Hjem / Danmark / DR med mere vammel muggipropaganda (CHOK)

DR med mere vammel muggipropaganda (CHOK)

Befolkningsudskiftningen. som er ensbetydende med, at der pumpes perkere ind i hver en dansk by, er en GOD ting og bare man øser penge på dem, så kan man skabe illusionen af en solskinshistorie, der kan få regimemediet Danmarks Radios læsere og seere til at tro, at den første million fremmede ikke skaber problemer. Vi har fået serveret så mange af disse pinlige “god integration via x”-artikler, at folk da snart må være immune overfor propagandaen?

Dette er ikke så meget end artikel, som det er en ventil for morgensur vrede. Vi håber alle læsere træner hårdt for at maksimere deres voldspotentiale, så dette lovligt kan udfoldes, når vi med overholdelse af alle love og regler får iværksat en statsligt sanktioneret, håndfast repatriering af disse forfærdelige, usle perkere.

I min livstid.

Integrationsprojekt med Bahzat Atsh i spidsen binder indvandrerbørn og danskere tættere sammen i sønderjysk boligområde.

Bahzat Atsh er på vej ind på det lokale bibliotek i Tønder. Med sig har han 25 børn og en flok frivillige voksne.

Der er ingen steder – ingen – hvor man kan være i fred. Forestil dig en solrig dag i Tønder, hvor du er slentret ned på bibleren for at låne Turner Diaries, og så vælter 25 højlydte muggirotter ind. “Det er her I skal hænge ud og gøre det til et ulideligt sted”, fortæller den voksne perker til pisungerne.

Her skal børnene se og lære, hvad de kan bruge biblioteket til.

Bahzat Atsh er social pedel i boligområdet Nørremarksvej i Tønder – et område, hvor der bor mange indvandrere og flygtninge.

Her driver han en klub for områdets børn, hvor frivillige giver børnene lektiehjælp og lærer dem om det danske samfund. Det gør de ved for eksempel at tage dem med på biblioteket, invitere en politimand til området eller ved at samle skrald, fortæller Bahzat Atsh.

– Vi lærer børnene danske værdier, så de kan klare sig og blive integreret i det danske samfund. Vi ønsker ikke, at børnene isolerer sig, så vi får parallelsamfund, siger han.

Ud med dem alle! Jeg har stadigvæk ikke, efter mine hidtidige år på Jorden, mødt en muggi som det var ok opholdte sig i Danmark. Integration betyder folkemord. Integration betyder at de via fødselsgangen overtager landet, uden al for megen stenkasteri, brandstiftelse, mord og så videre. Og dem der bor tæt på perkerne er åh så glade for ikke at blive overfaldet, og se at Abdullah siger “hej”.

Projektet begyndte ved årsskiftet, hvor beboerne i området fik et legat på 100.000 kroner – de penge er brugt til at ansætte Bahzat Atsh, der selv bor i området og kender børnene. Formålet er at skabe et bedre fællesskab blandt beboerne, der tæller mange forskellige nationaliteter – også etniske danskere.

Sikke et fint klubhus juniormuggierne har fået. Der kunne danske børn rigtig have hygget sig, hvis ikke man skulle servicere, forkæle og betjene alt dette bioaffald, som mellmøsthunner plopper ud i hundredtusindvis.

Hvad med at give 100.000 kroner til områdets danske beboere, som vil arbejde for at smide disse djævle ad helvede til? Hvad med at støtte dem der vil gøre dette tidligere 100% danske område dansk igen? Hvorfor fodre denne klamme muggi, der vil perkerficere området? Hvem udsteder dette landsforræderiske legat? Hvornår stormes deres kontorer og beslaglægges deres midler?

Ni måneder efter Bahzat Atshs ansættelse er der allerede sket en forskel, fortæller formændene for områdets to afdelingsbestyrelser, Susanne Jordt og Jesper Pedersen.

– Man kan mærke, at børnene kender mange flere af beboerne i området nu. Mange af dem hilser, og de ved, hvem man er. Nu kender de os. Før holdt de sig meget til sig selv.

Det samme oplever en af områdets andre beboere, Connie Christiansen.

– Man kommer hinanden mere ved og hilser på hinanden. Man snakker med ungerne, og de hilser – det har de ikke gjort før. Det sociale samvær et blevet styrket.

Hun fortæller også, at det er mere trygt, når man ikke holder sig hver for sig, og hun oplever, at fordomme bliver manet til jorden.

Det er bekræftet. Nogen af de brune bæster hilser! Danmarks tusindårige eksistens som danernes land er hermed ovre. De fremmede skal overdrages retten til det, vores forfædre sled for at opbygge og give til os. Mehmet og Habib sagde dav til Katte-Connie! Integrationsmiraklet!

For tre år siden arbejdede Bahzat Atsh i Syrien som advokat, men nu er det integrationen af børn, der fylder hans hverdag. Foruden rollen som social pedel arbejder han også i grundskolen og SFO’en i nærheden. I sin fritid arbejder han frivilligt med de lidt ældre drenge i området.

– Det glæder mig at give noget tilbage til danskerne. Vi fik rigtig meget hjælp af danskerne, da jeg og min familie kom hertil. Det har gjort, at vi er kommet tilbage til livet her i Danmark, siger han.

Landsforrædere hjalp ham. Efter at svinet rejste gennem land efter land, tusindvis af kilometer, fra det ene kontinent til det andet, så han kunne blive lykkeridder i Danmark. Vi burde have deres hoveder på pæle, så andre afskrækkes. Såvel muggiens som deres danske hjælpere. Efter dom, klart.

Derfor kender han også de udfordringer, børnene står overfor.

– Det er svært for børnene, fordi de lever i to verdener. I skolen er de en del af det danske samfund, og derhjemme taler deres forældre modersmålet. Der mangler en bedre forbindelse mellem de to verdener, fortæller han.

Hvad præcis vil de her? Er det hijra, udvandring i islams tjeneste, eller er det gibsmedat der trækker? De ansvarlige for at have lokket disse morderiske gøgeunger ind, kan ikke straffes hårdt nok. Fødderne først i en flishugger?

Selvom Bahzat Atsh ikke mener, at han alene kan gøre en forskel i rollen som social pedel, kan han se en ændring.

– Det bliver bedre. Vi har aldrig oplevet, at naboer kontakter og snakker med hinanden. Det gør de nu – de hilser og hjælper hinanden. Børnene begynder nu at arbejde som vejledere for deres familier, siger han.

De gode erfaringer med børnene betyder, at afdelingsbestyrelserne nu ansøger om penge til at forlænge projektet med den sociale pedel i 2019, ligesom man arbejder på at finde tiltag, der kan involvere forældrene og de unge i området.

Jeg er sikker på at hvis de ikke får yderligere penge til at have deres egen interne muggidomptør i form af Bahzat Atsh, så kommer der ingen vrede reaktioner, og fremtiden for denne MENA-inficerede ghetto, tidligere et idyllisk, smukt beliggende boligområde præget af trivsel og tryghed, er meget lys og inspirerende.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Lys fremtid for forlaget Logik

De fleste har nok hørt om Logik Förlag, det svenske forlag der har alt indenfor …

13
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
7 Kommentartråde
6 Tråd kommentarer
6 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
11 Kommentarorer
Ingolf GaboldsenKomponistenClaus BoatsinkerOversætterenMorningstar Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Tom Venster
Gæst

Meget god artikkel. Det er tragisk å se hvordan utbyttingen av våre folk insentiveres av våre egne myndigheter. Et viktig steg i denne kampen blir å få pengene til å gå i motsatt retning. Først fjernes gulroten, deretter kan pisken trekkes frem.

zyklon brusenbadenstein
Gæst
zyklon brusenbadenstein

I en normal og retfærdig verden ville ovenstående indlæg, i tæt konkurrence i med det der omhandlede terror-lakajen Anders Samuelsen automatisk blive indstillet til journalismens højeste pris.

Din ven
Gæst
Din ven

Hold kæft den her hjemmeside er genial mand 😀

“Forestil dig en solrig dag i Tønder, hvor du er slentret ned på bibleren for at låne Turner Diaries, og så vælter 25 højlydte muggirotter ind.”

HAHAHAHA

Morningstar
Gæst
Morningstar

I fredags när jag var ute och veckohandlade mat så blev jag ytterligt deprimerad. Inne i affären såg jag en svensk kvinna med barnvagn. I den satt det fulaste muggibarn jag sett. Liknande en apa med glasögon.

Eric Kreutzmann
Skribent
Eric Kreutzmann

Av. Men den kan jeg sagtens slå. Forleden, da jeg var ude at cykle, så jeg to kvinder, hver med sin barnevogn; i hver barnevogn sad et mulatbarn. Lidt foran dem kørte en tredje mulat på en eller form for elektrisk spasserscooter.

Jeg ved ikke, om de bare var veninder, eller om der var tale om et par lebber, der havde besluttet sig for at lade sig inseminere af en bonobo. Det var i hvert fald et fælt syn.

Morningstar
Gæst
Morningstar

Man känner verkligen för att skrika som Homer Simpson och springa iväg.

LarsLarsen
Gæst
LarsLarsen

Hvad FUCK er en social pedel??!?

Kristian
Gæst
Kristian

En folkefjende.

Oversætteren
Skribent

Det er hende boomeren i billedet, der er den sande fjende..

Komponisten
Gæst
Komponisten

Lol negere på et bibliotek… Så ved vi godt hvorfor alle naturvidenskabelige bøger er udlånt… #sarkasme

Ingolf Gaboldsen
Skribent

Den bedste bog de kan finde, vil være hvis de opdagede at Negere ikke så sig selv som samlet segment, før 1600-tallet.