Chelsea FC vil sende fans til Auschwitz

Spred kærligheden

Man skulle tro det var en (ausch)vits, men det er en sand historie fra det virkelige liv. Serieforbryderen og rigmanden (((Roman Abramovich))) vil påbegynde transporten af slemme fans til den tidligere arbejdslejr i Østeuropa, så de kan indoktrineres i den Store Løgn(TM). Foldboldklubben, som har været i kløerne på den jødiske oligark siden 2003, har i den tid været synonym med Abramovich, men mig bekendt (og det er et overfladisk kendskab), har han ikke trukket holohoax-kortet tidligere.

Chelsea FC intends to offer racist supporters educational trips to Nazi concentration camp Auschwitz, in Poland, as part of measures aimed at tackling anti-Semitism.

Fans involved in racist activity, including chanting anti-Semitic slogans, will be given a choice of an educational trip to the death camp instead of being banned from attending Premier League matches.

Vis mig et tilfælde af kontrasemitisme, som ikke er et rationelt svar på semitisk opførsel. Det er yderst sjældent, og det skulle da være mærkeligt hvis lige netop dette kom fra jødeklubbens egne fans. De er dog selvfølgelig ikke selv skyld i at klubben er solgt til Abramovich, der også er med til at finansiere den ekstremistiske jødeorganisation Chabad, i lighed med Trumps svigersøn Jared Kushner.

“If you just ban people, you will never change their behavior,” Chelsea chairman Bruce Buck was quoted as saying by the Sun.

“This policy gives them the chance to realize what they have done, to make them want to behave better,” he added.

The initiative was reportedly backed by Stamford Bridge owner Roman Abramovich who is Jewish.

Auschwitz, a symbol of terror and genocide, was the biggest death camp built and operated by Nazi Germany during World War II. It was established in 1940 in the suburbs of the Polish city Oswiecim and rapidly evolved into a network of horrific concentration camps where more than one million people were exterminated in gas chambers or died from starvation or heavy work. In April, a Chelsea delegation attended the annual March of the Living at Auschwitz to pay tribute to the victims of the Holocaust.

“The trips to Auschwitz were really important and effective and we will consider more as well as other things that will affect people,” Buck said.

“We want to convince other clubs to do their own things and make a real dent in what is still a problem,” he added.

Gad vide om man får historien om tyfus, eller om man får en anden virkelighed præsenteret? Jeg har et gæt.

Det er temmelig komisk at de ikke formår på noget niveau, i noget land at holde lav profil. De kan ikke lade være med at være afskyelige aktivister og proppe deres offernarrativ ned i halsen på folk. Selv fodboldfans, som af uvisse årsager betaler i dyre domme for at se en flok overbetalte negere rende rundt på græsset, skal fodres med holocaust.

Måske er det forståeligt. Hvis vi ikke vedholdende og konstant bliver udsat for propaganda omkring såvel “uskyldige jøder som aldrig, aldrig er skyld i folks vrede mod dem” som “Europa skal tage imod infinity muggier – husk holocaust”, så vågner folk op og reagerer normalt. Det vil sige, at de tager deres eget parti og plejer deres egne interesser. Således bliver vi tæppebombet med raceblanding i reklamer, børnetøj fremvises af mulatter og perkere, klynkehistorier om udviste fremmede produceres på samlebånd, racefremmede sættes i synlige positioner i medier, og så videre… Billedet om at vi ikke har retten til vores eget land og at multikultur er noget vi skal nære ved vores barm, er altdominerende.

Dette er en propagandaindsats som de ikke kan undvære. Men at udpege slemme goyim på stadion som kandidater til en opdragelsesrejse i Løgneland er måske et skridt for langt. Disse spøjse gæster har ikke en bremse, og deres undergravende handlinger fortsætter indtil der står en vinder. Enten vil europæerne møde stadigt flere ufattelige lidelser som folk, eller også får vi et meningsfyldt opgør med denne evige fjende.

Dette er ikke en del af vores artikelserie om Bagedysten.

Efterlad et svar

9 Kommentarer på "Chelsea FC vil sende fans til Auschwitz"

Informer om
avatar
Sorter efter:   nyeste | ældste | mest stemt
Kristian
Gæst
Kristian

Målet med livet er at finde og beskytte den hellige gral.
For mænd er der mange veje til den hellige gral. Den kan søges af mange veje og opnås for vidt forskellig maner. Finder du ikke gralen har du fejlet.
Kvinder er heldige. De er født med gralen. De skal blot passe på den ved at være en god mor og ikke ende op som en skilsmisseluder i et afsnit af luksusfælden.

Jøder har det også nemt. De skal blot shill for holohoax som Hr. Abramovich, eller være forkullede i en ovn som på nederste billede.

Oversætteren
Gæst
Oversætteren

Så den hellige gral er reproduktion?

Daniel
Gæst
Daniel
Nu hvor man snakker om holohoax så fandt jeg frem til denne artikel https://uvm.dk/aktuelt/nyheder/uvm/indlaeg-og-taler-af-m/2018/180125-skoleelever-skal-kende-holocaust Her er nogle citater som jeg er helt sikker på at blæserlæserne er interesseret i ”Den 27. januar er det Auschwitz-dag, en årlig tilbagevendende FN dag, der har til formål at bevare minderne om Holocaust, det uhyrlige folkedrab, hvor nazisterne under anden Verdenskrig udryddede seks millioner jøder, 200.000 romaer, 250.000 handikappede og 9.000 homoseksuelle. Det er et mørkt og dystert kapitel i verdenshistorien. Holocaust må aldrig bare blive en perifer parentes, for netop dén historiske begivenhed kan lære os alle sammen meget og sætte mange ting… Læs mere »
Rottefængeren
Gæst

Vis og ikke hvis.

I øvrigt er jøder ikke semitter.

Oversætteren
Gæst
Oversætteren

Der er desværre mange eksempler på kontrasemitisme, der ikke har været rationelt og gennemtænkt men et udtryk for frustration og lav-iq. Det har virkeligt været ødelæggende..