Hjem / Samfund / Rumænien: Kernefamilien versus homolobbyen

Rumænien: Kernefamilien versus homolobbyen

Forskellige lande har forskellige syn på homofiles perversiteter. Nogen lande prøver at beskytte børn mod propaganda, der skal normalisere deres livsstil. Nogen dømmer dem til døden.

Andre lande dekorerer disse bøssekarle med hæder og ære og tilsværter således vores egne hellige institutioner.

I Rumænien har man også i sin grundlov indskrevet at ægteskab indgås mellem ægtefæller, men som i alle andre land ramt af pisklovnevira, så prøver bæryttere og landhvaler at infiltrere denne kerne af samfundet og undergrave den ægteskabelige definition. EU har tidligere forsøgt at tvinge Rumænien til at anerkende samlevende sodomitter som “ægtepar”. Der findes heldigvis folk i Corneliu Zelea Codreanus fædreland, som IKKE mener at mænd der onanerer i hinandens røvhuller, skal ligestilles med raske mænd og kvinder, der søger velsignelse gennem ægteskabets bånd. Disse folk, repræsenteret i Koalitionen for Familien, vil nu redde institutionen og klart definere hvad et ægteskab er. 

Henover weekenden har rumænere mulighed for at tilkendegive, om det i fremtiden skal være umuligt for homoseksuelle at blive gift.

Helt konkret handler folkeafstemningen om at ændre ordlyden i landets forfatning.

I dag fastslår den, at et ægteskab indgås mellem “ægtefæller”. Men ved folkeafstemningen skal vælgerne tage stilling til en præcisering: At et ægteskab kun er mellem “en mand og en kvinde”.

Afstemningen, der støttes af alle partier undtagen et, er blevet en realitet, efter at organisationen ‘Koalitionen for Familien’ i 2016 samlede tre millioner underskrifter til at høre folkets stemme.

Bøsser og lesbiske er bekymrede for, at afstemningen vil fremme et mere intolerant samfund, hvor kristne og konservative værdier får forrang.

Visse grupper er altid på konfrontationskurs mod Moder Natur, og dermed også mod det traditionelle Europa. Når man på den måde angriber et folks historie, kultur, religion og grundlæggende familieværdier, så må man også forvente at der kommer et modsvar. Med deres afskyelige opførsel har homolobbyen og dem der har båret denne på hænder og fødder (og en arm i røven), selv båret brænde til det bål, der bliver deres eget endeligt.

Kritikere minder om, at disse kristne og konservative værdier allerede fremmes i andre østeuropæiske lande med autoritære tendenser. Det gælder for eksempel Polen og Ungarn.

Amnesty International og grupper i EU kritiserer også afstemningen.

Folkeafstemningen er ugyldig, hvis færre end 30 procent af vælgerne stemmer. Derfor opfordrer flere regnbueorganisationer folk til at blive hjemme.

Ja, entusiasmen for demokratiet lader kun til at eksistere, når folk vælger rigtigt. Ellers kan man jo ignorere resultatet, som det sker i afstemninger der vedrører EU’s autoritet. Alternativt kan man gøre som i Californien, hvor folket overvældende stemte nej til homofiles ægteskabsret, da de vedtog Proposition 8. Da sagde en aktivistik dommer efterfølgende blot “lol, nej, jeg erklærer at det er imod forfatningen, for vores ‘Founding Fathers’ var HELT klart for bæsex og bøssepar, det fremgår TYDELIGT af forfatningen; afstemning annulleret! XDDD”. Hvad skal man med folkeafstemninger, hvis deres autoritet kan undermineres på den vis? Dommervælde eller folkestyre. Har man det første er det sidste en illusion.

Der vil altid være pression for at underminere normalitet, normer og traditioner. Vi lever trods alt i år 2018 på planeten Klovnepis. Den Internationale olympiske Komité har således også nyligt tvunget Japan til at indskrænke deres ytringsfrihed, så AIDS-spredere kan nyde særlig beskyttelse. Læs om denne skamfulde kapitulation på Daily Stormer.

Held og lykke og evig frelse ønsker Dagens Blæser de brave rumænere bag Koalitionen for Familien. Må denne kamp mod sodomi være startskuddet til en genrejsning, som kan inspirere langt udover Rumæniens grænser. Kæmper man for folk og fædreland, er en central del af dette også kampen for at beskytte kernefamilien. Vi har nu i seks år tilladt analdjævle at “gifte sig” (besudle) vores kirker, mens vi inden da i tusind år har levet i pagt med naturen. Vejen til at genoprette normalitet kan virke stejl, men vi skal aldrig give os en tomme. Ræk Pape og hans lige en lillefinger og så tager de hele armen (O P   I   R Ø V E N).

Lev i overensstemmelse med Moder Natur og så er du på stien mod trivsel.

 

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Ultra kastede børn for pædofil

I 2019 lavede DR [Danmarks Rådenskab, red.] et børneprogram ved navn “Ultra Smider Tøjet”, hvor …

2
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
2 Kommentartråde
0 Tråd kommentarer
2 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
2 Kommentarorer
KristianOversætteren Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Oversætteren
Skribent

Godt at se..

Kristian
Gæst
Kristian

Pape har medaljen på når han blir hugget i skideren af hans overdimensionerede Peter Pedal.