåret en granskning af mandens foretrukne slangudtryk fra hans teenageår. Et drukspil—”djævelens trekant”—ham og hans venner spillede, er f.eks. blevet tolket som noget nærmere én af Julie Swetnicks sexfantasier. Men hvis dette skulle være tilfældet, ville man også være nødt til at tro på, at det var Kavanaughs ven Bernard McCarthy, der i 1983 opfandt trekanten (forstået som noget seksuelt).

Som om det hele ikke var åndssvagt nok, er den fede jødiske “komiker” Amy Schumer og den mindre fede, men lige så jødiske, Emily Ratajkowski begge blevet anholdt i sammenhæng med en anti-Kavanaugh-demonstration. Dette ville ikke være nogen særlig interessant historie, hvis det ikke var fordi Schumer havde forsøgt give den som arbejderklassehelt ved at stikke sin flæskede lab i vejret, og dermed fik skabt et meme, vi forhåbentlig vil kunne nyde længe fremover.

Om Eric Kreutzmann

Tjek også

(((Senator))) i færd med at afkriminalisere pædofili

Statssenator i San Francisco, Scott Wiener, har fået grønt lys til at sende et lovforslag …

5
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
3 Kommentartråde
2 Tråd kommentarer
4 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
4 Kommentarorer
Ingolf GaboldsenClausOversætterenEric KreutzmannClaus Boatsinker Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Claus Boatsinker
Administrator

Tak for artiklen. Det har været alt for modbydeligy et studie i undergravning at følge med i til også at skulle skrive om det, og det er altså ikke lige sjovt at være fast lytter af Fash the Nation når dette klovnepis har været hovedtema over så lang tid. Tiresome.jpg

Oversætteren
Skribent

Man burde se Kanannaugh’s opening statement på 45 minutter på youtube. Her er en knust og grædende mand, der sidder og fortæller, at han har gjort alt det systemet har sagt, han skulle. Han sidder grådkvalt og fortæller om alle de kvinder, han har haft som praktikanter. FLERE end nogen anden dommer i hans position. Og om hans mor der arbejdede sig op fra indenting, selvom hun blev diskrimineret af gamle hvide mænd på hendes arbejdspladser… Men lige lidt hjælper det.. Han er en trussel mod Roe V. Wade, så han skal bare ødelægges… Det hjælper aldrig at cucke.. Hvor vover han også at tage forfatningen bogstaveligt..

Claus Boatsinker
Administrator

Det skal skræmme andre hvide mænd fra at søge høje embeder. Dette er hvad de vil blive udsat for.

Ingolf Gaboldsen
Gæst
Ingolf Gaboldsen

Emily er 1/4 Azkhanazi