Hjem / Danmark / Niko Grünfeld afgår som borgmester efter helt standard borgmesteropførsel

Niko Grünfeld afgår som borgmester efter helt standard borgmesteropførsel

Stedet hvor rodløse fantaster med hashpsykose yndes at samles for at dekonstruere normalitet og trivsel, partiet Alternativet, har fået et gevaldigt rap over nallerne. Efter at være blevet valgt på nytænkning, neongrøn totalomstilling af samfundet og momsfrie analgynger, har kultur- og fritidsborgmester Niko Grünfeld nu kastet håndklædet i ringen.

Der var ellers ikke den store anledning til at trække sig, men en moderat blæst i medierne baseret på noget der kun kan kaldes helt almindelig standardopførsel for den danske politikerstand, har været for meget for denne v̶e̶r̶d̶e̶n̶s̶f̶j̶e̶r̶n̶e̶ ̶t̶o̶s̶s̶e̶  modige idealist. Tre små skub og så pressede tårerne sig på hos Niko-Niko-niiiiiii.

For det første købte han dyre møbler til sit kontor; et kontor der i forvejen var indrettet fortræffeligt, tilstrækkeligt og luksuriøst. Men Niko havde sine egne feng shui designerideer om møbleringen, så der blev udskrevet 130.000,- til formålet. Det er helt normalt. Niko retfærdiggjorde i øvrigt pengespildet på at det jo var alle københavneres kontor… Goddaw. Det er faktisk politikerretorik fra øverste hylde.

For det andet løj han om sin uddannelse. Igen: det er helt normalt. Han “forvekslede” en HD-uddannelse med en bachelor. Hvilken relevans kan det have? Han skal jo ikke bruge sin uddannelse til en skid. Som hjernedød bongsuger i et ansvarsløst landsforædderparti er det da om noget ligegyldigt hvad du har kaldt din uddannelse på en hjemmeside ingen normale økodanskere kender eller læser. “Jeg spildte ikke min tid på denne meningsløse uddannelse. Det var en anden meningsløs uddannelse, jeg misbrugte tid og ressourcer på. My bad“.

For det tredje havde Niko ansat en arkitekt, som var søster til Alternativets tidligere politiske chef. Zzzzzz….. Nepotisme er indbegrebet af politisk magt og en hjørnesten i dansk politik. Se bare hvordan de gamle partiprofilers børn (og børnebørn) bæres frem og får indbringende positioner, ikke mindst ministerposter.

Vi har altså at gøre med emner fra småtingsafdelingen, som hyklerne har kørt sig selv op i en spids over. Niko Grünfeld kunne have bedt pressen om at rende og hoppe, beklage og lade sagerne dø. Men disse bløddyrshippier kan piskes rundt i manegen, og inden man har set sig om har de hugget hinanden i ryggen. Ganske underholdende.

Bonusinformation:

Niko Grünfeld fortsætter i borgerrepræsentationen i København for Alternativet, efter at han onsdag aften trådte tilbage som kultur- og fritidsborgmester.

Det bekræfter Matthew Daniali, der er forperson for Alternativet i København, i en sms til Ritzau.

De skal selvfølgelig lige alternativisere det hele. En “forperson” der kommunikerer til Ritzau per sms. Og en Matthew Daniali…. Hvem er det? Jo, det er den slags kloakaffald som Alternativet tiltrækker og forfremmer.

Her ser vi Daniali samle ind for forræderbanden Dansk Flygtningehjælp, der har så en så brunplettet straffeattest, at hver dag deres kontorer ikke bliver stormet og de ansatte lagt i lænker, er en skamplet på Danmark. Daniali har et blødende hjerte for brune mennesker.

Måske har han været ved numerolog, men hvis Daniali er et rigtigt navn og endda italiensk, så er han vist fra den sydligste sydspids af Sicilien, Italiens Lolland.

 

Denne muggilignende pladderhumanist har også været på mad-en-neger-tur til Afrika sammen med en flok skøger. Der er selvfølgelig en jubelartikel omkring dette, hvor disse Godhedens Engle fortæller om deres oplevelse i negerlortehuller. Uden at ænse disse hjernesvækkede, savlende formeringsmaskiners egen mangel på evner til at skabe et velfungerende afrosamfund, babler disse NPC-skabninger løs over kontrasten mellem fredelige, intelligente skandinavere og brutale primater. Fatter disse unge, at de er fodsoldater i krigen mod Jorden? At de er medskyldige i den afrikanske befolkningseksplosion, som vil bringe os 4 milliarder negere ekstra, inden år 2100? Fra turen til Uganda:

Jeg boede ved en middelklassefamilie med mor, far og fem børn og fulgte deres dagligdag, fortæller Sofie Brouer Enevoldsen,

– Nogle af dem boede i nogle meget faldefærdige hjem, der var bygget af nogle pinde, der var stukket i jorden og med mudder klasket op. Alle må klare sig selv, for der er ikke samme sikkerhedsnet som vi har i Danmark. Der har vi det rigtig godt, fortæller Sofie Brouer Enevoldsen, der torsdag aften var i Rødding.

Er  konklusionen så hos Sofie, Matthew, Niko Grünfeld og de andre tåber, at disse katastrofeskabende negerhorder med alle midler skal holdes på kontinental afstand af Danmark og Europa? Jeg vil vædde hvad som helst på at svaret er nej.

Har du noget at byde ind med i sagen om Niko og Alternativets diskurs? Så læg endelig en kommentar, højt værdsatte læser.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Ultra kastede børn for pædofil

I 2019 lavede DR [Danmarks Rådenskab, red.] et børneprogram ved navn “Ultra Smider Tøjet”, hvor …

8
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
6 Kommentartråde
2 Tråd kommentarer
2 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
6 Kommentarorer
LarsLarsenIngolfGaboldsenKomponistenOversætterenObservant Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Oversætteren
Skribent

Middelklasse!? Haha.. Så vil jeg nødigt opleve en afrikansk underklassefamilie..

Oversætteren
Skribent

Det er så underligt, at nogle snyder med deres CV. Man VED, at det er det, pressen først går igang med at kigge på.. Det er så ufatteligt dumt..

Oversætteren
Skribent

Det var så en fejlvurdering. Denne gang i hvert fald..

Eric Kreutzmann
Skribent
Eric Kreutzmann

VI LEVER I ET SAMFUND

HVOR EN GAMER-BORGMESTER SOM NIKO GRÜNFELD KAN BLIVE FYRET FOR AT KØBE FENG SHUI-MØBLER OG SLONKE GANGWEED PÅ JOBBET

BORGMESTRE RISE UP

Observant
Gæst
Observant

Jeg kan ikke lide alternativet

Komponisten
Gæst
Komponisten

Folk der siger de donerer til Afrika, med hvad det nu måtte indbefatte af mad og medicin samt andet, som forårsager en gigantisk produktion af negere, har nok ikke den viden eller indsigt i den konsekvens, som vil ramme Afrika og dermed Europa senere hen.

Jeg har på fornemmelsen, at disse godhedsignalerende kattedamer, sojadrenge og humanist-muggier “køber” anerkendelse for deres godhed igennem donationer, så vi andre efterfølgende på de sociale medier kan lære hvor gode disse mennesker er.

Deres evne til at reflektere over situationen i Afrika er ikke-eksisterende. De kører Europa (og Afrika for den sags skyld) i sænk med deres vanvittige narcissistiske godhedssignalering.
Må Thors hammer banke noget fornuft ind i deres hoveder. (undtagen lige ham muggien lol)

Ingolf Gaboldsen
Skribent

Hele godhedsindustrien er baseret på dydsignallering og det koster skatteborgerne kassen. Tror efterhånden den er så stor at dagepenge systemet ville falde sammen hvis man lukkede det ned.

LarsLarsen
Gæst
LarsLarsen

Tjah. Jeg kan kun sige at jeg håber han bliver erstattet med en cool 25 årig instagram luderborgmester. Det ville være maks cool og meget bravt at have 2 af dem I Danmark