Hjem / Andet / Knæl for kvartnegeren, del II: mudderynglets hævn
The Duchess of Sussex arrives ahead of the wedding of Princess Eugenie to Jack Brooksbank at St George's Chapel in Windsor Castle.

Knæl for kvartnegeren, del II: mudderynglets hævn

Forestil dig, at du har en søn. Ja, hvad ved jeg, måske har du en søn. Forestil dig i så fald ham. Forestil dig, hvis det ikke allerede er tilfældet, at han er rødhåret. Ikke nogen rar tanke, vel? Men hey, siger du til dig selv, det var så dén skuffelse; alle børn skuffer vel deres forældre på en eller anden måde. Mit, bestemte Vorherre åbenbart, skulle altså være en ligfarvet jordbærhjelm med flere fregner, end der er kønssygdomme på en af Søren Pape Poulsens rejser til Caribien. Det kunne sikkert have været værre.

Lige som du har tænkt denne tanke til ende, kommer din søn væltende ind af døren. Han stinker af øl—og af et eller andet, som du ikke helt kan sætte fingeren på. Du mindes af en eller anden grund om dine mange ture i zoologisk have som barn. Han fortæller dig med bævende stemme, at han i en fish & chips-induceret rus har parret sig med en villig hunbonobo. Den så så indbydende ud, insisterer han.

Det sortner for dine øjne. Du bliver svimmel. Et orkester i dit hoved spiller Beethovens tredje symfoni på kazoo, og gennem den almægtige støj hører du din søn, der fortæller dig, at han agter at gifte sig med den sexlystne primat.

 

 

Det næste år af dit liv farer forbi. Bryllup. Lodne mørke skabninger i fint tøj. Din søn og Bobo foran alteret. Præsten, forfærdet, grøn i hovedet. Familiefoto. Primitive ansigter, blottede tænder presset op mod kameralinsen. Hoppen, dansen, skrålen. Bananer, mangofrugter.

Men det er kun begyndelsen. Snart bliver det langt, langt værre.

Den glædelige (omend ikke fra dit perspektiv) nyhed leveres af din søn.

Nu, hvor han nat efter nat har tømt sig i bæstet, er det sket. Du troede—håbede—ikke, at det overhovedet var fysisk muligt. Men det er det. Som en ensom tyrefægter står du over for denne tonstunge realitet, der olmt stirrer dig i øjnene. Din slægt, en sølle rød klud, hænger slapt fra din ene hånd.

Aben skal føde.

Afkommet, hvad end det bliver for en vederstyggelighed, vil være dit barnebarn.

 

 

Jeg ved ikke, om det er sådan, de kongelige i Storbritannien har det. Hvem ved, måske er de blot begejstrede over at få lidt negerblod ind i familien. Måske takker de inderligt hende den rare jødiske dame, der fandt en utiltrækkende raceblandet brud til rødhårede prins Harry.

Men jeg kan ikke lade være med at tænke på, hvordan det må være for de af dem, der evt. skulle ske at være bare en lille smule fornuftige. Harry står ganske vist ikke til nogensinde at blive konge, hvilke da er en betydelig trøst, men han er stadig et fremtrædende medlem af én af verdens mest kendte kongefamilier.

Og nu har han ikke blot kneppet—og ovenikøbet giftet sig med—en kvinde, der er mindst en fjerdedel neger; han har også gjort hende gravid. Nu skal Storbritanniens kongelige, for slet at nævne hele landets befolkning, resten af deres liv se på små kongelige ottendedelsnegre, der render rundt.

 

Båt, båt.

Om Eric Kreutzmann

Tjek også

Det frie Sverige hjælper med at stoppe moskebyggeri

Svenskere bosat i Karlstad Kommune kunne i forrige uge blot tælle ned til opførslen af …

6
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
4 Kommentartråde
2 Tråd kommentarer
4 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
5 Kommentarorer
Lord Lollandzyklon brusenbadensteinOversætterenClausLars Agerbæk med æ Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Claus Boatsinker
Administrator

Her ender kapitlet om Windsor. Hvil i mudder. Vi kan i det mindste nyde vinteren inden Billed Bladet går i selsving over denne sataniske vanskabning.

Lars Agerbæk med æ
Gæst
Lars Agerbæk med æ

Virkeligheden overgår endnu engang fantasien. Måske Dagens )))Blæser med Æ(((, mere skal ses som en formidler af den absurde Klovne verden end egentlig satire over den. Er det overhovedet muligt at latterliggøre noget der i forvejen er så latterligt? Hvem gør nar ad hvem? Er det )))Dagens Blæser med Æ((( der trækker absurditeterne ud af mørket, eller er det (((Klovneverdenen))) der gør grin med os der bruger så meget tid på at beskrive den? Det er jo ikke ligefrem afsløringer vi taler om her…

When it comes to matchmakers, you can’t do better than those of the Jewish persuasion.
Or at least that’s what Prince Harry and Meghan Markle may think, as news emerges that they appear to have been set up by their very own yenta.
Designer Misha Nonoo is the Jewish best friend of Ms Markle, and is said to have introduced the actress to her prince in 2016.

www.thejc.com/news/the-diary/meet-misha-nonoo-the-jewish-matchmaker-who-brought-harry-and-meghan-together-1.449219

se nu det her navn f.eks.: Houda Ezra Ebrahim Nonoo. Hvem kunne have fundet på det?

Claus Boatsinker
Administrator

Hmmm… sandt. Mange ting i 2018 er dens egen satire. Skal man skrive om ham tossen der blev mester og satte rekord… i KVINDECYKLING? Det er så vanvittigt.

Oversætteren
Skribent

En af de mest eftertragtet ungkarle i denne verden får en 35 årig fraskilt neger som kone.. Og hvorfor skulle den almindelige Dansker arbejdermand lige præcis gå på arbejde imorgen? Hvad vil han få?

Lord Lolland
Administrator

Så længe han ikke lader en jøde introducere ham for passende mager, så er chancerne for den danske arbejdsmand bedre end Prins Junglefeber

zyklon brusenbadenstein
Gæst
zyklon brusenbadenstein

Kryptonegertæven,nu kendt som”hertuginden af Sussex” var iøvrigt gift men en jøde ved navn Trevor Engelson før hun giftede sig ind i det sataniske britiske kongehus.