Hjem / Indsigt / Frit lejde for håndgranater

Frit lejde for håndgranater

Herhjemme holder politiet en gang imellem frit lejde for ulovlige våben. Ideen er at man reducerer mængden af våben i omløb, ved at tilbyde at borgere kan komme af med ulovlige våben på en forsvarlig måde, uden at blive sigtet for at have haft våbenet. Det drejer sig om alt, fra rockere der ikke længere har brug for et oversavet, til morfar der havde glemt han havde et kraftigt luftgevær på loftet som var blevet ulovligt i 2013.

I vores blå-gule broderland har man imidlertid problemer med en ganske specifik slags våben: Håndgranater. Sprængstoffer er gerne undladt fra frit lejde aktioner, fordi mange sprængstoffer bliver ustabile med alderen og ingen har lyst til at få sprængt politistationen i luften (Enkelte beboere i Malmøs Rosengård undtaget). Men da Kalifatet Absurdistan Sverige er det eneste land i Europa hvor håndgranater rutinemæssigt bliver brugt af kriminelle, vælger man nu at lave frit lejde hvor man kan ringe til politiet og få afhændet ulovlige sprængstoffer uden sigtelse, indtil d. 11. januar. Hvis der er nogen svenske kriminelle der læser med, skal det gøres klart at man ikke må komme ind på politistationen med granaterne, de skal hentes hvor de er af sprængningseksperter.

2018 til dato har været et relativt stille år i Sverige, med kun 4 granatangreb, hvor de forgangne 3 år har haft et gennemsnit af mindst 1 angreb om måneden (2 om måneden i 2016). Svensk politi håber tilsyneladende at holde den gode stime kørende ved at forsøge at få aberne folk til at opgive deres sprængstoffer. De svenske myndigheder har dog tilføjet en lille hage; sprængstofferne må ikke allerede have forbindelse til kriminelle handlinger. Frit lejde med mulighed for retsforfølgelse skal nok få rigtig mange somaliske og arabiske bandemedlemmer til at opgive deres døds-ananasser.

Jeg tvivler på at det frie lejde kommer til at ændre på noget. Der kommer ikke til at være en masse arabere og afrikanere der opgiver deres eksplosivt kriminelle løbebane og bliver gode samfundsborgere. Men jeg kan forestille mig en del gamle svenske landmænd der har haft lidt dynamit liggende i skuret til sprængning af sten, vil bruge ordningen til at slippe af med det, og dette vil blive hyldet som en stor success fordi man har fået så og så mange kilo sprængstof “væk fra gaderne”.

Hvis man virkelig ville stoppe angrebene skal man fjerne den store bombe der venter på at gå af. Demografi er skæbne, og Sveriges nye demografi er glade for håndgranater.

Om Lord Lolland

Lars "Lord" Lolland, gennemsnitlig Lollandsk kontanthjælpsmodtager og uansvarlig redaktør på Dagens Blæser

Tjek også

Sigøjnerkorsfareren anholdt af F.B.I

Den 32-årige Paul Miller der også er manden bag pseudonymet GypsyCrusader – grundet sin rumænske …

3
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
3 Kommentartråde
0 Tråd kommentarer
15 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
3 Kommentarorer
OversætterenClaus BoatsinkerKristian Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Kristian
Gæst
Kristian

Den granat der, det sidste billede….. Meget god beskrivelse af situationen i Sverige.

Claus Boatsinker
Administrator
Claus Boatsinker

Oi, why wait. Bin that grenade.
Nå nej, for en gangs skyld er det ikke britbongland der laver en pinling våbenindsamling. Fortsæt.

Oversætteren
Skribent

Nu må vi se effekten af tiltaget..