Hjem / Indsigt / Bag kulisserne: sådan finder man Bagedystens forskelligartede ovnjonglører

Bag kulisserne: sådan finder man Bagedystens forskelligartede ovnjonglører

Folk reagerede markant på den stimuli jeg leverede som baggrund for vores Bagedyst-dækning. Kommentarfeltet har været umådeligt passivt i forventningens glæde, så her er en “bag scenen”-artikel. Hvad får det magiske, mangfoldige kagecirkus til at køre rundt? Nogen i kulisserne spreder tryllestøv over seancen, mens andre sender den ugentlige, polerede juvel gennem skærmen til et klappende Sofadanmark.

En af disse er katteheksen Tina Bremer.

Hun har nyligt til Kulturnatten fortalt om hvorledes hun caster perkere og homoer i hobetal. Jeg håber ikke du gik glip af dette unikke indblik i Danmarks Radios vigtige holdningspåvirkende værktøj: rekruttering af Weimardanmarks bizarre underverden.

På Kulturnatten kan du høre den dygtige caster Tina Bremer fortælle om arbejdet med at finde deltagere til blandt andet ’Den store bagedyst’ og ’Rigtige mænd’. Hun bliver interviewet af redaktør for mangfoldighed og tilgængelighed, Heidi Sivebæk.

I det feministhelvede af en rotterede kaldet DR har de en redaktør for “mangfoldighed og tilgængelighed”. Har de en redaktør for den danske kernefamilie? Eller en redaktør for beskyttelse af traditioner? De kunne i hvert fald helt sikkert godt bruge en redaktør, som kunne beskytte børn og unge mod deres AIDS-propaganda; som kunne lave veto mod inklusionen af transsyge, homofile, negere, muggihorer og så videre.

DR Mangfoldighed, som står bag arrangementet, har blandt andet fokus på at sikre bredden og forskelligheden, når der skal findes medvirkende til DR-programmer.

Selvfølgelig har de en hel afdeling som skal sørge for at undergrave alt hvad der er sundt, normalt og kan repræsentere et dansk Danmark. DR “følger ikke med” befolkningsudskiftningen og multikulturen. De promoverer den aktivt og har gjort det siden 80’erne. Løsningen er ikke så meget at regulere dem økonomisk via Folketinget, som det er at befale hæren til at udradere foretagendet med store mængder missiler, krudt og kugler.

”For os er mangfoldighed et spørgsmål om, at DR skal løfte sin demokratiske opgave ved at skabe samtale og sammenhængskraft. For at det lykkes, skal vi sikre, at alle danskere kan få øje på sig selv, eget liv og egne værdier i de programmer, vi sender, og nok så vigtigt, at de kan se dem, der lever helt andre liv og har helt andre værdier,” siger Heidi Sivebæk.

Udover ’Den store bagedyst’ og ’Rigtige mænd’ har Tina Bremer også castet deltagere til ’Svært begavet’, ’De perfekte piger’ og ’Kongerigets klogeste’.

De vil præsentere det mest frastødende, naturstridige og destruktive (((kulturmarxismens))) frugter kan levere.

Vi kunne gå klovneklientellet igennem enkeltvis, men se på billedet. Min kommentar rækker.

Det lader til at det eneste Bremer ikke kan opstøve til deres p̶r̶o̶p̶a̶g̶a̶n̶d̶a̶l̶o̶r̶t̶  mange interessante satsninger (dyrt indkøbte koncepter), er normale mennesker. Jeg arbejder selv sammen med normale mennesker, ser endda nogle normale mennesker privat og har også disse mytiske væsener i min egen familie. Men DR kan ikke finde dem. Kun fede, grimme, homofile, hipsteragtige, etnisk udfordrede eller på anden måde negativt afvigende personer når frem til statsregimets kameralinser.

Undrer du dig over at der igen er en homofil teenager med en guitar på din skærm? DR mangfoldighed.

Undrer du dig over en læspende analrytter står og laver Pride-kage, mens han verbalt onaneres af dommere og deltagere? DR mangfoldighed.

Finder du det sært at familievenlige programmer inkluderer tørklædetæger, som på den måde i religiøs forstand opfordrer til voldtægt af de utildækkede kvinder, og ikke blot undgås det at kritisere det, men man ligefrem hylder det som banebrydende og modigt? DR mangfoldighed.

Kan du lide Dagens Blæser? Så vis din påskønnelse med en kommentar; alternativt en rundhåndet donation.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

TV2 og deres (((redaktionelle linje))) – hvad sker der?

Vi har nok alle set det altsigende meme: Diverse medieorganisationer og deres ledere…. Ja, den …

6
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
5 Kommentartråde
1 Tråd kommentarer
2 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
6 Kommentarorer
LarsLarsenNPC154636ClausEric KreutzmannDanskeren Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Oversætteren
Skribent

Det er det, jeg prøver at forklare folk. Der findes kun en form for nationalisme, der kan redde os! Rugemødre-nationalismen!!

Danskeren
Gæst
Danskeren

Støtter gerne økonomisk men ikke gennem Pay Pal der blander sig i mine politiske holdninger.Og bitcoin fatter jeg ikke en meter af, jeg tilhører den præelektroniske generation.
Iøvrigt er Dagens Blæser daglig læsning.

Eric Kreutzmann
Skribent
Eric Kreutzmann

Sidst jeg så Bagedysten, hvilket efterhånden er et godt stykke tid siden, havde de en vaskeægte Nunavut-neger med store skæve tænder som deltager.

NPC154636
Gæst
NPC154636

Jeg synes da at deltagerne ser helt normale ud. Det er da vist dig der er noget galt med.
Du har lidt forskellighed, det da godt? Hvis det stod til dig skulle det bare være slanke blonde og blåøjede kvinder der dukkede op første afsnit og sagde “Beklager. Vores ægtemænd tillader ikke at vi deltager, så nu tager vi hjem til alle vores børn.”

Meget dystopisk. Meget bekymrende.

Jeg ved godt at i tager ære i at være dumme nazister, men i burde uddanne jer lidt. Jeg anbefaler at i ser Handmaid’s Tale på Netflix. Meget lærerigt.

Orange man bad

LarsLarsen
Gæst
LarsLarsen

“Dagens Blæser, Danmarks nummer 1 bagedyst fansite”