Hjem / Andet / Sådan scorer du en neger

Sådan scorer du en neger

Vi har nok alle—særlig de af os, der kender Anders Kjær—hørt om den såkaldte manosphere. Nej, ikke bandet, der bruger muskuløse halvnøgne mand på deres pladecovers.

Mandosfæren er en internetsubkultur for mænd, der interesserer sig for f.eks. scoretricks og rugemødre fra den tredje verden, der kan føde deres ariske børn. Normalt er det noget, der forbindes med unge hvide mænd, selvom der da også er en hvis forekomst af mænd, hvis hudfarve i bedste fald kan omtales som “knækket hvid”, eksempelvis den persisk-armenske Roosh V.

Men det er altså ikke kun, viser det sig, den vestlige verden, der har en mandosfære. I Kenya findes f.eks. hjemmesiden Tukatiane, der skal lære de kenyanske mænd at score kenyanske kvinder.

Kun sande South Park-fans vil forstå.

 

Jeg var personligt ikke klar over, at dette var noget, man behøvede at lære sig. Ærlig talt forestillede jeg mig, at man blot behøvede at dyppe pikken i hvad end, det er, man dypper stegt kylling i, inden det kommer i frituregryden. Men det tænker jeg måske bare, fordi jeg er en hvid mand. Et eksperiment udført af journalisten Philip Etemesi, som fandt nogle billeder af en tilfældig kroatisk mand til sin Tinder-profil, viser nemlig, at de kenyanske kvinder alle er villige til at springe på* en europæer—tilsyneladende også selvom han ikke har fritureolie på dilleren.

(*Forstået som noget seksuelt, ikke som en uprovokeret voldshandling.)

Min sociologiprofessor Shmuli Blattstein har fortalt mig, at alle europæiske kvinder (ofte hemmeligt, fordi de undertrykkes af det hvide patriarkat) længes efter at blive befrugtet af afrikanske mænd, så afkommet kan arve deres atletiske gener. I Afrika lader det dog til at fungere stik modsat. Mystisk.

Klassiske scorereplikker. Her kunne Søren Pape vist lære noget.

Nu begynder jeg at spekulere på, om det i virkeligheden er artiklens forfatter, der kunne lære noget af Pape—eller rettere sagt om han har lært noget af ham.

Denne her er nærmest den værste. Jeg er ikke så naiv, at det chokerer mig, at der er kvinder, særligt de negride af slagsen, der bruger deres Tinder-profil som gadehjørne; jeg er dog forfærdet over, at der tilsyneladende er hvide mænd, der vil give $50 for at få lov til at kneppe en neger.

Gennemført syt.

Nu går jeg ikke ud fra, at det er en enormt høj procentdel af vores læsere, der går og har lyst til at dø af AIDS, men skulle du være én af de få, håber jeg, at denne artikel har givet dig al den information, du behøvede.

 

Om Eric Kreutzmann

Tjek også

Mundbind, muggier og båtlyde

Meh. Det er min ærlige reaktion på coronavirus efter 8-9 måneder. En sund jydekrop har …

6
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
4 Kommentartråde
2 Tråd kommentarer
1 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
4 Kommentarorer
OversætterenKlovneverdenDanielClaus Boatsinker Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Claus Boatsinker
Administrator

Hvad er værst: at score en neger i Congo, eller at en neger scorer på landsholdet? Begge dele fylder mig med afsky.

Daniel
Gæst
Daniel

Hvornår kommer den næste bagedystartikel?

Oversætteren
Skribent

The manosphere er et backlash imod feminisme..

Oversætteren
Skribent

50 USD er da ret dyrt for sådan en faktisk..

Klovneverden
Gæst
Klovneverden

? Hvor ved du det fra?

Oversætteren
Skribent

Det LYDER utroligt dyrt.. Det må man da næsten kunne få et slot for dernede!