Hjem / Andet / MODBYDELIG KARRYLUDER SIGER OP
U.S. Permanent Representative to the UN, Ambassador Nikki Haley meets Israeli Prime Minister Benjamin Netanyahu at his office in Jerusalem, June 7, 2017. U.S. Permanent Representative to the UN, Ambassador Nikki Haley meets Israeli President Reuven Rivlin at the President’s Residence in Jerusalem, June 7, 2017.

MODBYDELIG KARRYLUDER SIGER OP

Trumps FN-ambassadør, den næsten toiletkyndige Nimrata “Nikki” Randhawa Haley, har besluttet sig for at forlade sin post.

Her på Blæseren er vi en smule mere begejstrede over hendes beslutning end Ben Shapiro.

Ovenstående reaktion er selvfølgelig ikke særlig overraskende. Haley er en zionistskøge af første rang. Da USA forlod FN’s Menneskerettighedsråd—hvilket jo umiddelbart lyder ganske fornuftigt—var det fordi, folk som bl.a. Nimrata Haley ikke syntes, at rådet var Israel-venligt nok.

Det er selvfølgelig svært på nuværende tidspunkt at sige, hvorfor Haley træder tilbage. En optimist kunne måske tænke, at de mere undergravende elementer af Trump-regeringen er ved at give op, nu hvor det efterhånden er ved at gå op for dem, at de ikke kan vælte ham. Dette ville dog være en lidt underlig forklaring ift. netop Haley. Hendes job er at beskytte Israels interesser, og dette er mere eller mindre det eneste punkt, hvorpå Trump-regeringen stiller jøderne tilfredse.

Det er desværre heller ikke garanteret, at vi endegyldigt er sluppet af med hende. Iflg. Trump selv snakkede han og Haley nemlig om, at hun muligvis kunne vende tilbage til sin post om seks måneder.

Jeg fornemmer umiddelbart, at hun har fået et midlertidigt job, som ikke tager så lang tid at gennemføre. Jeg siger ikke, at jeg ved, hvad det er—men bliv nu ikke alt for overrasket, hvis du, næste gang du går ind for én af dine yndlingshjemmesider, såsom Curry XXX eller Mumbai MILFs, ser en video med titlen “Former UN Ambassador fucks the entire Knesset”.

Om Eric Kreutzmann

Tjek også

Mundbind, muggier og båtlyde

Meh. Det er min ærlige reaktion på coronavirus efter 8-9 måneder. En sund jydekrop har …

4
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
2 Kommentartråde
2 Tråd kommentarer
2 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
3 Kommentarorer
Claus BoatsinkerEric KreutzmannClausOversætteren Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Oversætteren
Skribent

Der er nok lige nogle sydstatsflag, der skal pilles ned af inderen. Hvid kultur og stolthed duer jo ikke, når man skal være multikulturelle.

Claus Boatsinker
Administrator

Hvis man har mere champagne på køl er det nu den skal åbnes. Na-na-na-na… o.s.v. Nok bliver afløseren nok ikke en /voresgut/, men vi skal fejre små sejre såsom denne hores exit.