Hjem / Danmark / Grænsekontrol forlænges – måske?

Grænsekontrol forlænges – måske?

Kristian Thulesen Dahl, som en fremskridtsmand engang fra talerstolen på et landsmøde kaldte for en tøsedreng, er utilfreds med regeringens grænsekontrol. Den er kun midlertidig, og dermed ikke permanent. Thulesen Dahl vil gerne gøre den mere midlertidig, så det ser han gerne finanasieret. Regeringen siger “super duper, bare der er flertal, XD, men ik’ lige nu”.

Selv det mest basale, at kunne værne om sit lands ydre grænser, behandler vores folkevalgte med en respektløs ligegyldighed, som igen understreger vigtigheden af retsprocesser, der kan dømme disse landssvigere meget, meget hårdt.

“Det var en mørk og stormfuld aften. Alle love, regler og retsprocesser var overholdt…”

Dansk Folkeparti kalder det “vildt overraskende”, at finanslovsforslaget fra regeringen ikke indeholder penge til at videreføre grænsekontrollen ved den dansk-tyske grænse.

Dansk Folkepartis formand Kristian Thulesen Dahl fortæller, at det under dagens planlægningsmøde med regeringen gik op for partiets forhandlere, at der efter 1. januar ikke længere er afsat penge til grænsekontrollen.

– Det vil sige, at hvis vi gennemfører regeringens politik, som den ligger på bordet foran os, så forsvinder grænsekontrollen til nytår. Det er en ganske stor overraskelse, fordi vi hele tiden har haft indtryk af, at regeringen var optaget af, at grænsekontrollen skulle fortsætte. Med mindre Dansk Folkeparti kræver penge afsat til fortsat grænsekontrol, så forsvinder den, siger Kristian Thulesen Dahl.

Vi har blandt partierne så ringe et udvalg, at hvis ikke frikadellespaderne, ledet af Kristian “flygtninge skal ud på arbejdsmarkedet” Thulesen “integration: ja tak” Dahl, så ville vi igen have svenske grænser. I øvrigt strammede de jo selv op med en form for paskontrol i Sverige, så de indtil videre i 2018 KUN har modtaget ca. 98.000 syriske skægbørn fra Congo. Som får familiesammenføring. Som har boligkrav. Og så videre. Præcis som i Danmark. At vi står i uvished mindre end tre måneder før en i forvejen helt utilstrækkelig grænsekontrol står til at ophøre, er topmålet af parlamentarisk fallit.

Finansminister Kristian Jensen fra Venstre kalder det dog ganske normalt og helt ukontroversielt, at grænsekontrollen ikke er nævnt i regeringens finanslovsforslag. Det skal nemlig først vedtages, at den midlertidige grænsekontrol skal forlænges, før man afsætter penge til det i finansloven.

– Det er helt i tråd med, hvad man gjorde i 2016 og 2017. Når der ikke er taget stilling til, om grænsekontrollen skal forlænges, så er der heller ikke sat penge af til det, siger Kristian Jensen.

Yo, prins Svans, det er oktober! Hvad med at vise respekt for Danmark, når nu dig og dine lige ulykkeligvis er kommet til magten i dette gudsforladte rige? Hvordan kan man ikke have en langtidsplan, når nu migrantinvasionen er et fænomen som vil vare i hundrede år, med mindre vi sætter lortehulslykkeridderne på plads? Er det FN’s Replacement Migration, som I søger at opfylde? Er det mere landsforræderi?

Han understreger, at det ikke kan tages som udtryk for, at regeringen er imod at forlænge grænsekontrollen.

– Regeringen har endnu ikke taget stilling til, hvorvidt grænsekontrollen skal forlænges. Og så er der heller ikke sat penge af til det. Men der ligger reserver i finansloven, så det er muligt at forlænge grænsekontrollen, hvis man ønsker det, siger finansministeren.

Oktober måned 2018: Regeringen har ikke taget stilling til om vi grænsekontrollen skal nedlægges til januar. Måske har jeg alzheimers, men jeg kan blive forarget igen og igen, når jeg oplyser mig selv om dette faktum.

Og ifølge Kristian Thulesen Dahl kan regeringen roligt regne med, at det bliver et krav fra Dansk Folkeparti i de kommende finanslovsforhandlinger:

– Vi kommer ikke til at lave en finanslovsaftale, hvor grænsekontrollen forsvinder, og det ved regeringen vel også godt. Det absurde er, at regeringen ikke af sig selv har afsat penge. Det er absurd, at vi skal stå nu og diskutere, om der er penge 1. januar til at drive grænsekontrollen, siger han.

Ja, det er absurd. Gennemført absurd. Vi levet i Klovnedanmark, og hvis du var i tvivl om hvorvidt der er brug for dit aktive engagement, så er den håbløse situation blandt vores styrende elite, eksemplet der skulle påvise det. De tænker som rodløse kosmopolitter, og styrer uden anger vores land mod afgrunden. Nationalismen er påkrævet som aldrig før. Og vi ved at det er kuren mod alle samfundets sygdomme.

Dagens Blæser insisterer på kommentarer fra vore læsere. Såfremt antallet ikke bedres, vil der komme en del flere Bagedyst-artikler.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Ultra kastede børn for pædofil

I 2019 lavede DR [Danmarks Rådenskab, red.] et børneprogram ved navn “Ultra Smider Tøjet”, hvor …

15
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
8 Kommentartråde
7 Tråd kommentarer
2 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
11 Kommentarorer
Din venClausLarsLarsenKlovneverdenPaxDanorum Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Ingolf Gaboldsen
Skribent

Den offentlige debat omkring grænsekontrol er en vindersag for dem begge. Så dem vil de gerne have. Jeg syntes dog det absurd at man lige skal fortælle mor (Eu), at man gerne vil forlænge den før man kan foretage sig noget.

Daniel
Gæst
Daniel

”Dagens Blæser insisterer på kommentarer fra vore læsere. Såfremt antallet ikke bedres, vil der komme en del flere Bagedyst-artikler.”

Hvad gør man hvis man godt vil skrive en kommentar men også vil have flere Bagedyst-artikler?

Goseph
Blæser læser
Goseph

Hvordan er mindre bagedyst artikler en trussel? Så længe det ikke er Pape som bager brunkager

Oversætteren
Skribent

Den nuværende grænsekontrol er mest for sjov.. Det er kun stikprøver ved de store veje.. Man kan bare tage de små veje istedet, hvis man har noget at skjule..

PaxDanorum
Gæst
PaxDanorum

Falder grænsekontrollen synes jeg kun det vil være empatisk at give DF det ekstra skub ud over kanten de har brug for. TAK FOR ALLE DE “DANSKE” IKKE-HIJAB KLÆDTE BÆSED AFRIKANERE OG ALDRIG FLERE.

Hvil i stykker i forrædere og alt det der, men det er nødvendigt med et seriøst nationalt modsvar til den internationale magtstruktur der anser kampen som værende evig og eksistentiel.

Klovneverden
Gæst
Klovneverden

Manden der har skrevet til Lars E. Jørgensen, har skrevet en 10-20 sider lang e-mail og sendt den til alle Danskere der er noget. Jeg har set mailen og der er gode sande ting, til gengæld er den simpelthen for autistisk, passiv aggressiv og med for meget “IT DA JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOS for det siger O-D-I-N siden nemlig”.

Jeg fatter ikke det er så svært at forstå for nogen at rød kalkning ikke er binær, men proces der kan strække sig over år. Med helt elementært menneskekendskab vil man lyn hurtigt komme frem til at passiv aggressiv “ITS DA JOOOOOS”-taktik uden skyggen af satire eller det der ligner, kan bruges på få udvalgte personer man personligt vurdere til at være klar til at høre det. Hvad man selv har opbygget af viden igennem research der har med sikkerhed tæller i 1000vis af timer, smider man i hovedet på folk der overhovedet ikke har hørt om det. Det svarer til at forvente folk forstår og bliver ingeniører af at læse en e-mail.

Det danske folk er blevet konditioneret til at ha’ en refleksreaktion når de høre ordet “jøderne”, straks tænker de 2. verdenskrig, Hitler og efterfølgende billeder med bunkere af lig. Hvordan fanden skal det gavne vores sag på nogen som helst måde?

At skyde lort og helt absurde påstande til normies der på aldrig har stiftet bekendtskab til sagen er at skyde sig selv i foden bare en lille bitte smule. Og så endda normies der har et direkte talerør med medierne!?!? Justkikemyshitup.jpg

Personen der har sendt e-mailen har latterliggjort sig selv og vores sag. ashekelforagoodgoy.avi

Det fandme op af bakke.

LarsLarsen
Gæst
LarsLarsen

Den evige jøde frygter bagekunst…

Din ven
Gæst
Din ven

Jeg er slet ik hardcore nok til det her sted men fuck jeg dør af grin:

” Kristian “flygtninge skal ud på arbejdsmarkedet” Thulesen “integration: ja tak” Dahl

hahahahha so true