Hjem / Danmark / Stram retorik

Stram retorik

Det skal som det første fastslås, at undertegnet skribent IKKE er medlem af Stram Kurs og derfor ikke kan udtale sig officielt om Stram Kurs’ politik. Jeg har deltaget i demonstrationer afholdt af Stram Kurs og kan fortælle om mine oplevelser dér udelukkende som en privat person.

Man opdager hurtigt at alle spørgsmål fra publikum, til de demonstrationer afholdt af Stram Kurs, jeg har deltaget i, bare faktisk er de samme få spørgsmål igen og igen. De bliver omformuleret og mange blive sagt på utroligt dårligt Dansk, men i deres essens er de ens. Den forekommende liste over de spørgsmål man hører igen og igen vil ikke inkludere diverse tilråb så som racist, nazist, homo osv.

1: Hvorfor er du her?

Den hører man mest. Altså hvorfor er du, Rasmus Paludan, mødt op her i dag. Variationer kan lyde: ”Hvorfor kommer du lige her? Hvorfor besøger du ikke andre områder i Danmark?” Nu besøger Rasmus Paludan og Stram Kurs også andre steder i Danmark men grunden til, at de besøger ”udsatte områder” er jo, at mennesker der bor i disse områder ingen impulskontrol har og derfor skaber sig helt ekstremt. Dette giver nogle meget seværdige videoer, som så går viralt og giver partiet og sagen opmærksomhed. Det skal så siges, at det bestemt ikke kun er kulørte skabninger, der skaber sig. Det er bestemt også boomere der kommer udefra ghettoen og social klasse 5 Danskere, der åbenbart har underkastet sig de nye beboere i deres betonblokke. Det er bestemt ikke nok at være hvid til at være et ordentligt menneske. Der er mange af dem, der ønsker at ødelægge Danmark, der er hvide som sne, taler perfekt Dansk og hvor deres slægt har boet her i tusind år. Dem skal vi selvfølgelig også have gjort noget ved.

2: Burde du ikke bygge broer stedet for at splitte?

Dette er en anden klassiker og bruges også hele tiden af debattører, politikere og journalister. Argumentet går på at, hvis man bare er flink, bruger flere penge og bliver ved med det samme man har gjort de sidste 40 år, ja så skal det nok lige pludselig lykkes det hele. Det er simpelthen så latterligt, at dem der påpeger problemet bliver beskyldt for at have skabt det. Særligt idet at Stram Kurs jo kun har eksisteret i et par år. Vi vil ikke bruge mere tid på denne her latterlighed.

3: Generaliserer du ikke? Hvad med alle de gode indvandrere?

Dette er endnu en klassiker, man hører konstant overfor alle, der vover at udfordre samfundets nuværende paradigme. Ideen er, at man angriber en idé eller iagttagelse for at være for upræcis. Brug af argumentet starter som regel med ”jamen hvad så med”? Man kan ikke bevare Danmark fordi, at nogle indvandrere åbenbart er flinke. Man kan ikke forbyde abort fordi 2 aborter om året er pga. incest. Man kan ikke sige, at kvinder er bedre til at passe børn, fordi en mand engang var god til det osv. Nu er ALLE konklusioner jo generaliseringer, og hvis man aldrig kunne generalisere, så kunne man aldrig beslutte noget og have nogle holdninger overhovedet. Faktisk er udtalelsen, man må ikke generalisere en generalisering.

 

4: Personlig anekdote.

Denne hører man virkeligt også hele tiden. Dette retoriske greb er dog ikke så udbredt hos professionelle snakkere men meget udbredt blandt almindelige mennesker i landet. Det er simpelthen et så latterligt argument, at det er helt vildt, at nogen kan få sig selv til at bruge det. Det gør på ingen måder brug af logik, men er i stedet bare en flygtig følelse, der udover at være en absurd grov generalisering, også er et fint bevis på, at den nuværende opfattelse af demokrati i Vesten er stupidt. Men argumentet er simpelthen, at fordi en person har haft en god oplevelse med en indvandrer, så er der ingen problemer med indvandrere i Danmark. Man kan eventuelt referere her til Danmarks statistik og deres årlige publikation: Indvandrere i Danmark. Det er endda systemets egne tal.

 

5: Personangeb.

Disse adskiller sig ikke fra diverse tilråb meningsmæssigt, men er dog en anelse mere komplekse, når de bliver brugt som spørgsmål. Eksempler kan være ”Har du haft en dårlig oplevelse med indvandrere”. ”Har du haft en dårlig barndom, siden du er sådan her”? Osv. Osv. En måde at besvare sådan et angreb er simpelthen at udskamme spørgeren tilbage. Vi er tilbage i børnehaven med det man siger, er man selv.

6: Hvad med alle de Danskere, der konverterer til Islam?

Denne kommer ikke så tit, men bliver dog brugt til tider. Den er meget relateret til nummer 3. Altså: Hvis din holdning ikke er 100% procent rigtig i alle tilfælde, alle steder, alle tidspunkter og i alle dimensioner i dette kosmos, ja så er der ingen sandhed i noget af det, du siger overhovedet. En person kan sagtens bruge denne her og så 20 sekunder senere fortælle om den flinke fremmede, der hilste på dem en dag. Sandheden er jo, at dette er et meget lille problem og har ingen relevans på nuværende tidspunkt ift. de kæmpe problemer den Danske nation står overfor ligenu.

7: Hvor vil du sende Danske samfundstabere hen?

Denne er tæt beslægtet med ”Jamen der er da også mange Danskere, der begår kriminalitet”. Hvordan det retfærdigører, at man skal importere flere lav-iq mennesker, må vi lade stå usagt hen. Men der er dog en vigtig pointe til nationaltsindet her: Det er bestemt ikke nok at gøre noget ved kulørte lav iq-væsener. Det skal bestemt også gøres noget ved hvide lav-iq væsener. Men det ene udelukker jo bestemt ikke det andet.

Til sidst vil jeg opfordre alle Danskere til at støtte op om Stram Kurs. Vi har kun hinanden og har brug for alle mand. Sejr.

Om Oversætteren

Tjek også

Vil du have Paludan-artikel? Her er Paludan-artikel

Paludan er taget til tvillingerigets nordlige del, N̶o̶r̶g̶e̶  Fjelddanmark, inviteret til møde hos det nye …

Efterlad et svar

22 Kommentarer på "Stram retorik"

Informer om
avatar
Sorter efter:   nyeste | ældste | mest stemt
LarsLarsen
Gæst
LarsLarsen

>hvide lav-iq mennesker = vores byrde, noget vi skal fikse.

>brune lav-iq mennesker = ikke vores problem, fuck af

Claus Boatsinker
Redaktør

Denne artikel var i et par timer angivet med “Claus” som forfatter. Det er altså Oversætteren, der var vores udsendte muggireporter.

Kristian
Gæst
Kristian

Støtte stram kurs?
Nej tak.

Lars Agerbæk med Æ
Gæst
Lars Agerbæk med Æ

Har du et bedre alternativ?

Kristian
Gæst
Kristian

Den Nordiske Modstandsbevægelse.

Oversætteren
Gæst
Oversætteren

Og man kan ikke støtte begge organisationer?

Danmark!
Gæst
Danmark!

De er for crazy til mig… gider heller ikke bøje nakken for en svensker.

Ingolf Gaboldsen
Gæst
Ingolf Gaboldsen
Den bedste er “Vi har jo selv inviteret dem herop, permanent i 60erne”. “Nej din fucking sinke, kan du stave til GÆSTEarbejdere, og kan du forstå hvad der indgår i ordet gæst”? “Kan du forstå at møgsvind fra venstrefløjen allerede for første gang perkerne satte deres fødder på dansk land jord, stod med pampletter som de udleverede til flygtningerne. Der fortalte at man nok skulle benytte sig af menneskerettighederne ved forsvar i folketinget og domstole, så de kunne blive i landet fremadrettet. Derfor kunne sagtens begynde at planlægge udvidelse af familie og evt sammenføring med kusinen fra nabolandsbyen”. Når vi… Læs mere »
Max von Lützow
Gæst
Max von Lützow

Lad være med at deltage i det parlamentariske cirkus ved at melde jer ind i et politisk parti! Meld jer ind i radikale organisationer, der vil i kunne gøre langt mere gavn. Verdenshistorien bliver ændret af et lille antal radikale, ikke store skarer af partifår.

Claus
Gæst
Claus

At skulle være slaver af uengagerede vælgere er et stort spild af kræfter. Det er såvel erfaring som vurdering. Der er mere vitalitet og resultater at hente i initiativer af anden karakter. Enig.

Danmark!
Gæst
Danmark!

https://en.wikipedia.org/wiki/German_presidential_election,_1932

lol

Du er fandme en spade hvis du ik går ned og stemmer, go taktik Schlomo

Lars Agerbæk med æ
Gæst
Lars Agerbæk med æ

Mogens Glistrup er genfødt i Rasmus Paludan. Vi er vidne til opstandelsen. Enden er nær.

Lord Lolland
Redaktør

comment image

NPC2111384
Gæst
NPC2111384

IF{Article=TRUE},
RunProgram{ChangeTopic.Racism}

NPC2394
Gæst
NPC2394

]
If
Object (Racism == True)
print “Hvor vover I at snakke på den måde!”

[

PaxDanorum
Gæst
PaxDanorum

Samfundstabere??? Dybt STIGMATISERENDE omkring en udsat befolkningsgruppe. Vi skal kun have kærlighed og lighed og empati. Faktisk findes der slet ikke nogen forskel på befolkningsgrupper.

Sjovt hvordan milquetoast SFere laver et 180-graders formskift til hardcore 1920’er-Hvid-Snit-Eugeniker så snart de “får lov” til at tænke at det *muligvis* ikke er alle grupper af mennesker man vil ønske at have flere af i et ideelt samfund.

Viser hvad de fleste allerede vidste: selvhad er venstrefløjens pejlemærke og ledestjerne, h*mokræft-raceblanding-KLIMAAAAA [It’s ALIIIVE] entusiasmen er et røgslør for deres egen personlige svaghed.

Oversætteren
Gæst
Oversætteren

Hvilke SF’ere tænker du på her?

KrematorieEnthusiast
Gæst
KrematorieEnthusiast
Fedt nok at se, at I støtter op om Stram Kurs. Jeg har givet dem min vælgererklæring i stedet for Dansk Samling for hvad det er. Selvom det umiddelbart virker som om Rasmus Paludan cuck’er på jøderne og ikke tilskriver sig at race-forskelle er langt mere omfattende end hud- og øjenfarve, så får han alligevel sat fokus på perker-ghettoerne og alle de problemer de laver og den enorme økonomiske byrde de er. Det kan jo også være at han har indset at jøde-spørgsmålet og race-forskelle ikke er det man skal tale om for at få Hr. og Fru Frikadelle-Danmark til… Læs mere »
Daniel
Gæst
Daniel
Jeg ville ønske at Paludan snakkede om nationalbanken. Han behøver ikke at snakke om jøder (han kan bruge ordet (((globalist))) i stedet for) Ron Paul kom med fin kritik af federal reserve uden at snakke om jøder og siden Paludan kalder sig selv klassisk libertarianer så ville det gøre min opbakning til ham en del større. Når det er sagt så har Paludan sagt at han er modstander af (((krigene))) så inddirekte så er hans politik antijødisk da han vil stoppe befolkningsudskiftningen og dansk tiltagelse i krigene i mellemøsten (begge dele er meget jødisk) En anden positiv ting er at… Læs mere »
Daniel
Gæst
Daniel
Jeg vil også påpege at Paludan selv var med i Dansk Samling inden at han skiftede Stram Kurs. Han har også kaldt Nye Borgerlige for et midterparti der har en endnu blødere indvandringspolitik end DF. Han har også angrebet Søren Espersen da han ikke ville svare på hvor mange muslimer der skal være i Danmark (det er nok fordi at tallet ikke er nul hos DF) Det og så at han retweeter personer som Mark Collett (blandandet et tweet hvor der står at hvide var dem der stoppede slaveriet og det også skal være hvide der stopper ”white guilt” Jeg… Læs mere »
Daniel
Gæst
Daniel

Jeg glemte at linke til interviewet. Jeg aner ikke hvem denne youtuber er men den er et fint interview hvis man vil forstå hvad han går og ikke går ind for

https://www.youtube.com/watch?v=4NLF9G3LV6U

Et guldkorn i interviewet er at han siger at danskere er hvide og at det som udgangspunkt er hvide som skal være i Danmark.