Hjem / Samfund / Firma vil straffe kommunes borgere for forkert stemmeafgivning

Firma vil straffe kommunes borgere for forkert stemmeafgivning

Der sidder mange i Oversverige, som stadig sniffer multikulturelle prutter ind i deres store næser. Selvom svensekere i den fødedygtige alder o-44 kommer i mindretal i 2024, så er selv den mindste og helt utilstrækkelige modstand, noget der skal straffes.

Når man har mistet forbindelsen til sin fortid, sit folk og er en rodløs fedora-ateist med fokus på forbrug og “alles lige værdi”, så bliver man fanatisk omkring destruktionen af alt hvad der er smukt, stabilt og meningsfyldt.

Ingen selvstændig tanke, bare forbrug, cummies og dyrkelsen af sig selv.

Gulvfirmaet Pervanovo, åbenbart ejet af en eller flere fra LEGO-familien, vil aflyse investeringer og 500 arbejdspladser, fordi de kan risikere at skulle have med en indvalgt sverigedemokrat at gøre.

Den danska finansfamiljen Kristiansens golvföretag Pervanovo ställer in en satsning på att etablera sig i Klippan. Förklaringen? Man vill inte tvingas förhandla med en framtida kommun­ordförande från Sverigedemokraterna.

Det handlar om en tänkt satsning på forskning och utveckling som golvföretaget skulle ha etablerat i kommunen, som skulle ha gett 500 nya jobb. Men nu blir det inget av med det.

– Vi kan omöjligt etablera oss på en ort där SD nått sådana framgångar, säger entreprenören Darko Perván till lokal media.

Bakom satsningen står Skandinaviens rikaste familj, danskarna Kristiansen, som äger bland annat Lego.

Det är inte första gången företagare på olika sätt går ut och “markerar” mot SD. Mest kända i segmentet är förmodligen skoföretaget Brandos, vars ägare Karl-Johan Pantzar och Fredrik Juto gick ut och bad SD-väljare att inte köpa deras skor. Efter utspelet sjönk bolagets aktie som en sten och ägarna kom så småningom att förlora 162 miljoner på sitt engagemang i Brandos under 2013, vilket Fria Tider rapporterade då.

Det der refereres til sidst i artiklen er skoduoen Pantzar og Juto, som var så fornærmede over at Sverigedemokraterne blev valgt til Rigsdagen i 2010, at de bad folk med forkerte holdninger om at lade være med at købe deres sko. De tabte efterfølgende 162 millioner på deres prutsnifning. Se videoen. Den er ganske kort. Man kan se hvordan de fyldes af endorfiner, mens de prøver at overgå hinanden i at signalere for perversion og multikultur, mens de tilsviner Svenne Banan.

Det lader til at gulvfirmaets beslutning om at gå uden om Klippan, som er stærkt plaget af fremmede, er taget af denne Darko Perván. Det er i hvert fald ham som kommer med de groteske udtalelser om “umuligt at kunne etablere sig i et område hvor SD har haft sådan en fremgang”.

Sandheden i Sverige, i Danmark, i USA og de fleste lande på Jorden er, at vi ER racister. Vi vil helst omgås folk der ligner os, har de samme værdier, taler det samme sprog. Det er naturligt. Selv de mest infame landsforrædere hos De Radikale bor i etnisk homogene områder. Folk der taler for multikultur og befolkningsudskiftning, bor ikke isolerede i en omgang med 11 perkerfamilier. De bor som hovedregel afskærmet fra den virkelighed de officielt er fortaler for. Disse forbrydere vi har som erhvervsfolk og politikere, vil ikke sende deres børn i skoler med 80% muggier. De ved godt den er helt gal.

Skriv til familien Kristiansen og spørg dem om de er enig med deres udsendte mand, Darko Perván i hans kommunale boykot. De er med garanti ikke interesseret i at nogen begynder at lave ballade omkring dette. Men det kunne da være finurligt at få det bragt til torvs hos de øvrige medier, og få skabt en debat. Firmaer der optræder hadfyldt mod den indfødte befokning, skal vide at der venter dem en vred pøbel. Måske i første omgang kun på nettet.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Ultra kastede børn for pædofil

I 2019 lavede DR [Danmarks Rådenskab, red.] et børneprogram ved navn “Ultra Smider Tøjet”, hvor …

15
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
4 Kommentartråde
11 Tråd kommentarer
4 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
7 Kommentarorer
Ingolf GaboldsenOversætterenLord of the FrogsKlovneverdenLord Lolland Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Ingolf Gaboldsen
Gæst
Ingolf Gaboldsen

Glæder mig til SJWfirmaer går konkurs, den bølge de ridder på i øjeblikket vare ikke evigt. De har problemer med at sadle om.

Lord Lolland
Administrator

Se hvis nogen kom og sagde “du får et arbejde” og så sagde “Nej vent, du er nationalist” så ville jeg 100% holde op med at være nationalist, det ville slet ikke galvanisere mig yderligere og gøre mig sur på folkeforræderiske overklasseløg.

Ingolf Gaboldsen
Gæst
Ingolf Gaboldsen

Diskrimination på arbejdspladsen på arbejdspladsen pga. politiskoverbevisning er ellers en sag Fagforeningerne gerne tager op, historisk set var det jo et problem for deres medlemmer.

Jeg tror også vi giver fremmede opholdstilladelse, pga de har forkerte politiske overbevisninger i henhold til magthaverne i deres hjemlande.

Oversætteren
Skribent

Tror flere og flere bare holder op med at arbejde.. Og så bryder systemet sammen på den led..

Oversætteren
Skribent

Jeg er enig. Det er virkeligt en befrielse at leve på en sten. Man har virkeligt ikke brug for særligt meget, når det kommer til stykket. Jeg arbejder dog stadig fuldtid men sparer alt op jeg kan.

Overvejer stærkt at få et barn og opdrage det selv.

Oversætteren
Skribent

Nå hold da op. Kan du nå at læse alle de bøger?

Jeg tænkte på at købe et hvidt æg og en rugemor. Eller måske bare bruge rugemorens egne æg. Reproduktion er jo ret vigtigt. Demografi er skæbne, som de siger..

Klovneverden
Gæst
Klovneverden

Et barn skal ha’ en mor.

Oversætteren
Skribent

Det er jeg sådan set enig i. Men man må også være realistisk. Man kan hurtigt blive gammel vente på disney-drømmen.

Ingolf Gaboldsen
Gæst
Ingolf Gaboldsen

Giv os din bogliste, det sku mange bøger at læse pr måned!

NPC345614
Gæst
NPC345614

Det her er en dum artikel og i burde stoppe med at lyve hele tiden fucking racister!
Jeres beviser beviser intet og jeg håber snart at politiet anholder jeg for at sprede fake news.
Vi lever i en tid fuldt med had og uden forståelse mellem mennesker. I hjælper ikke.

NPC284600
Gæst
NPC284600

I er er sikkert medlem af venstre eller et højreekstremistisk partier som DF eller Liberal Alliance.

Lord of the Frogs
Administrator

>DF / Liberal Alliance
>Højreekstremt

Vælg en og kun en

Lord Lolland
Administrator

IF artikelholdning == systemholdning () ELSE (
echo “Racist”
call fornærmet.bat )
end

Lord of the Frogs
Administrator

lauging