Hjem / Danmark / I dag er en god dag

I dag er en god dag

I går kommenterede jeg, at vi absolut skal fejre vores små sejre og indsnuse hverdagens glæder, i forbindelse med at den fortovspøllende krigsforbryder Nimrata Randhawa stoppede som amerikansk FN-ambassadør.

Og de gode nyheder fortsætter.

DR fyrer op mod 400 i dag – alle berørte er nu underrettet

Hvad kalder man 400 fyrede DR-medarbejdere? En beskeden men absolut god start. De skulle være affyret med en kanon.

I mailen, som Ekstra Bladet har offentliggjort, oplyser generaldirektøren, at alle de berørte er indkaldt til samtaler, og at resten af medarbejderne vil blive informeret om omfanget senere på dagen.

Derudover opfordrer hun til, at medarbejderne tager sig godt af hinanden “på denne svære dag”.

WOMP WOMP! Jeg håber ikke i afbrød nogen, der var midt i produktionen af en tudehistorie om en eller anden flok perkere.

25 ledere blev allerede afskediget 18. september, da spareplanen blev meldt ud, og omkring 60 medarbejdere har ifølge Mediawatch allerede søgt om frivillige aftrædelser, mens 26 har fået tilbudt andre job på nye vilkår.

Alligevel vil antallet af afskedigelser være højt, og det bliver en lang og trist dag i DR. Det sagde fællestillidsmand for mediehusets journalister til TV 2 foruden for orienteringen til medarbejderne:

– Det har været en benhård periode siden september. Mange har ønsket afklaring, så de kunne komme videre i deres liv. For os og Dansk Journalistforbund har det været en arbejdsperiode for at minimere antallet af afskedigelser, og vi er kommet frem til 35 til 40 færre, siger Henrik Vilmar.

I burde komme ud at lave noget manuelt arbejde. Danmark mangler jo altid ukvalificeret arbejdskraft. Og hvis det ikke kan blive i en lejr, så må det danske arbejdsmarked være alternativet. Tænk ligefrem at gøre gavn. En fjern tanke for disse uslinge.

Han oplyser, at man har arbejdet helt frem til sent i aftes på at omplacere medarbejdere.
Har beredskab klar

Besparelserne sker som konsekvens af medieaftalen, hvor public service-koncernen skal skære knap 20 procent af budgettet over de kommende fem år.

Aftalen blev indgået mellem Dansk Folkeparti og regeringen i juni i år, og den skal give besparelser for 420 millioner årligt, oplyser DR.

Til helvede med jer. Hvis man vil se hele Danmarks Radios multikulturelle, feministiske klovnepis opsummeret i ét billede, så er det tilstrækkeligt med at vise Maria Rørbye Rønn.

Hun ligner en karikatur af en person der har problemer med mange ting: national selvbestemmelse, grænser, patrikarkatet, mikroaggressioner, eksistensen af et “dansk folk” et cetera.

Det var bedre hvis nedskæringsaftalen bestod af F16-angreb, men en markant fyringsrunde er så klart værd at tage med. Man må håbe at flytningen af licensopkrævning til skattebilletten ikke er ensbetydende med øgede midler. Det vil uanset hvad pine mig gevaldigt at skulle begynde at medfinansiere dette gennemført svinske, danskfjendske foretagende.

Hejs flaget, kig mod den blå himmel, tag en lunge frisk luft og nyd de gode ting der trods alt sker.

Vi sætter pris på din ytring – læg en kommentar.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Perverse bøsser hærger fynsk skov, Normiedanmark trækker på skuldrene

På den fynske side af Lillebæltsbroen ved Middelfart ligger den hyggelige Staurby Skov imellem familieboliger …

4
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
4 Kommentartråde
0 Tråd kommentarer
2 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
4 Kommentarorer
LarsLarsenSimon TemplarGoseph JoebbelsOversætteren Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Oversætteren
Skribent

Det er bestemt et skridt i den rigtige retning.

Goseph
Blæser læser
Goseph

Alt der sænker DRs kapacitet til at hjernevaske boomer og zoomer segmentet er en sejr i sig selv!

Simon Templar
Gæst
Simon Templar

Der er altid brug for flere grænsevagter.

LarsLarsen
Gæst
LarsLarsen

HAHAHAHA HAHAHAHA HAHAHAHA HAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHA
DR’s fald åbner op for at vi kan træde til der hvor de engang stod. Hyggelige danske programmer, omkring Danmark, dets historie, dets folk og dets natur. Alt sammen kastet I et national romantisk lys. Noget man kan slappe af til.