Hjem / Danmark / Enden på Radio 266b? (OPDATERET)

Enden på Radio 266b? (OPDATERET)

OPDATERING
Vi har lagt en .rar fil med alle afsnit til dato op på mega til dem der ikke kan vente på at vi får tilgængeliggjort dem på anden vis.
mega.nz/#!o64zUKbZ!yi5DublEWjcM1KBH8Ug41FM6pTKhlj21rju1j2YkFeo

Radio 266b er væk. Et år og fire måneder efter vi startede Radio 266b har vores podcast host, Soundcloud, fredag besluttet sig for at gøre en ende på legen ved at fjerne vores konto på siden og med den, alt indhold.

Vi havde aldrig regnet med at soundcloud skulle være vores host for evigt. Allerede dengang vi startede med podcastet, havde de allerede et rygte for at nakke nationalistiske podcast. Vi valgte dem fordi de var de billigste, og fordi vi tænkte at det ville tage dem længere at fjerne os end tilsvarende engelsksprogede podcast grundet sprogbarrieren. Vi fik ret. Hvor engelsksprogede putin-financierede hadpodcast sjældent holder mere end et par måneder, holdt vi næsten halvandet år.

En mere ærlig udgave af Soundclouds logo

 

Det er enden på Radio 266b på Soundcloud, men det er ikke enden på Radio 266b. Vi har stadig alle de originale filer, og Soundcloud er ikke det eneste sted man kan hoste et podcast. Vi har allerede oprettet en konto på libsyn, så når vi lige har fundet ud af alle indstillinger og fået hentet alle afsnittene op af Lollands arkiv/roekule, så begynder uploadingen af podcastet der. Det kommer måske til at tage lidt tid at få hele bag-kataloget op igen, men om end ikke andet lover vi mandagens afsnit er oppe så man kan lytte til og hente det her fra Dagens Blæser mandag.

Radio 266b er død! Længe leve Radio 266b!

Om Lord Lolland

Lars "Lord" Lolland, gennemsnitlig Lollandsk kontanthjælpsmodtager og uansvarlig redaktør på Dagens Blæser

Tjek også

Perverse bøsser hærger fynsk skov, Normiedanmark trækker på skuldrene

På den fynske side af Lillebæltsbroen ved Middelfart ligger den hyggelige Staurby Skov imellem familieboliger …

9
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
7 Kommentartråde
2 Tråd kommentarer
3 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
7 Kommentarorer
Goseph JoebbelsMax von LützowDanielClausMorningstar Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Claus Boatsinker
Administrator

En dag slipper vores tålmodighed op, og så er det os der lukker de frække munde på dem der har undertrykt dissidenters ytringsfrihed. Ironisk.

Daniel
Gæst
Daniel

Jeg er overrasket over at (((((((paypal))))) ikke har lukket jer ned endnu.

Oversætteren
Skribent

Fik i nogen besked fra soundcloud inden eller efter de lukkede jer ned?

Claus Boatsinker
Administrator

Jeg fik tre mails af svanserne på een gang, den sidste om at de havde slettet vores konto.

Morningstar
Gæst
Morningstar

De flesta sänder från Spreaker som dessutom har en väldigt funktionell chatt. Ett annat alternativ kan ju vara Podbean.

Daniel
Gæst
Daniel

Enig med dem der nævner speaker. NMR er ikke blevet lukket ned selvom de har været på platformen i over 2 år nu. Da de er meget mere højprofil end Radio266b (1,863,617 plays og 196,050 downloads www.spreaker.com/user/radionordfront ) så kan jeg varmt anbefale dem som platform da de går ind for ytringsfrihed (med den åbenlyse grænse at man ikke må gå ind for vold eller andre ulovlige ting) Det var noget jeg nævnte for lang tid siden at (((Soundcloud))) var en dårlig platform, så jeg er overrasket over at det tog så lang tid med at i blev shoahed på (((Soundcloud)))

Hillbilly
Blæser læser
Hillbilly

Radio 266b er ikke død, men lever videre. 🙌

Goseph
Blæser læser
Goseph

Forhåbentlig finder i en god platform, ellers må det jo være selv-hosting.