Hjem / Samfund / Mand tæsker, ydmyger kvinder i cykling

Mand tæsker, ydmyger kvinder i cykling

Redaktionen var egentlig ikke fristet af at skrive en historie om dette nyeste kapitel i Psykomælkevejen. Virkeligheden nåede allerede omkring 2015 en så bizar tilstand, at man havde sin sag for, hvis man ville lave noget der minder om satirisk latterliggørelse. Vi diskuterede over morgenkaffen på redaktionen om denne nyhed var værd at nævne, og blev til slut fristet over evne af den lavthængende AIDS-frugt.

Der er ikke så meget at sige.

US rider Jennifer Wagner, who finished third at the UCI Masters Track Cycling World Championships, has expressed fury that the race was won by Canadian transgender woman “Rachel” McKinnon.

McKinnon, who was born a male, dominated the women’s 35-44 age bracket at the event in Los Angeles at the weekend, setting off debate over his eligibility to compete against female rivals.

“First transgender woman world champion…ever,” the Canadian wrote on Twitter while also sharing a picture of him standing on the podium with the two other medalists.

Along with the praise that flooded into McKinnon’s account, his “victory” was met with stinging criticism, with many fans insisting he had an unfair advantage over the other competitors.

One of those to wade into the row was bronze medalist Wagner, who called her third place finish an “unfair” result.

“I was the 3rd place rider. It’s definitely NOT fair,” Wagner wrote in response to a controversial tweet by commentator Katie Hopkins, who also spoke against the transgender athlete’s participation in female events.

(ovenstående citat er rettet til så McKinnon retteligt omtales som han, i respekt for de øvrige kvinder, Moder Natur og hele menneskeslægten, der bevidner dette pestbefængte sidespor)

Det er som man kan se et officielt sanktioneret verdensmesterskab afholdt af UCI. Og en cykelinteresseret, mentalt forstyrret, opmærksomhedssyg mand, får lov at ydmyge de øvrige deltagere, som har trænet deres spinkle pigekroppe hårdt, og gøre hele konkurrencen til et ækelt cirkus. Han er sikkert en middelmådig cyklist som ikke ville kunne bryde ind i top 500 blandt de øvrige mandlige baneryttere, men som enhver rask mand kan han uden sved på panden slå tøserne. Jeg hader 2018. Denne planet er ikke i ligevægt. For mit indre øje ser jeg flammekastere, maskingeværssalver og fortrydelsens bitre skrig på Justeringsdagen. Ligevægt. Balance.

Illustration af det groteske er overflødig, men det siger sig selv at alle mænd der deltog i OL, slog tøserekorden fra 1987. Den fysiske forskel er usammenlignelig. Sport skulle opdeles i såvel race som køn.

Denne usmagelige pyskopat McKinnon som vandt, kalder sig doktor i filosofi og underviser i køns- og transstudier på Charleston College. Han kalder sig selv “Rachel”, og det er egentlig et spøjst valg:

“Rachel (Hebrew: רָחֵל, Standard Raḥel Tiberian Rāḫēl, Rāḥēl‎); also spelled Rachael, meaning “ewe”)[1][2] is a feminine given name. It is best known as the name of Biblical Rachel.”

Betydningen er ewe, som i betydningen hunfår. Men det er nærmere ordlyden som er yderst passende, da billeder af ham (som man selv må søge på hvis man ønsker at selvskade sine øjne) udløser et EWWW!

Utroligt at ingen rendte ind, gav ham en gang tæsk og overrakte medaljen til den bedste kvindelige deltager.

Reference: dette er en kvindelig cyklist. Læg særligt mærke til at hun er en kvinde.

Transhysteriet spreder sig som en aggressiv kræftform. Det er kun ved dens totale udryddels,e at vi kan slippe for at skulle finde os i disse klovneoptrædener. Folk med denne sygdom, som ofte bare er påtaget, da den giver opmærksomhed og offerstatus, skal behandles hvis det kræves. Nogen er jo født med lav produktion af enten østrogen eller testosteron. Dette kan man meget vel regulere. I offentligheden skal det helt knuses, og enhver offentlig manifestation af transkulturen skal i lighed med homofilie, pædofile og zoofiles ditto, bandlyses og straffes.

Vi må vedholdende arbejde for at rette fokus på at få genskabt normalitet som skal bringe trivsel for kernefamilien, og samtidig kæmpe for at stikke ild til enhver ildelugtende rest af Klovnejorden og dens samfundsundergravende manifestationer.

NPCs har en klar holdning til kritik af transsyge.

Der er altid nogen klar til at fortælle dem hvad de skal mene.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Ultra kastede børn for pædofil

I 2019 lavede DR [Danmarks Rådenskab, red.] et børneprogram ved navn “Ultra Smider Tøjet”, hvor …

8
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
5 Kommentartråde
3 Tråd kommentarer
5 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
7 Kommentarorer
LarsLarsenLars Agerbæk med æIngolf GaboldsenNPC308857Lord Lolland Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Eric Kreutzmann
Skribent
Eric Kreutzmann

“Rachel”? Confirmed edomit!

Oversætteren
Skribent

Hvornår begynder kvinder at udkæmpe vores krige?

Ingolf Gaboldsen
Gæst
Ingolf Gaboldsen

Vendt til en eller anden asiatisk kvinde fra korea, kina, japan bliver slået af en mand, så skal i se ramaskrig.

Lord Lolland
Administrator

Som om asiaterne går op i cykelsport

Ingolf Gaboldsen
Gæst
Ingolf Gaboldsen

Ja det “utroligt” så svag en kultur de har inden for cykelsport, selvom vi alle er vokset op med billeder af Kinesere på Jernhest i Pekings gader.

LarsLarsen
Gæst
LarsLarsen

De kan ikke nå pedalerne. Et urealistisk scenarie.

NPC308857
Gæst
NPC308857

wow flere nazi artikler hvor i (mellem linjerne) giver udtryk for jeres kvindehad. normalt ville jeg støtte op om alternativ journalistik men det her er simpelthen ikke OK. >:(

Lars Agerbæk med æ
Gæst
Lars Agerbæk med æ

i modsætning til Sovjetunionen, behøver man ikke længere tage hormoner for at få det modsatte køn med i konkurrencen. Man kan bare finde en udøver der er tilstrækkelig blød i bolden til at tro han er noget han ikke er…

Øst-Tysklands Heidi Krieger der senere blev til Andreas Krieger