Hjem / Danmark / Grænsekontrol forlænges – måske?

Grænsekontrol forlænges – måske?

Kristian Thulesen Dahl, som en fremskridtsmand engang fra talerstolen på et landsmøde kaldte for en tøsedreng, er utilfreds med regeringens grænsekontrol. Den er kun midlertidig, og dermed ikke permanent. Thulesen Dahl vil gerne gøre den mere midlertidig, så det ser han gerne finanasieret. Regeringen siger “super duper, bare der er flertal, XD, men ik’ lige nu”.

Selv det mest basale, at kunne værne om sit lands ydre grænser, behandler vores folkevalgte med en respektløs ligegyldighed, som igen understreger vigtigheden af retsprocesser, der kan dømme disse landssvigere meget, meget hårdt.

“Det var en mørk og stormfuld aften. Alle love, regler og retsprocesser var overholdt…”

Dansk Folkeparti kalder det “vildt overraskende”, at finanslovsforslaget fra regeringen ikke indeholder penge til at videreføre grænsekontrollen ved den dansk-tyske grænse.

Dansk Folkepartis formand Kristian Thulesen Dahl fortæller, at det under dagens planlægningsmøde med regeringen gik op for partiets forhandlere, at der efter 1. januar ikke længere er afsat penge til grænsekontrollen.

– Det vil sige, at hvis vi gennemfører regeringens politik, som den ligger på bordet foran os, så forsvinder grænsekontrollen til nytår. Det er en ganske stor overraskelse, fordi vi hele tiden har haft indtryk af, at regeringen var optaget af, at grænsekontrollen skulle fortsætte. Med mindre Dansk Folkeparti kræver penge afsat til fortsat grænsekontrol, så forsvinder den, siger Kristian Thulesen Dahl.

Vi har blandt partierne så ringe et udvalg, at hvis ikke frikadellespaderne, ledet af Kristian “flygtninge skal ud på arbejdsmarkedet” Thulesen “integration: ja tak” Dahl, så ville vi igen have svenske grænser. I øvrigt strammede de jo selv op med en form for paskontrol i Sverige, så de indtil videre i 2018 KUN har modtaget ca. 98.000 syriske skægbørn fra Congo. Som får familiesammenføring. Som har boligkrav. Og så videre. Præcis som i Danmark. At vi står i uvished mindre end tre måneder før en i forvejen helt utilstrækkelig grænsekontrol står til at ophøre, er topmålet af parlamentarisk fallit.

Finansminister Kristian Jensen fra Venstre kalder det dog ganske normalt og helt ukontroversielt, at grænsekontrollen ikke er nævnt i regeringens finanslovsforslag. Det skal nemlig først vedtages, at den midlertidige grænsekontrol skal forlænges, før man afsætter penge til det i finansloven.

– Det er helt i tråd med, hvad man gjorde i 2016 og 2017. Når der ikke er taget stilling til, om grænsekontrollen skal forlænges, så er der heller ikke sat penge af til det, siger Kristian Jensen.

Yo, prins Svans, det er oktober! Hvad med at vise respekt for Danmark, når nu dig og dine lige ulykkeligvis er kommet til magten i dette gudsforladte rige? Hvordan kan man ikke have en langtidsplan, når nu migrantinvasionen er et fænomen som vil vare i hundrede år, med mindre vi sætter lortehulslykkeridderne på plads? Er det FN’s Replacement Migration, som I søger at opfylde? Er det mere landsforræderi?

Han understreger, at det ikke kan tages som udtryk for, at regeringen er imod at forlænge grænsekontrollen.

– Regeringen har endnu ikke taget stilling til, hvorvidt grænsekontrollen skal forlænges. Og så er der heller ikke sat penge af til det. Men der ligger reserver i finansloven, så det er muligt at forlænge grænsekontrollen, hvis man ønsker det, siger finansministeren.

Oktober måned 2018: Regeringen har ikke taget stilling til om vi grænsekontrollen skal nedlægges til januar. Måske har jeg alzheimers, men jeg kan blive forarget igen og igen, når jeg oplyser mig selv om dette faktum.

Og ifølge Kristian Thulesen Dahl kan regeringen roligt regne med, at det bliver et krav fra Dansk Folkeparti i de kommende finanslovsforhandlinger:

– Vi kommer ikke til at lave en finanslovsaftale, hvor grænsekontrollen forsvinder, og det ved regeringen vel også godt. Det absurde er, at regeringen ikke af sig selv har afsat penge. Det er absurd, at vi skal stå nu og diskutere, om der er penge 1. januar til at drive grænsekontrollen, siger han.

Ja, det er absurd. Gennemført absurd. Vi levet i Klovnedanmark, og hvis du var i tvivl om hvorvidt der er brug for dit aktive engagement, så er den håbløse situation blandt vores styrende elite, eksemplet der skulle påvise det. De tænker som rodløse kosmopolitter, og styrer uden anger vores land mod afgrunden. Nationalismen er påkrævet som aldrig før. Og vi ved at det er kuren mod alle samfundets sygdomme.

Dagens Blæser insisterer på kommentarer fra vore læsere. Såfremt antallet ikke bedres, vil der komme en del flere Bagedyst-artikler.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Kritikken hagler ned på Jon Dahl: Kun plads til FIRE negere på landsholdet

Det var en regulær skandalekamp som Danmark spillede mod Gibraltar forleden. Der var sygemelding fra …

Efterlad et svar

16 Kommentarer på "Grænsekontrol forlænges – måske?"

Informer om
avatar
Sorter efter:   nyeste | ældste | mest stemt
Ingolf Gaboldsen
Gæst
Ingolf Gaboldsen

Den offentlige debat omkring grænsekontrol er en vindersag for dem begge. Så dem vil de gerne have. Jeg syntes dog det absurd at man lige skal fortælle mor (Eu), at man gerne vil forlænge den før man kan foretage sig noget.

Daniel
Gæst
Daniel

”Dagens Blæser insisterer på kommentarer fra vore læsere. Såfremt antallet ikke bedres, vil der komme en del flere Bagedyst-artikler.”

Hvad gør man hvis man godt vil skrive en kommentar men også vil have flere Bagedyst-artikler?

Claus
Gæst
Claus

Som du kan se er der lagt i ovnen til Bagedysten-skriveri…. Frikadellesider kan sige: “Se, en perker!” og få 200 kommentarer. Vi har for lav energi.

Den Funklende Vibe
Gæst
Den Funklende Vibe

Har Redaktionen forøvrigt været en tur inde i Uriaspostens kommentarspor?

De er begyndt at blive besynderligt woke hvad angår (((pædagogerne)))

http://www.uriasposten.net/archives/95578

Daniel
Gæst
Daniel

Jeg kan huske da jeg læsede Uriasposten dagligt (jeg er ikke ret tid der inde mere) at Balders kommentarer skillede sig meget ud fra de andre. Er der kommet flere til kommentarfeltet der er voke på JQ?

Daniel
Gæst
Daniel
Det er dog ikke alle der er voke på Uriasposten. Jeg fandt hurtigt denne meget klassiske bommerkommentar Nogle bloggere har tilsyneladende ladet sig smitte af den anti-jødiske propaganda fra kommunisterne, palæstinenserne, de radigale og islamisterne. Det er en historisk kendsgerning at 99% af de jøder som nazisterne og deres hjælpere forfulgte og myrdede løs på i Tyskland, Polen, Rusland, Frankrig, Ungarn, Holland, Belgien og Danmark mv. var harmløse, fredelige, uskyldige og fattige byboere og bønder. Nazisternes ondskab og uretfærdighed overfor jøderne udsprang af een galnings ondskab og skøre idéer. Hitler var den drivende kraft. Uden denne psykopat havde der ikke… Læs mere »
Den Funklende Vibe
Gæst
Den Funklende Vibe

Ja, jeg læste også dén kommentar. Det er ret slem, men det er værd at bemærke at den er kommet som svar på nogle rimelig woke kommentarer tidligere – Og Balder havde, i hvert fald på det tidspunkt, end ikke været aktiv i tråden.

Lord of the Frogs
Gæst
Lord of the Frogs

Interessant. Det glæder mig bestemt.

Goseph Joebbels
Gæst
Goseph Joebbels

Hvordan er mindre bagedyst artikler en trussel? Så længe det ikke er Pape som bager brunkager

Claus
Gæst
Claus

Ok, wow. 😀

Oversætteren
Gæst
Oversætteren

Den nuværende grænsekontrol er mest for sjov.. Det er kun stikprøver ved de store veje.. Man kan bare tage de små veje istedet, hvis man har noget at skjule..

Rottefængeren
Gæst
Klovneverden
Gæst
Klovneverden
Manden der har skrevet til Lars E. Jørgensen, har skrevet en 10-20 sider lang e-mail og sendt den til alle Danskere der er noget. Jeg har set mailen og der er gode sande ting, til gengæld er den simpelthen for autistisk, passiv aggressiv og med for meget “IT DA JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOS for det siger O-D-I-N siden nemlig”. Jeg fatter ikke det er så svært at forstå for nogen at rød kalkning ikke er binær, men proces der kan strække sig over år. Med helt elementært menneskekendskab vil man lyn hurtigt komme frem til at passiv aggressiv “ITS DA JOOOOOS”-taktik uden skyggen… Læs mere »
PaxDanorum
Gæst
PaxDanorum

Falder grænsekontrollen synes jeg kun det vil være empatisk at give DF det ekstra skub ud over kanten de har brug for. TAK FOR ALLE DE “DANSKE” IKKE-HIJAB KLÆDTE BÆSED AFRIKANERE OG ALDRIG FLERE.

Hvil i stykker i forrædere og alt det der, men det er nødvendigt med et seriøst nationalt modsvar til den internationale magtstruktur der anser kampen som værende evig og eksistentiel.

LarsLarsen
Gæst
LarsLarsen

Den evige jøde frygter bagekunst…

Din ven
Gæst
Din ven

Jeg er slet ik hardcore nok til det her sted men fuck jeg dør af grin:

” Kristian “flygtninge skal ud på arbejdsmarkedet” Thulesen “integration: ja tak” Dahl

hahahahha so true