Hjem / Akbaring / PET skaber kaos for at beskytte iranske terrorister? Båt. Båt. Båt. Båt. Båt.

PET skaber kaos for at beskytte iranske terrorister? Båt. Båt. Båt. Båt. Båt.

OPDATERET: Præsident Trump kommenterer situationen.

 

Man kunne sagtens formode at det danske efterretningsvæsen er i ligeså en sørgelig forfatning som de amerikanske og tyske af slagsen, og at de arbejder for en dybstatslig dagsorden, der er i modstrid med det danske folks interesser. Hvor sandheden ophører og hvor løgnen begynder er selvfølgelig ikke til at vurdere og man forventer naturligvis hemmelighedskræmmeri fra disse James Bond-klovne.

Men. Ifølge dem selv lukkede de Danmarks infrastruktur ned sidste weekend for at beskytte iranske terrorister, som de åbenbart agerer personlig sikkerhedsstyrke for. Det er her situationen bliver alvorlig og at vi kan beskue hvor langt ude Klovnedanmark er. På samme måde som danske politikere og staten aktivt støtter terrorgrupper i Syrien, så er det åbenbart også tilfældet i Iran. Og ikke alene huser vi i hobetal forbrydere af enhver slags, vi yder dem også bistand og beskyttelse. Man savner ord.

I går aftes kunne DR Nyheder fortælle, at årsagen til fredagens politiaktion og nedlukning af Sjælland var, at PET frygtede for sikkerheden hos gruppen af eksil-iranere med tilknytning til ASMLA.

Politiaktionen i Danmark blev ifølge DR Nyheders oplysninger sat i værk, fordi PET var bekymret for herboende iraneres sikkerhed, men den trussel kender talspersonden fra ASMLA i Holland således ikke noget til.

ASMLA er imod Irans regering og har afdelinger flere steder i Europa, der kæmper for at løsrive sig fra det iranske præstestyre og oprette en selvstændig stat i den sydvestlige del af landet. Iran betragter ASMLA som terrorister, mens grupen ikke er på EU’s liste over terrorbevægelser.

– Vi er kun den politiske del af bevægelsen Ahwaz National Resistance (ANR) og står for mediehåndtering. Vi ved ikke noget om detaljerne, og vi har ikke haft noget at gøre med planlægningen. Vi formidler bare, hvad der er sket, hvordan og hvorfor, sagde Yaqoub Al Tostari, der af sikkerhedsmæssige årsager bruger dette som dæknavn.

Han kaldte samtidig angrebet for ‘et legitimt mål’.

Den danske gren af ASMLA holder til i Ringsted, hvorfra den blandt andet laver tv til tilhængerne.

– Vi kom her for at være i sikkerhed, men vi føler os ikke sikre. Europæiske regeringer skal gøre mere for at beskytte politiske aktivister, sagde datteren til stifteren af ASMLA, Ahmad Mola Nissi til Reuters.

Man kan altså formode fra det PET selv oplyser, at vi ofrer betydelige ressourcer på at være part i en terrorgruppes aktiviteter, og at vi yder den beskyttelse her i Danmark. Det er gennemført sy’t. Man kan selvfølgelig ikke undre sig over, at støtter af Irans regering eller denne selv søger at bekæmpe denne arabiske separatistgruppe, men der er noget man KAN undre sig over: Hvorfor tillades det at fremmede udøver deres etniske konflikter i vores hjem? Hvor vores børn leger? Hvor vi skulle kunne gå i tryghed fra disse mellemøstlige barbarer? Der skal da ikke rende iranere rundt i Danmark uanset deres holdninger, og da slet ikke nogen som direkte eller indirekte er del af en konfliktsituation på et andet kontinent. Er det da ikke fantastisk, hvor mange samfundsplager det simple mantra “Danmark for danskerne” kan afhjælpe helt og aldeles? Tænk hver dag på hvilken trivsel der kunne blive os til del, hvis bare vores elite tog danskernes parti i alle væsentlige samfundsanliggender.

Hvem giver PET grønt lys til at klovne rundt og mandsopdække terrorister, så man kan lade dem starte en borgerkrig? Dette er naturligvis Israels våde drøm; at kaste Iran ud i kaos i stil med Syrien. Det ved vi. Men hvorfor er det politiets efterretningstjeneste som holder hånden over disse djævle, stik imod Danmarks og folkets interesser?

Spørgsmålene hober sig op. Jeg er fristet til at forlade mit pompøse kontor og slentre lidt længere ned ad Krystalgade for at stille disse spørgsmål til nogen, der måske sidder inde med ikke så få svar.

Terroristerne er i det mindste taknemmelige og priser deres bodyguards i PET for disses hædersløse aktiviteter.

En iransk oppositionsgruppe, som flere herboende eksil-iranere tilhører, har sendt en hilsen til den danske efterretningstjeneste, PET.

Det fremgår af et opslag, som gruppen ved navn ASMLA, offentliggjorde på sin hjemmeside, mens store dele af Sjælland og Fyn var lukket ned i en usædvanlig politiaktion.

Vi skal med al tydelighed have filtret en masse tråde ud, og på en eller anden måde få drænet den ildelugtende sump, som vores dybe stat består af. Fra PET til embedsmandsvældet, så foregår der tydeligvis mange danskfjendske aktiviteter, der ikke giver nogen som helst mening, hvis man ser dem med folkebriller på. Men tager man de rodløse, globalistiske briller på, så er der rigtig megen råddenskab som pludselig virker logisk.

Dræn sumpen!

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Ultra kastede børn for pædofil

I 2019 lavede DR [Danmarks Rådenskab, red.] et børneprogram ved navn “Ultra Smider Tøjet”, hvor …

4
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
3 Kommentartråde
1 Tråd kommentarer
3 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
4 Kommentarorer
Ulla EskandaniOversætterenClaus BoatsinkerIngolf Gaboldsen Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Ingolf Gaboldsen
Gæst
Ingolf Gaboldsen

Der er ingen tvivl om at gruppen stod bag et angreb der dræbte 29 mennesker til en militærparade.

Og jeg tror faktisk at man lyttede til efterretninger fra den Iranske regering. Anders Samuelsen var ude og sige man havde fået information fra Iran omring terrorister i Danmark, umiddelbart efter angrebet. Og ASMLA indrømmede da også de var bag. Han lovede endda der ville komme følger, hvordan kan de blive totalt fredet på to uger.

politiken.dk/udland/art6721550/Er-der-en-dansk-forbindelse-til-iransk-terrorangreb-vil-det-f%C3%A5-f%C3%B8lger

www.usnews.com/news/world/articles/2018-09-22/the-latest-iranian-news-agency-20-wounded-in-parade-attack

en.farsnews.com/newstext.aspx?nn=13970711000970

Men så kom memoet fra John Bolton om at det var frihedskæmper ligesom vennerne ISIS og Al-Nusra i Syrien. Nok derfor det tog så lang tid og vi var forvirret.

Oversætteren
Skribent

Den Danske stat må jo vurdere, at den for mere ud af at være imod Irans nuværende regering end for.. Det er jo der, den må ligge..

Ulla Eskandani
Gæst
Ulla Eskandani

Endelig en artikel, der får sat PETs aktion ind i de rette proporioner! En talsmand for denne gruppe træder frem på DR1 og betegner nedslagtningen af /5 iranske soldater under en fredelig parade som “lovlig”. Rystende uetisk!

Har vi mistet vores dømmekraft her i landet???

Jeg er bestemt ikke tilhænger af præstestyret i Iran men denne sag er grotesk!