Hjem / Akbaring / Kendisblogger gået for nær af kontaktsøgende skægbarn

Kendisblogger gået for nær af kontaktsøgende skægbarn

Ingen kender Isabella Löwengrip i Danmark, men i Löfvenlandia, på den anden side af Øresund, er hun en stor ting. En blogger og sminkedukke som har tjent kassen på sin virksomhed. Hun har et dejligt hus til et tocifret millionbeløb, men der har for nyligt været skår i kendisglæden. En uvelkommen mand er flere gange dukket op ved hendes bolig, og dette bryder hun sig ikke om. Forståeligt nok. Hun har derfor lagt billeder fra overvågningskameraer ud på nettet for at få identificeret vedkommende. En man som nok ikke hedder Magnus eller Jonas, men snarere Abdelhani eller Mohammed. Hun bad hendes skare af fans om at komme med oplysninger om muggifjæs, så hun kunne kontakte sit vagtselskab.

Fint nok. Eller hvad?

Nej. Dette er tværtom topmålet af hykleri, fra den politisk korrekte elite, der nådesløst promoverer multikultur og åbne grænser. I Isabellas tilfælde anerkender hun ikke engang konceptet landegrænser.

Hvorfor lukker hun døren til sit hus for de fremmede? En hoveddør er blot en menneskelig konstruktion; et koncept der deler verden i og udenfor huset op i “dem” og “os”. Usmageligt, ikke sandt?

Da migrantinvasionen trak store overskrifter i 2015, og de forskellige europæiske lande blev delt op i “åbne grænser” og “begræns invasionen”, så var mange ude at godhedssignalere. Nogen ud i det ekstreme. Isabella Löwengrip gik Fuld Retardo, og nu kan vi så få år senere ryste på hovedet af hendes vamle hykleri. Læs engang (PÅ SVENSK, GULP):

“Hvem tror I at I er?”, skråler hun. Hvad bilder I jer ind at tro at I har et fædreland, når folk fra andre kontinenter kræver retten til det? Landegrænser er en konstruktion og vi deler alle denne jordklode. Eller… hvide skal dele deres del af kloden med klodens værste, mest dødelige bioaffald. Det har jeg lært af Isabella Löwengrip.

“Det er mig der står herude og banker på. Luk op din svennehora!”

“Hvad sker der lige med den racistiske hoveddør? Er hun nazifascist, eller hvad??”

“Yo, Löwengrip, jeg er kommet som kaldet. Tusindvis af kilometer. Og så har du kun en lukket dør at vise? WTF?”

Nu venter vi på, at hun giver Habib en uforbeholden undskyldning, fjerner sin hoveddør, undlader at låse sin bil og opsiger kontrakten med hendes vagtselskab. Nu må hun vise at der er ikke noget der hedder “mit hus” eller “min bil”. Folk kommer meget langvejs fra, som kan have brug for disse goder i langt højere grad end du og jeg – og Isabella. Hvordan kan hun leve med selv selv? Fjern den hoveddør!!!

Dit træk, Löwenthot.

Der mangler et sted mellem én og syv somaliere på det billede.

Uddybende kommentar fra Dan Eriksson og Daniel Frändelöv:

www.youtube.com/watch?v=OV13KNS4oGU

Læg en kommentar.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Lys fremtid for forlaget Logik

De fleste har nok hørt om Logik Förlag, det svenske forlag der har alt indenfor …

14
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
8 Kommentartråde
6 Tråd kommentarer
4 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
10 Kommentarorer
kenneth nielsenClaus BoatsinkerMorningstarOversætterenSimon Templar Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Eric Kreutzmann
Skribent
Eric Kreutzmann

Hvor gammel er hun? Af en eller anden grund ligner ca. 99% af de der afblegede makeup-skøger 35-årige, der prøver at se ud som om, de er 16.

Daniel
Gæst
Daniel

Jeg tror at 35 år er et godt gæt som nok er tæt på sandheden.

Tom Venster
Gæst

En for tidlig aldret tøyte som kun later som at hun liker mangfold for å dydsblotte foran sine akkurat like hyklerske venner. Si at det ikke er slik!

PS. Jeg tror jeg blir nødt til å stjele denne sak.

Kristian
Gæst
Kristian

Det er fair nok at hun har en hoveddør, det begynder jo at blive koldt… Men at hun låser døren er ren racisme, absolut had af mennesker pga. deres hudfarve.

Håber snart det bliver ulovligt at låse huse/biler/cykler.
Er faktisk chokeret over at Hr. Lykke ikke har skubbet en sådan lov igennem, og også chokeret over at Hr. Pape ikke har stukket en lign. lov igennem angående bagdøre.

Kristian
Gæst
Kristian

Det er nok lige omkring nu at hun ærgre sig over ikke at have en 192cm 110kg’s fuldskæget steroide-nazi-patriark til at med brutal vold beskytte hende fra ethvert han-væsen der kommer inden for et øksekasts afstand af hende.

Så er det godt hun har hendes horepenge og hendes private vagtværn til at beskytte hende fra de bæster hun advokere for.

Har samfundets fattige også råd til vagtværn og tusindvis af instagram følgere til at identificere voldtægtsperkere for dem?.. og hvis ikke; hvordan kan det så være at venstrefløjen påstår at de står på samfundets svages side? :thinking::thinking:

Simon Templar
Gæst
Simon Templar

..Så hun er også barnerøver.

Oversætteren
Skribent

Både hende og hendes stalker har ramt muren..

Morningstar
Gæst
Morningstar

Läste på Twitter att hon är väninna med Annie Lööf. Blondinbella förtjänar all berikning och hennes kompis med för den delen.

kenneth nielsen
Gæst
kenneth nielsen

en beskidt væmmeligso